jos, ako dusa ima dekolte

jos, ako dusa ima dekolte
Nema potpuno objektivne metrike, naravno. Imaš onaj BMI index, al ni on ne garantuje ništa. Najbolje što možemo je da uzmemo kolektivna iskustva lepote raznih kultura i nađemo neke zajedničke imenitelje.spacebound wrote: 01 May 2021, 13:03Dobro, ali s koliko kila na koju visinu je fat? Na koji oblik tijela, kako rasporedjeno? Nije bas lako ljude poredat u kalupe.saint_mirad wrote: 01 May 2021, 13:02
Ima chubby, ima fat. Ovo prvo i nekako može ako je dobro raspoređeno, ovo drugo je turn-off za većinu muškaraca.
To je samo narativ, nema uporište u realnosti. Ako je tvoje telo Džejla-like nemaš se šta sekirati. Znamo mi muški šta nam se sviđa vrlo dobro.bosnjakinja wrote: 01 May 2021, 13:05Ja basaint_mirad wrote: 01 May 2021, 12:57 Razumem svačije preference, ali bucke nisu objektivno sexy. To sad guraju ove debele radikalne feministkinje, a ako kažeš ne sviđa mi se ispadas fatphob.
Citav zivot se trudim ne jedem svasta na kraju moj tip nije idealan,sad cu....![]()
Postis li ti?arzuhal wrote: 01 May 2021, 13:08 Joj, kad još malo prebace level, pa bude:
- Pa dobra joj je duša, ali je malo podebela.. Pa kad jest, šta ću... A vidi onoj duše - fino raspoređena, i sve, baš ženstvena! Al' jok, vi volite duše koje ljuljaju...
Otiću na ono ganjanje bikova u Španiji, nek' me sataru...
![]()
I ja sam isti, sam u sise puljim.
Da.bosnjakinja wrote: 01 May 2021, 13:10Postis li ti?arzuhal wrote: 01 May 2021, 13:08 Joj, kad još malo prebace level, pa bude:
- Pa dobra joj je duša, ali je malo podebela.. Pa kad jest, šta ću... A vidi onoj duše - fino raspoređena, i sve, baš ženstvena! Al' jok, vi volite duše koje ljuljaju...
Otiću na ono ganjanje bikova u Španiji, nek' me sataru...
![]()
Sta te briga, mores cvokom onesvjestit
Hvala
Može i u dimijama, kao svaka autentična Bošnjakinja koja je ponosna na svoj etnicitet.animals wrote: 01 May 2021, 13:16 Sad ce Bosnjakinja da se stavi u bikini,
pa cete vidjeti sta je idealno..![]()
Postis li ti?Taare wrote: 01 May 2021, 13:19 A niko da metne sliku perfektne ženske figure pa da napravimo neko poređenje.
Što se mene tiče, ovo je perfekcija.
I ovo
A bome i ova
![]()
Onda su sve idealne
Zašto te to zanima?