Ma suti, ne pitaj..
ako tebe Keny, procita, ostavice on nju namah..
Moderator: Krokodil Behko

Ma suti, ne pitaj..

Ova boja na njoj nije ruzna boja sijede.Nora Ibsenova wrote: 27 Aug 2020, 16:32Pa i ja sam pomislila da je puno starija od njega.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 16:29
Ne izgleda 46.
Ne izgleda ni 56.
Ja sam mislila da je 60+ i to druga polovina.
Mislim da je to do kose, čini se da je rano osjedila a neće da se farba.
Farba bi joj skinula 10 godina.

a da li on nju moze seksulano zadovoljiti

Kijanu je toliko toga postigao u životu, odličan glumac i čovjek.

Mislim da žena jednostavno izgleda starije za svoje godine.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 16:35Ova boja na njoj nije ruzna boja sijede.Nora Ibsenova wrote: 27 Aug 2020, 16:32
Pa i ja sam pomislila da je puno starija od njega.
Mislim da je to do kose, čini se da je rano osjedila a neće da se farba.
Farba bi joj skinula 10 godina.
Uz neku drugu frizuri bi izgledalo kao da se namjerno ofarbala u tu boju.
I karmin je uzasan.
Ne ide uz njenu boju lica niti uz frizuru.
Primjer kako frizura i sminka mogu uticati na izgled.

Moj komentar je bio upucen za Insomniu jer vidim da zna sve ove poznate glumce i glumice, itd.almir90 wrote: 27 Aug 2020, 16:37Kijanu je toliko toga postigao u životu, odličan glumac i čovjek.
Samo što je onako malo čudan, vjerovatno je to sve posljedica smrti žene (djevojke) i djeteta.
Iako ga dosta cijenim, moj komentar da je budala je jer nije za toliko godina potrudio se da svoj život dovede u red po pitanju ljubavi i još nekih stvari, i onda izvede ovakvu gluposti.

Kakvu glupost..almir90 wrote: 27 Aug 2020, 16:37Kijanu je toliko toga postigao u životu, odličan glumac i čovjek.
Samo što je onako malo čudan, vjerovatno je to sve posljedica smrti žene (djevojke) i djeteta.
Iako ga dosta cijenim, moj komentar da je budala je jer nije za toliko godina potrudio se da svoj život dovede u red po pitanju ljubavi i još nekih stvari, i onda izvede ovakvu gluposti.

ajdeVenera wrote: 27 Aug 2020, 16:39 joa Monica Belluci, mislimm da je to jedina zena sa kojom bih se poigrala![]()

i ovaj sa slafrokomanimals wrote: 27 Aug 2020, 16:46 Mislim kad sve saberemo i oduzmemo..
Keny i Brad su glupi..
nemaju nikakvog reda u zivotu..
neizivljene budale..
j... se Pitte, a i ti Keny, bas ste stoka..

Pa jeste, crte lica su joj stare za njene godine.Nora Ibsenova wrote: 27 Aug 2020, 16:39Mislim da žena jednostavno izgleda starije za svoje godine.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 16:35
Ova boja na njoj nije ruzna boja sijede.
Uz neku drugu frizuri bi izgledalo kao da se namjerno ofarbala u tu boju.
I karmin je uzasan.
Ne ide uz njenu boju lica niti uz frizuru.
Primjer kako frizura i sminka mogu uticati na izgled.
![]()

JE L' DE DA JE ONO KUĆNI OGRTAČ

Ma ja..

A jašta, pa samo mali trikovi, i budeš i ljepša i mlađa.MunDzi wrote: 27 Aug 2020, 16:48Pa jeste, crte lica su joj stare za njene godine.
Ali npr, probaj je zamisliti npr sa paz frizurom i siskama.
Sa karminom druge boje koji ne vuce na crveno ili jarko ljubicasto, nego neki njezniji ton, prirodniji.
Izgledala bi bolje i mladje.
Ali znam sta govoris.
Prirodno izgleda daleko starije.

A ja sa Swarcenegerom...

ma djempercic u Francuskoj zime budu zajebane
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest