Veoma moguce poznavajuci Kloppa. A mene samo zanima ako je vec do para/zbog toga sto fifa/uefa uzimaju gotovo cijelu tortu, je l' se morala praviti ta neka superliga, zar nisu ovi veliki klubovi mogli prvo sjesti s krovnim organizacijama i zahtijevati veci dio kolaca. Msm, ako vec nisu..paja patak wrote: 20 Apr 2021, 00:08I ja bih se smio okladiti, ako dodje do ovoga, da ce klop dati ostavku u liverpulu.greeneyes wrote: 20 Apr 2021, 00:05
Pa eto Neymar, Mbappe, Haaland svi su, bar zasad, iskljuceni iz ovog projekta samim neucestvovanjem njihovih klubova. A to su krem de la krem igraci
I da ce isto pojedini i ponajbolji igrači napustiti ovo sijelo.
Mišljenja sam takvog pa eto.. Vidjecemo
SUPERLIGA
Moderator: pizarro
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
- Status: Offline
Re: Kraj Lige prvaka: 16 najbogatijih klubova pokreće Super ligu
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

Ybg, liga prvaka je ipak nesto posebno. Navikli smo da je to sami vrh i sad svu tu historiju, taj neki prestiz klubova ostaviti po strani i zapoceti nesto novo..
Samo sabura
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2860 times
- Been thanked: 9073 times
Bog zna sta se tu sve muti. Velike su pare u pitanju za nas smrtnike.greeneyes wrote: 20 Apr 2021, 00:13Veoma moguce poznavajuci Kloppa. A mene samo zanima ako je vec do para/zbog toga sto fifa/uefa uzimaju gotovo cijelu tortu, je l' se morala praviti ta neka superliga, zar nisu ovi veliki klubovi mogli prvo sjesti s krovnim organizacijama i zahtijevati veci dio kolaca. Msm, ako vec nisu..paja patak wrote: 20 Apr 2021, 00:08
I ja bih se smio okladiti, ako dodje do ovoga, da ce klop dati ostavku u liverpulu.
I da ce isto pojedini i ponajbolji igrači napustiti ovo sijelo.
Mišljenja sam takvog pa eto.. Vidjecemo![]()
Samo ovaj potez najbogatijih je bas licemjeran. Kao, igracemo mi izmedju sebe a vas buraniju i kokuze ko šiša.. Mrš bagro jedna lopovska
- greeneyes
- Hadžija

