Prvog je zena ostavila, ne on nju, drugog i sad vara, za placanje racuna, podmjeru, gorivo

Moderator: spacebound
wtfbosnjakinja wrote: 19 May 2021, 00:56 ja u komsiluku imala primjer ,zena ga varala s ozenjenim jaranom,nije nista doduse ni uradio samo je plakao cak se htio pomirit,ali ona sama htjela razvod(ne da bi bila s ljubavnikom jer on je ostao sa zenom vec joj muka bilo vec od muza)
znaci nije uvijek ni da mozete birat sta hocete![]()
Bio bi u crnoj hronici
Koji si ti kralj :Koraci_u_noci wrote: 28 Dec 2021, 11:56 Naslov teme fakat prevazidjen. Na kraju je gore kad te cura prevari, od zene nis vise i ne ocekujes. Cak si i sretan jer ce mozda otic tom nekom
Ti otvarao prozorHannibal wrote: 28 Dec 2021, 12:00 ja sam bijo prisutan kad je covjek htijo zenu da baci kroz prozor, skonto da se kurvala. puce frajer i hoce da je baci kroz prozor, nema druge ocm
Pod uslovom da saznaš.
A djete? Da li bi bilo pola pola, ili bi uzeo djete?
Naravno. Nismo mi ni budale kakvim nas često smatrate po pitanju toga. Preko 80% prevara čovjek sazna bez da mu žena nešto kaže.
Ne bih uzeo s obzirom da djetetu treba i mati. Dakle, 50-50.
Možeš biti i u onih 20 procenata. Ne moraš biti glup, to nije uzrok da nikad ne saznaš.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:19Naravno. Nismo mi ni budale kakvim nas često smatrate po pitanju toga. Preko 80% prevara čovjek sazna bez da mu žena nešto kaže.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests