Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Vala bas. Nikad vise sarajevski cevapi
Evo u dobojskom selu. Bolji od svih na Bascarsiji
Velika 7, srednja 5, mala 4 KM
Nije to za poredjenje uopce.
Kirija na Carsiji je 2000 i vise.
U manjim mjestima 300- 500 maraka.
I toje samo pocetak price o troskovima.
Ma kakve 2000.Nema nikako tu prostora u zoni setnice.Ni za 5000 da iole ima tih m2 za tu djelatnost.Eno preko puta zelje kafic kome se radi trazi konobara.1800km plata,a gdje je jos baksis...Rostiljdzija je 3000km...Sleper moras dnevno prodat.5 dana nek je kise i loseg vremena padas ne mozes se slijedecih 10 izvadit.Troskovi su ogromni.Da uzmes pastetu hljeba i jogurt u posluzi to je 5,6 maraka.Sve je otislo u 3pm.I bice jos skuplje.
ironman wrote: 10 Mar 2024, 09:05
Nije to za poredjenje uopce.
Kirija na Carsiji je 2000 i vise.
U manjim mjestima 300- 500 maraka.
I toje samo pocetak price o troskovima.
Ma kakve 2000.Nema nikako tu prostora u zoni setnice.Ni za 5000 da iole ima tih m2 za tu djelatnost.Eno preko puta zelje kafic kome se radi trazi konobara.1800km plata,a gdje je jos baksis...Rostiljdzija je 3000km...Sleper moras dnevno prodat.5 dana nek je kise i loseg vremena padas ne mozes se slijedecih 10 izvadit.Troskovi su ogromni.Da uzmes pastetu hljeba i jogurt u posluzi to je 5,6 maraka.Sve je otislo u 3pm.I bice jos skuplje.
Zato ja odem do crvene jabuke i odvadim sebi salate za 3KM
Zato ja odem do crvene jabuke i odvadim sebi salate za 3KM
Bjezi jebo te crvena jabuka izbor sireva,sunki,salama …neki dan sam 2 glave ostavio za kesu jednu.Beli i onaj zeleni sir uzeo.Komplet italiju i francusku metnuli u frizider.
Navedi mi jedan razlog zasto bi i kako cevap kostao na bascarsiji kao u dobojskom selu?
Cijenu sam samo spomenula jer u dobojskom selu daleko jeftinije pojedem neuporedivo UKUSNIJE cevape.
I budala zna da ne moze bit ista cijena.
O ukusima se ne raspravlja.Cevapa nema bez somuna i luka sto se mene tice.Da ne valjaju ne bi ih jeli.Promijenili bi nesta.A ne mijenja se sta ide i sta se trazi.
HAVANA wrote: 10 Mar 2024, 09:39
Ja volim zelju a neko voli hodzica.Ja ne volim hodzica a neko drugi voli treceg…Neko voli harija a neko beslica.I sve je to ok.