Ma realno nemamo mi pojma, samo presipamo iz supljeg u praznopaja patak wrote: 20 Apr 2021, 00:16Bog zna sta se tu sve muti. Velike su pare u pitanju za nas smrtnike.greeneyes wrote: 20 Apr 2021, 00:13
Veoma moguce poznavajuci Kloppa. A mene samo zanima ako je vec do para/zbog toga sto fifa/uefa uzimaju gotovo cijelu tortu, je l' se morala praviti ta neka superliga, zar nisu ovi veliki klubovi mogli prvo sjesti s krovnim organizacijama i zahtijevati veci dio kolaca. Msm, ako vec nisu..![]()
Samo ovaj potez najbogatijih je bas licemjeran. Kao, igracemo mi izmedju sebe a vas buraniju i kokuze ko šiša.. Mrš bagro jedna lopovska![]()
Samo sabura
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A jok no ce se brinuti prati li hin bosnjo na strimingu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4325 times
- Been thanked: 4574 times
Oba načina su mi bezvezeManchester City, Chelsea i Real Madrid, koji su izborili polufinale Lige prvaka, mogli bi da budu eliminisani u petak od strane UEFA-e zbog toga što su odlučili da se priključe novonastaloj Superligi. Prema novinarima Bilda, Bayern, Porto i Borussia Dortmund bi u tom slučaju bili u polufinalu s PSG-om.
Ovi timovi su u četvrtfinalu ispali, ali sada im se možda ukaže nova šansa s obzirom na to da se tri trenutna polufinalista nalaze na rubu eliminacije i UEFA bi do petka trebala da riješi to pitanje. To je jedan od načina da se završi ova sezona u Ligi prvaka, a drugi način je da se jednostavno PSG-u dodijeli trofej kao jedinom preostalom "poštenom" timu u polufinalu Lige prvaka.
Slažem se.tuzlak1212 wrote: 19 Apr 2021, 23:45 Moze UEFA mahat i kukati koliko god hoce, ovih 12 klubova sa sobom nose makar 80% ljubitelja fudbala
Pa ko ce jbt ikad gledati LP da ne bude ovih giganata, vi stvarno mislite da bi to takmicenje i po kojem smislu ostalo isto![]()
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10301 times
- Been thanked: 12177 times
tuzlak1212 wrote: 19 Apr 2021, 23:45 Moze UEFA mahat i kukati koliko god hoce, ovih 12 klubova sa sobom nose makar 80% ljubitelja fudbala
Pa ko ce jbt ikad gledati LP da ne bude ovih giganata, vi stvarno mislite da bi to takmicenje i po kojem smislu ostalo isto![]()
Jel tebi može biti jasno, u Španiji su plate manje nego u Sloveniji.
Ščime će Španci plaćati TV prava? Fukare obične. Svaki Francuz i svaki Nijemac, ima po jedan klub iz svoje zemlje, kojeg voli i za kojeg živi. Jbt, navijači Hamburgera, imaju zasebno groblje, samo za njih. Boli njih za te tvoje gigante. Isto i za Nizozemsku ( Ajax, PSV ) , Portugal, Škotsku, itd.
Inače, u Telekomu Srbije svi na aparatima.
Taman sjebali Telemacha, oko Lige Prvaka, otkupili sva prava, za nekoliko sezona i vidi ti sad belaja
- insomnia
- Rđav kurac

Mislim da je ovo borba za azijsko trziste. Ovi top klubovi imaju tamo vise navijaca nego u maticnim zemljama. Osim toga sumnjam da bi ovaj najavljeni sponzor uljetao grlom u jagode
- insomnia
- Rđav kurac

I FIFA i UEFA se sad sjetile kmecati kako se fudbal igra zbog navijaca. Licemjerna korumpirana govna koja decenijama proteziraju velike klubove i reprezentacije u svim mogucim takmicenjima zarad veceg profita
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4325 times
- Been thanked: 4574 times
Ih, kao da je do našeg mišljenja
Uostalom i sam taj tekst s početka teme govori i o muljanju UEFA-e
Ja talasanje volim, ne treba se ni previše uljuljkivati
Ne menjam SBB
Uostalom i sam taj tekst s početka teme govori i o muljanju UEFA-e
Ja talasanje volim, ne treba se ni previše uljuljkivati
Ne menjam SBB
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7378 times
- Been thanked: 8810 times
i uefa odlucila o reformi lige prvaka gdje ce se broj ekipa povecati sa 32 na 36 i sistem igranja je takav da ce reforma generirati 100 utakmica vise.
kao da je to bio ovakav sastanak:
- kako mozemo ostvariti veci profit?
treba nam vise utakmica!
- ok, to je to, imamo biznis plan a sad idemo konacno na rucak.
dvolicni su i oni.
boli njih briga sto su igraci top klubova vec sad preoptereceni.
kao da je to bio ovakav sastanak:
- kako mozemo ostvariti veci profit?
treba nam vise utakmica!
- ok, to je to, imamo biznis plan a sad idemo konacno na rucak.
dvolicni su i oni.
boli njih briga sto su igraci top klubova vec sad preoptereceni.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 1458 times
Jel tebi jasno da za Real i Barcu navija 2.5 milijarde ljudi a za Hamburg ekipa iz kvarta?Krokodil Behko wrote: 20 Apr 2021, 00:46tuzlak1212 wrote: 19 Apr 2021, 23:45 Moze UEFA mahat i kukati koliko god hoce, ovih 12 klubova sa sobom nose makar 80% ljubitelja fudbala
Ščime će Španci plaćati TV prava? Fukare obične. Svaki Francuz i svaki Nijemac, ima po jedan klub iz svoje zemlje, kojeg voli i za kojeg živi. Jbt, navijači Hamburgera, imaju zasebno groblje, samo za njih. Boli njih za te tvoje gigante. Isto i za Nizozemsku ( Ajax, PSV ) , Portugal, Škotsku, itd.
Taman sjebali Telemacha, oko Lige Prvaka, otkupili sva prava, za nekoliko sezona i vidi ti sad belaja![]()
- pizarro
- sportski urednik

hamburg ima skoro 2 miliona stanovnika i napravis od hsv-a slobodu iz tuzle. smijesno.tuzlak1212 wrote: 20 Apr 2021, 08:31Jel tebi jasno da za Real i Barcu navija 2.5 milijarde ljudi a za Hamburg ekipa iz kvarta?Krokodil Behko wrote: 20 Apr 2021, 00:46
Taman sjebali Telemacha, oko Lige Prvaka, otkupili sva prava, za nekoliko sezona i vidi ti sad belaja![]()
a sta mislis koliko ce jedna barcelona (globalno) imati navijaca kad dodje rupa/kriza poslije messia?
racunate gloryhuntere u navijace koji ce se samo prebaciti na city ili psg ako dodje do ozbiljnije krize a o ispadanju u drugu ligu i da ne pricamo.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 1458 times
U poredjenju sa milijardama navijacka grupa od eto 2 miliona jeste kao ekipa iz kvarta... Opet ti nisi subjektivan sa ovih 12 ekipa, zasto bi iko od njih dopustio da jedan navijac ode pratit nekog drugog. Valjda oni najbolje znaju kako izgledaju dohodci tv prava, prodaja i cijena prodaje stadiona na velikoj utakmici i kad nije velika utakmica. Ja ovo potpuno podrzavam jer je sport biznis a fudbal kasni za nekim drugim sportovima i to je malo zalosna cinjenicapizarro wrote: 20 Apr 2021, 08:41hamburg ima skoro 2 miliona stanovnika i napravis od hsv-a slobodu iz tuzle. smijesno.tuzlak1212 wrote: 20 Apr 2021, 08:31
Jel tebi jasno da za Real i Barcu navija 2.5 milijarde ljudi a za Hamburg ekipa iz kvarta?
a sta mislis koliko ce jedna barcelona (globalno) imati navijaca kad dodje rupa/kriza poslije messia?
racunate gloryhuntere u navijace koji ce se samo prebaciti na city ili psg ako dodje do ozbiljnije krize a o ispadanju u drugu ligu i da ne pricamo.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
Ponekad pogledati neku tekmu je ok
Volio sa nogomet vise od svega, ali sad se hladim.
Nisu mi jasni oni koji navijaju za jedan klub..
I tuku se i grade svasta u to ime.
Ovi nek rade sto hoce, jebe mi se..
Ekstra placati da ih gledam necu.
Ali dok je budala navijaca, nema za njih zime..
Volio sa nogomet vise od svega, ali sad se hladim.
Nisu mi jasni oni koji navijaju za jedan klub..
I tuku se i grade svasta u to ime.
Ovi nek rade sto hoce, jebe mi se..
Ekstra placati da ih gledam necu.
Ali dok je budala navijaca, nema za njih zime..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- pizarro
- sportski urednik

ovo se moje nije odnosilo na super ligu nego na to omalovazavanje hamburga i uzdizanje reala/barce bez gledanja na pozadinu zbog cega je toliki broj navijaca.tuzlak1212 wrote: 20 Apr 2021, 08:52U poredjenju sa milijardama navijacka grupa od eto 2 miliona jeste kao ekipa iz kvarta... Opet ti nisi subjektivan sa ovih 12 ekipa, zasto bi iko od njih dopustio da jedan navijac ode pratit nekog drugog. Valjda oni najbolje znaju kako izgledaju dohodci tv prava, prodaja i cijena prodaje stadiona na velikoj utakmici i kad nije velika utakmica. Ja ovo potpuno podrzavam jer je sport biznis a fudbal kasni za nekim drugim sportovima i to je malo zalosna cinjenicapizarro wrote: 20 Apr 2021, 08:41
hamburg ima skoro 2 miliona stanovnika i napravis od hsv-a slobodu iz tuzle. smijesno.
real/barca su ogromni klubovi, to stoji, ali i jedan hamburg u 2. ligi ima oko 50k navijaca na domacim utakmicama, nije to malo.
a sto se tice super lige, meni je uefa kriva sto nije uspjela od lige prvaka napraviti takmicenje gdje igra samo najveci kvalitet. ovako u grupnoj fazi imas toliko utakmica gdje je neko toliki favorit da je neutralnom navijacu smor gledati takve duele.
sad kad sam vidio reformu lige prvaka, i bolje igrati samo nacionalna takmicenja i super ligu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

tuzlak1212 wrote: 20 Apr 2021, 08:31Jel tebi jasno da za Real i Barcu navija 2.5 milijarde ljudi a za Hamburg ekipa iz kvarta?Krokodil Behko wrote: 20 Apr 2021, 00:46
Naravno, ali Indijaca i Kineza. Bogatinja prava i tu će se siti namlatiti para.
Predviđam im u roku od nekoliko sezona, pretvoriće se u tipični kineski proizvod, odnosno, blijede kopije sebe samih, pa čak i blijede kopije HSV-a.
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Nakon što su ovi šupci smislili "genijalan" plan u kojem bi svoje navijače "zamijenili" raznim Indonežanima, Kinezima i novom publikom, dobili su povratne informacije.
Njihovoj novoj publici utakmica od devedeset minuta traje predugo. Ne žele ili ne mogu utakmice pratiti toliko vremena. Pa su šupci smislili novi genijalni plan:
predlažu da se skrati dužina trajanja utakmice.
Srećom, pa ova sranje- liga nikada neće zaživjeti.
Njihovoj novoj publici utakmica od devedeset minuta traje predugo. Ne žele ili ne mogu utakmice pratiti toliko vremena. Pa su šupci smislili novi genijalni plan:
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2395 times
- Been thanked: 6065 times
ili ce biti po sistemu cetvrtine i trecine sa halftime show-omdadojović wrote: 20 Apr 2021, 15:54 Nakon što su ovi šupci smislili "genijalan" plan u kojem bi svoje navijače "zamijenili" raznim Indonežanima, Kinezima i novom publikom, dobili su povratne informacije.
Fuck you a friendly note to start the day
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Gomez wrote: 20 Apr 2021, 15:57ili ce biti po sistemu cetvrtine i trecine sa halftime show-omdadojović wrote: 20 Apr 2021, 15:54 Nakon što su ovi šupci smislili "genijalan" plan u kojem bi svoje navijače "zamijenili" raznim Indonežanima, Kinezima i novom publikom, dobili su povratne informacije.
Srećom, pa ova sranje- liga nikada neće zaživjeti.![]()
A izmjena će biti ko u košarci, kao i pet ličnih
Jasno se nazire plan. Nemaju namjeru, dozvoliti svojim skupocjenim igračima, da se troše ili eventualno povrijede, u utakmicama protiv nekih manjih klubova. Ono pravi debilizam.
Kad su ovo planirali? U sezoni u kojoj se unutar svih liga petice, osim u Španiji, "odabrani" muče da osvoje titulu, pa čak i prolaz u LP.
Njima se ne sviđa to, što su mali ojačali, a ojačali su jer je korona oslabila velike.
Neki Dinamo razbio Tottenhama, a Arsenala lupa ko stigne.