Kako će izgledati svijet u budućnosti?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Upozorenje znanstvenika: Ljudi će prestati da se seksaju
neka taj Spiegelhalter dođe malo u naše poplavljeno selo istraživati...
a ćitala sam da muškarci postaju sve stidljiviji... 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
nadam se da to necu dozivjeti 
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41744 times
- Been thanked: 28558 times
- Status: Offline
Vec su prestali laganini primjer
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
A koliko ti znanstvenici koji su objavili ovo upozorenje imaju godina? Dok god ima ljudi bit će i seksa. Uvijek će se nać netko ko će nas yebat u zdrav mozak. Evo, ovi isti znanstvenici npr.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
jooj gluposti...za šta li su oni stručnjaci...
ljudi su vise vec ikada do sada pod stresom, nezadovoljni, nestretni ..depresivni, beznadni, bez posla, bez plaće, prezaposleni...pa normalno da im nije ko cigi do sesa... ali uvijek ima i onih koji pretjeruju ...pa ce popraviti prosjek 
zato i treba da se sexaju da izbjegnu sres i sve to ostalo sto si nabrojala

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10160 times
- Been thanked: 12023 times
A sve sam se pitao, zašto sam stalno pod stresom. Moram se seksati svaki, dan po cijeli dan. _hm
pa behko ...ja mislila ti to radis 
Seks je neophodan radi produljenja vrste, ... bio ... Danas imamo mogućnost medicinski potpomognute oplodnje pa bez problema možemo kao vrsta opstati bez seksa kao spolnog čina. Bez problema? Neće ići. Seks osim što nam čini prekrasan užitak oslobađanjem serotonina i još puno drugih zdravih i zdravlju potrebnih učinaka, seks je duboko zabilježen u samoj genetskoj strukturi svakog pojedinca. Pa samo super-ego (podsvjest) nikako ne možemo kontrolirati a seks kao spolni čin je znatno dominantniji sastavni dio ljudskog bića. Samo nemojte sada drvlje i kamenje po meni spočitavajući mi perverznost, homoseksualizam itd., itd., pa sve do frigidnosti, impotencije i sličnih poremećaja. Seks kao spolni čin da bi bio zdrav i potreban mora proizaći iz ljubavi i nikako drugačije. Sve drugo je puka seksualna gimnastika i svašta nešto ...
O, sudbo kleta...
ljubav i zdrav sex idu zajedno....samo neka ne izumretovar wrote:Seks je neophodan radi produljenja vrste, ... bio ... Danas imamo mogućnost medicinski potpomognute oplodnje pa bez problema možemo kao vrsta opstati bez seksa kao spolnog čina. Bez problema? Neće ići. Seks osim što nam čini prekrasan užitak oslobađanjem serotonina i još puno drugih zdravih i zdravlju potrebnih učinaka, seks je duboko zabilježen u samoj genetskoj strukturi svakog pojedinca. Pa samo super-ego (podsvjest) nikako ne možemo kontrolirati a seks kao spolni čin je znatno dominantniji sastavni dio ljudskog bića. Samo nemojte sada drvlje i kamenje po meni spočitavajući mi perverznost, homoseksualizam itd., itd., pa sve do frigidnosti, impotencije i sličnih poremećaja. Seks kao spolni čin da bi bio zdrav i potreban mora proizaći iz ljubavi i nikako drugačije. Sve drugo je puka seksualna gimnastika i svašta nešto ...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa radim ja, radim. Samo ne radim svaki dan. Čitaš li ti bona?SaraSara wrote:pa behko ...ja mislila ti to radis
veceras preskacem,,,jos bolan nisam ozdravilaKrokodil Behko wrote:Pa radim ja, radim. Samo ne radim svaki dan. Čitaš li ti bona?SaraSara wrote:pa behko ...ja mislila ti to radis
i ne moras me odmah kritikovati
veceras te krenulo
a radis???????????
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

SaraSara wrote:veceras preskacem,,,jos bolan nisam ozdravilaKrokodil Behko wrote:Pa radim ja, radim. Samo ne radim svaki dan. Čitaš li ti bona?SaraSara wrote:pa behko ...ja mislila ti to radis
i ne moras me odmah kritikovati
veceras te krenulo
a radis???????????
Katkad i katkaderce.. Još malo pa će biti: I tata bi sine

nije valjda dotle doslo 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Sta kazu za silovanja i prostituciju,hoce li se i to umanjiti?
Zamislite da je u zatvoru viška mjesta,a ulice s prostitukmama sve praznije dok napokon i taj zanat ne umre jer niko vise nema interesovanje za njega..... 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Re: Kako će izgledati svijet za 20 godina?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Siromašni će moći kupovati samo robotske pse

Dr. Jean-Loup Rault je rekao da će vrijeme robotskih ljubimaca doći prije nego se to očekuje.
"Ovo možda zvuči nevjerovatno, ali će robotski ljubimci biti normalna stvar budućim generacijama. Roboti nisu daleko vijekovima. Ako populacija poraste na 10 milijardi do 2050. godine kako se predviđa, robotski ljubimci će se pojaviti na tržištu prije nego što mnogo misle.
Robotika je napredovala mnogo od Tamagotchija koji je bio popularan devedesetih. Ljudi u Japanu se već vezuju za svoje robotske pse, čak im organizuju i sahrane kad se pokvare", izjavio je Rault.
[ytube][/ytube]
Dodao je da roboti mogu izazvati emocije kod ljudi te da bi u budućnosti mogli imati i umjetnu inteligenciju."Kada inžinjeri rade na robotskim psima, fokusiraju se na društvenu inteligenciju, na ono što je ljudima potrebno, društvo, ljubav, poslušnost, zavisnost. Oni žele saznati sve o ponašanju životinja kako bi ih mogli što bolje kopirati", rekao je Rault.
Re: Siromašni će moći kupovati samo robotske pse
Nem toga robota kji bi mogao zamijeniti moga Bubija...Al malo mi čudno...Ajd razumijem da je u bogatijim i civiliziranijim zemljama odnos prema životinjama bolji pa nema lutalica...ali ak bude skupo imati psa onda znaci da ce ljudi biti siromašni...Ama dok je čojeka, bit će i lutalica...A bolje i da robota psa naprave nego ono što su Japanci radili - zatvarali mačke u boce...užas...a robot cuko...pa već smo i mi robotizirani...kompovi nam dobri prijatelji, mobiteli s uva ne padaju...pa eto, neka i cuka
kud ovaj svijet vodi....ma rekli su Tarabici braca
...nece komsija komsiju poznavati...a eto ja i Vragbabu najurila...cccc... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: Siromašni će moći kupovati samo robotske pse
Nema tu ništa čudno. Već su najavili, ne samo da će ti cuko biti robot, nego i ljubavnikBiba wrote:Nem toga robota kji bi mogao zamijeniti moga Bubija...Al malo mi čudno...