Julia-Klara wrote:

Moderator: Krokodil Behko
Ma dobro to, nego mi se bas ta urezala u sjecanje serviranjem srpske, visoko kulturne a gibanicom i "mocom" prozete nakarade od porodice uz hibridnu muzicku spicu Adolfa Topica (Dade), nidje veze s vezom nema a nekakav tamo musliman (jedini takav) je predstavljen kao kriminalac iz "prdekane" koji je manipulisao sa najmladjim srpskim sinom doticne porodice i bio je figurativno i moralno dno dna.storm wrote:Koja serija / sapunica to nije?Melek wrote:Serija je bila anus
Neke kultne u par nastavaka su druga priča.
Ok Lucy Lawless, posebne simpatije gajim prema tvojim modrim okama, pa cu se potruditi da ti zivci ostanu i dalje dobriJulia-Klara wrote:danas ste zamalo izletjeli napolje, budite sretni sto imam dobre zivce (jos uvijek)
kad se svadjate i castite medjusobno epitetima imam vas na oku...sljedeci put letite u banovice
(ovo nije vezano za ovu temu)
Koliko se sjecam Bosanac musliman je bio Bobin drug iz Vojske, sasvim pristojno predstavljen, pa ce biti da si promasio seriju.Melek wrote:Ma dobro to, nego mi se bas ta urezala u sjecanje serviranjem srpske, visoko kulturne a gibanicom i "mocom" prozete nakarade od porodice uz hibridnu muzicku spicu Adolfa Topica (Dade), nidje veze s vezom nema a nekakav tamo musliman (jedini takav) je predstavljen kao kriminalac iz "prdekane" koji je manipulisao sa najmladjim srpskim sinom doticne porodice i bio je figurativno i moralno dno dna.storm wrote:Koja serija / sapunica to nije?Melek wrote:Serija je bila anus
Neke kultne u par nastavaka su druga priča.
Bljack..
Tako, vidis da mozesposmatrac wrote:Ok Lucy Lawless, posebne simpatije gajim prema tvojim modrim okama, pa cu se potruditi da ti zivci ostanu i dalje dobriJulia-Klara wrote:danas ste zamalo izletjeli napolje, budite sretni sto imam dobre zivce (jos uvijek)
kad se svadjate i castite medjusobno epitetima imam vas na oku...sljedeci put letite u banovice
(ovo nije vezano za ovu temu)![]()
Nego jesi li ti gledala pomenutu seriju, imas li kakvo misljenje, pozitivno, negativno? Ako nista, pjesma u izvedbi Dade Topica je dobra, priznat ces
Pa i ja pricam svo vrijeme o nekom bezbriznijem vremenu, slucajno je to Komunizam, sto pali neke od prisutnih na Forumu, pa onda dodje do rasprava.Julia-Klara wrote:Tako, vidis da mozesposmatrac wrote:Ok Lucy Lawless, posebne simpatije gajim prema tvojim modrim okama, pa cu se potruditi da ti zivci ostanu i dalje dobriJulia-Klara wrote:danas ste zamalo izletjeli napolje, budite sretni sto imam dobre zivce (jos uvijek)
(ovo nije vezano za ovu temu)![]()
Nego jesi li ti gledala pomenutu seriju, imas li kakvo misljenje, pozitivno, negativno? Ako nista, pjesma u izvedbi Dade Topica je dobra, priznat ces![]()
Sto se serije tice, naravno da sam je gledala, kao svi tinejdzeri nedeljom poslije dnevnika, kada se nije izlazilo.
Nemam neke emotivne poveznice, ni negativne ni pozitivne, osim sto me sjecaju na neka bezbriznija vremena.
O kvalitetu ne bih, ali je serija oslikavala tipicne probleme obicne porodice, stvari sa kojima smo se svi susretali (bilo kao uposlenici, bilo kao skolarci) u to vrijeme.
Vase uplitanje politike i nacionalizma u sve moguce pore foruma mi lagano ide na klinac.
"Ja hocu zivot, bolji zivot, da ga zgrabim poput tigra..."
Bil' mi preveo ovo, ako ti nije teško?dr laganini wrote:,..serija za domacice..bez uvrede za domacice..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests