Nekatamo wrote:Maja,ja sam starija od tebe.

I jos malo i istekao bioloski sat.Hebenih 36-37 a ni kuceta ni maceta.Nisam ruzna sasvim normalna,drustvena sam i nisam kucka

Ali neide.Nedavno sam dobila priliku i pristala ali kada je rekao da bi da zivimo u selu sa njegovima pobjegla sam glavom bez obzira.Pa taman se nikad ne udala
Neki misle da je samo udata žena prava žena, samo oženjen muškarac pravi, ako nemaš djece znači da si sebičan, da su samo ljudi sa porodicom vrijedni da se ozbiljno shvate, nek svako živi svoj, i samo svoj život a to pravo da dozvoli i drugima

,Nekatamo mislim ja da ti ima malo vise straha da stupis u brak ali vjeruj mi ne ujeda

samo sto moras cinjenice neke da promjenis...mislim da tebi jos nije dosao pravi muskarac s kojim zaista zelis brak zato cekaj dok ne docekas ne trci nigdje,,,nikada nije kasno osnovati porodicu..ja sam se mlada jako mlada udala sutra punih 30 godina..a vec sam 11 godina u braku hvala bogu presretna,,,imam troje prelijepe djece,,sto mi znace sve...ni jedan tren se nekajem necemu sto sam se mlada udala..jos sam mnogo daleko od svojih,,ali sudbina takva,,mislim da njima je najvaznija moja sreca