Muškarci, koje ženske osobine vas najviše nerviraju?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Post Reply
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Muškarci, koje ženske osobine vas najviše nerviraju?

Post by STrendzer » 17 Apr 2013, 10:15

Ruana wrote:
camargue wrote:pitanje je kojih zenskih,ovih sa foruma ili uopCeno svih zenskih?!...a to je razlika poprilicno.. :pusi :oo
Nemoj ti nas brkat, sa tamo "nakvim" uciteljicama.
ma kakvi brkat vas sa drugima!...nea sanse za eto...vi ste neponovljive!.. :p ;)

Blackhawk

Post by Blackhawk » 17 Apr 2013, 10:20

Tema za muskarce, a vecinu postova zene napisale..

Jonas
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 121 times
Been thanked: 449 times

Post by Jonas » 17 Apr 2013, 10:23

camargue wrote:pitanje je kojih zenskih,ovih sa foruma ili uopCeno svih zenskih?!...a to je razlika poprilicno.. :pusi :oo
Jest, razlika je, ali ja sam mislio na ove forumasice koje su se prepoznale u ovim ženskim osobinama. Nije bilo opcenito. :jok Na ovu temu nisam se javljao (do sada) jer sam htio dati priliku svakome da se „prepozna“ po ovom popisu. Lako je sad po reakcijama zakljuciti ko se je sve prepoznao... :valja Dok sam pisao „listu“, nisam mislio na Calla i dacina_curica :cudi , ali sta je tu je, dobro dosle u klub (za Calla ne mogu gotovo nista reci, nisam je primijetio na forumu, mozda je kasnije isključim iz kluba).

Katja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Katja » 17 Apr 2013, 10:27

Calla je praktički stala u tvoju obranu na način da je sve pokušala okrenuti na zajedničku bezazlenu zajebanciju.

Čini mi se da je osoba koja uvijek pokušava smiriti konflikte i to tako da ne uvrijedi niti jednu stranu već ih pomiri.

Zaista pohvalna osobina.

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 17 Apr 2013, 10:32

Jonas wrote:
Jest, razlika je, ali ja sam mislio na ove forumasice koje su se prepoznale u ovim ženskim osobinama. Nije bilo opcenito. :jok Na ovu temu nisam se javljao (do sada) jer sam htio dati priliku svakome da se „prepozna“ po ovom popisu. Lako je sad po reakcijama zakljuciti ko se je sve prepoznao... :valja Dok sam pisao „listu“, nisam mislio na Calla i dacina_curica :cudi , ali sta je tu je, dobro dosle u klub (za Calla ne mogu gotovo nista reci, nisam je primijetio na forumu, mozda je kasnije isključim iz kluba).
to se zove zenska solidarnost.. ali s obzirom, da si strasno narcisoidan takvo nesto je tebi sigurno nepoznanica
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Ruana

Post by Ruana » 17 Apr 2013, 10:38

Pa Luna vidis da se sada vadi. I narcisi su cvijece koje veHne kao i sve drugo.

Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Fatma » 17 Apr 2013, 10:57

Luna. wrote:
Jonas wrote:
to se zove zenska solidarnost.. ali s obzirom, da si strasno narcisoidan takvo nesto je tebi sigurno nepoznanica

Pridružujem se...

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14813 times
Been thanked: 10311 times

Post by Julia-Klara » 17 Apr 2013, 11:17

Jonas wrote:
:maja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Ruana

Post by Ruana » 17 Apr 2013, 11:43

Jonas se uhvatio bureka ko pjan plota.

Jonas
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 121 times
Been thanked: 449 times

Post by Jonas » 17 Apr 2013, 12:12

Luna. wrote:
Jonas wrote:
Aj, promašila si temu. Vratimo se onom uvodu: „ona koja koketira sa svima, ali je u vezi, u braku ili u braku i ima djecu.“ Samo da to malko pojasnim...

Luna, zamisli (si) ovu scenu. Tvoj muz jednog dana dodje sa posla. Nije ni usao u kucu/stan, vec mu se širok osmijeh na licu razvukao od uha do uha: „Ljubavi, danas izlezimo na veceru.“ Naravno, ne znas o cemu se radi. To mora biti iznenadjenje za tebe. Izadjete na veceru (djecu ostavite kod roditelja, prijatelja). Tvoj muz se pobrinuo za sve. On je kreirao romanticnu atmosferu, narucio je svijece, malko je zagusno svijetlo, neko je pustio laganu muziku, tvoje omiljene pjesme... nije narucio kinesku veceru ili talijasku pizzu, vec nesvakodnevnu hranu, salatu sa tvojim omiljenim prelivom, cak nije narucio hranu koja se moze zaglaviti izmedju zuba... on nesto slavi, narucio je šampanjac.

A ti, osjećaš kako ti leptiri lepršaju u trbuhu, zelis plesati, zelis pjevati, kad odjednom, kao iz vedra neba, sjevnu u tvojoj glavi: „... e vala behko, jedno 16 cm i promjer oko 3,5 ... nako odo oka.“*

Sjedite za stolom, muz ti lagano uzme za ruku (jer ti zelim nesto reci), a ti nepomična poput svijeće, bez glasa, sa suzom u samo jednom oku... i odjedanput, sine neki bljesak u tvojim mislima: „sto je najbitnije, stoji uspravno ko vojnik.“*

Da skratim, muz ti je dobio napredovanje na poslu i ujedno bolju zaradu i bolji status u poduzeću. To je bio povod za izlazak.

Jos nije kraj, vi ustajete, izlazite iz rastorana, kad opet jedna (ti) misao proleti kroz glavu: „ rumce, sad si ti na redu.“*

(Iskreno, ne znam koliko bi me savjest pekla, ne znam kako bi se jadno osjeća, samo znam da bi propao u zemlju od srama.) :mah

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 26414 times
Been thanked: 6931 times

Post by Veca » 17 Apr 2013, 12:54

...Jonas,ovo je sala! ;)
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

dacina_curica

Post by dacina_curica » 17 Apr 2013, 13:17

Jonas....evo sad ovako cisto dobronamjerno :) : puno se ti nesto uzivljavas u ove scenarije. Mislim, svi mi (vjerovatno) ostavimo djelic sebe na ovim virtualnim prostorima ali mi se cini (I ovo je samo moja obzervacija) da ti to cinis sa malo vise snage ..Sjecam se tvojih jako detaljnih i povremeno arogantnih postova (i pretpostavki) na temi "opisite forumasha" (ili kako se vec tema zove)...sitnicavih komentara na racun drugih forumasha...konstantnog pametovanja uz totalno mlacenje prazne slame...

Ti kao i svaki drugi slobodan covjek imas pravo na svoje misljenje, imas pravo to misljenje i iznositi u ovim (i inim drugim) prostorima ali nemoj da se ibretis i glumis seosku mladu kad ti neko proturjeci ili te pRozove zbog tvoje (nepotrebne) arogancije. Ti jesi dobar fotograf i svaka cast (uz zelju za daljni I treajni uspjeh u tvom odabranom polju) ali si poprilicno los forumas. Ne zato sto si nepismen, glup, statigajaznam vec zato sto pristupas svemu sa visine (mozda) uz nadu da ce neko shvatiti koliko si pametan. Opusti se malo, odrijesi taj cvor na proverbijalnoj kravati...

I ne, nije svaka zena koja je reagovala na tvoj post "pronasla" u njemu, neke stvari koje lice na psihoze jednostavno to nekad jesu....

I zbog cega se ti toliko interesiras sta forumashi rade na ali i van forumskih prostora? Malo mi je to ponasanje stalker-like ako cemo iskreno. :cudi

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 17 Apr 2013, 14:08

Jonas wrote:
Luna. wrote:
Jonas wrote:
Aj, promašila si temu. Vratimo se onom uvodu: „ona koja koketira sa svima, ali je u vezi, u braku ili u braku i ima djecu.“ Samo da to malko pojasnim...

Luna, zamisli (si) ovu scenu. Tvoj muz jednog dana dodje sa posla. Nije ni usao u kucu/stan, vec mu se širok osmijeh na licu razvukao od uha do uha: „Ljubavi, danas izlezimo na veceru.“ Naravno, ne znas o cemu se radi. To mora biti iznenadjenje za tebe. Izadjete na veceru (djecu ostavite kod roditelja, prijatelja). Tvoj muz se pobrinuo za sve. On je kreirao romanticnu atmosferu, narucio je svijece, malko je zagusno svijetlo, neko je pustio laganu muziku, tvoje omiljene pjesme... nije narucio kinesku veceru ili talijasku pizzu, vec nesvakodnevnu hranu, salatu sa tvojim omiljenim prelivom, cak nije narucio hranu koja se moze zaglaviti izmedju zuba... on nesto slavi, narucio je šampanjac.

A ti, osjećaš kako ti leptiri lepršaju u trbuhu, zelis plesati, zelis pjevati, kad odjednom, kao iz vedra neba, sjevnu u tvojoj glavi: „... e vala behko, jedno 16 cm i promjer oko 3,5 ... nako odo oka.“*

Sjedite za stolom, muz ti lagano uzme za ruku (jer ti zelim nesto reci), a ti nepomična poput svijeće, bez glasa, sa suzom u samo jednom oku... i odjedanput, sine neki bljesak u tvojim mislima: „sto je najbitnije, stoji uspravno ko vojnik.“*

Da skratim, muz ti je dobio napredovanje na poslu i ujedno bolju zaradu i bolji status u poduzeću. To je bio povod za izlazak.

Jos nije kraj, vi ustajete, izlazite iz rastorana, kad opet jedna (ti) misao proleti kroz glavu: „ rumce, sad si ti na redu.“*

(Iskreno, ne znam koliko bi me savjest pekla, ne znam kako bi se jadno osjeća, samo znam da bi propao u zemlju od srama.) :mah

Djole

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 627 times

Post by Zagorka » 17 Apr 2013, 17:26

Jedno pitanje:a što se ti sekiraš za Luninog muža i djecu? :hm
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14813 times
Been thanked: 10311 times

Post by Julia-Klara » 17 Apr 2013, 18:53

Image
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 17 Apr 2013, 19:34

Ljudi moji, sve sam procitala sta vam smeta i mogu reci da nista od toga nisam ja!
Ja sam maltene perfektna zena

ps. samo sto stalno lazem, to mi je mana

kim jong un
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by kim jong un » 19 Jun 2013, 14:03

MORENA wrote:Ljudi moji, sve sam procitala sta vam smeta i mogu reci da nista od toga nisam ja!
Ja sam maltene perfektna zena

ps. samo sto stalno lazem, to mi je mana
ovo cjenim kod ženskih kad hoće priznat :hop ali ne cjenim ovu "laž"je gadno oružije.
pitanje mi jedno davno na um padne moj debeli hlade zašto ljudi rade

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 01 Jul 2014, 16:22

Jonas wrote:- ona koja koketira sa svima, ali je u vezi, u braku ili u braku i ima djecu :lupa
- ona koja uvijek zna što treba reći
- ona koja glumi da je samostalna i sposobna
- ona koja je samostalna/nezavisna i ne treba joj muškarac
- ona udana žena koja se opusti na forumu
- ona koja smatra da forumasenje nije gubljenje vremena
- ona koja je krenula gomilati suvišne postove. Najvažnije joj je da bude online
- ona koja zeli/trazi finu/srodnu dusu na forumu, a stalno je u lošem drustvu
- ona koja kuca/tipka tako jako/glasno da se od njezinog tipkanja ne moze voditi normalna rasprava na forumu
- ona koja je previse lezerna, obicno ne odgovara na postove, privatne poruke
- ona koja iza svake tacke stavlja smajlicima kao da muškarca žele vratiti u kameno doba
- ona koja ocekuje udvaranje, a kada se neko potrudi, ona se ponasa kao da je sama
- ona koja kaze super, a misli potpuno suprotno, sarkastično
Previše zamjerki, po mom ličnom mišljenju.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8478 times
Been thanked: 20106 times

Post by Maja » 01 Jul 2014, 17:21

ona koja je previse lezerna, obicno ne odgovara na postove, privatne poruke

Mislim da se ovo na mene odnosilo :D.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 01 Jul 2014, 17:37

Ja sam stekao potpuno drugačiji dojam. :oo
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”