Mene sinoc Hercules obori na kladi. Igrao sve na 3+ golova i odigrase papci 1-0
PREMIERSHIP/CHAMPIONSHIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: Engleska premier liga
Negdje si u turbe ubacio, a i sreca ti sto ja ne igram kladu

Samo sabura

BOXING DAY Chelsea lovi 12. pobjedu u nizu, Bilić planira bijeg
Vrijeme je za legendarni Boxing Day. Premier liga ne spava tijekom praznika, a danas je na redu 18. kolo.
Piše: A.P.
Foto: Getty Images / Guliver Image
VRIJEME JE za legendarni Boxing Day. Premier liga ne spava tijekom praznika, a danas je na redu 18. kolo. Naravno, sve su oči uprte u vodeći Chelsea koji ima šest bodova više od Liverpoola i kod kuće protiv Bournemoutha lovit će nevjerojatnu 12. uzastopnu pobjedu u prvenstvu.
"Ovo je prvi put da vodim momčad tijekom praznika i mogu reći da je to čudesno iskustvo za mene. Jako mi se sviđa. No, s druge strane čeka nas novi težak zadatak jer svi žele prekinuti naš niz i srušiti nas. Ipak, sve je u našim rukama i idemo po novu pobjedu pred našim navijačima", najavljuje trener Chelseaja Antonio Conte.
Aktualni prvak Leicester dočekuje Everton i želi izbjeći borbu za ostanak, a obje momčadi slavile su tek jednom u posljednjih sedam utakmica. Manchester United ugostit će Sunderland te lovi osmu pobjedu u posljednjih 12 susreta, dok će Arsenal protiv WBA pokušati prekinuti niz od dva poraza zaredom i ostati u trci za naslov prvaka.
Slaven Bilić uspio je preživjeti pakleni raspored te ostati na klupi West Hama. Hrvatski trener dolazi s Hammersima po treću uzastopnu pobjedu kod Swansea...
"Svaki trener se, prije ili kasnije, nađe pod pritiskom. Tako je bilo i meni. Međutim, uspjeli smo se dići, iako to nije još uvijek ono što želimo. Vjerujem u svoju momčad i želimo se dići još više. Naravno, za pobjede u nizu potrebna je i sreća. Nadam se da možemo slaviti, unatoč tome što je Swansea u teškoj poziciji, što će nam dodatno otežati posao", smatra Bilić.

A Manchester City čekat će mogući kiks Chelseaja kojem bi se mogao približiti pobjedom kod Hulla...
"Bit će teško gostovanje kod Hulla. Ako sam nešto naučio u Premier ligi, onda je to da je jako mala razlika između prvih i drugih 10 momčadi u prvenstvu. Hull nije pobijedio City kod kuće od 2010. godine i bit će silno motivirani da to učine. Mi moramo kontrolirati utakmicu i našom igrom tražiti pobjedu", bio je jasan Pep Guardiola.
Habibti, ya nour el - ain... 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Chelsea upisao 12. uzastopnu pobjedu, Arsenal pobijedio WBA, novi poraz Leicestera
U 18. kolu Premiershipa Chelsea je na svom terenu rezultatom 3:0 pobijedio Bournemouth.
Chelsea je upisao 12. uzastopnu pobjedu u ligi, a rekord Premiershipa iznosi 14 pobjeda i u vlasništvu je Arsenala. Chelsea je ovom pobjedom srušio klupski rekord po broju uzastopnih ligaških pobjeda.
Plavce su do pobjede nosili Pedro (24', 90+3') i Hazard (49' penal). Ovo je bio 50. Hazardov ligaški gol za Chelsea čime je postao tek šesti igrač u historiji kluba sa takvim učinkom. Prije njega to su uspjeli Lampard, Drogba, Hasselbaink, Zola i Gudjohnsen.
Tim Antonija Contea, kojem izostanci Coste i Kantea zbog suspenzija nisu stvorili problem, nastavlja fenomenalnu formu i iako još uvijek nije prošao ni prvi dio sezone u Premiershipu, već sada je, po mišljenju mnogih, apsolutni favorit za osvajanje titule.
Arsenal se dugo mučio sa West Bromwich Albionom na Emiratesu, ali je na kraju uspio slaviti. Gol odluke postigao je Giroud u 86. minuti.
Aktuelni šampion lige Leicester City upisao je novi poraz i to na domaćem terenu od Evertona koji je golovima Mirallasa (51') i Lukakua (90+1') slavio sa 2:0.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Definitivno Murinjo nema tim ni igru.
Šta je razlog teško je dokučiti?
Po meni radi pod pritiskom, tako da u velikoj žurbi zbog rezultata nema vremena da posloži sve segmente fudbalske igre.
Jedino rješenje za njega je neka mirnija sredina u kojoj može stvarati ekipu na malo duži vremenski period.
Šta je razlog teško je dokučiti?
Po meni radi pod pritiskom, tako da u velikoj žurbi zbog rezultata nema vremena da posloži sve segmente fudbalske igre.
Jedino rješenje za njega je neka mirnija sredina u kojoj može stvarati ekipu na malo duži vremenski period.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- greeneyes
- Hadžija

Krokodil Behko wrote:Jao, Chelsea zabio više od jednog gola u utakmici
Nego, koji je ono rekord kad su u pitanju uzastopne pobjede u premier ligi? Je l' no bješe 14-15 tekmi?
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Tišina tamo 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Red Bull hoće uložiti tj kupiti West Ham.... 
hoće mi još jedan klub uzeti lovatori
shity, chelski, mcunited i arse-anal na Haparatima
frka im 
hoće mi još jedan klub uzeti lovatori
shity, chelski, mcunited i arse-anal na Haparatima
- greeneyes
- Hadžija

Opa, i Rest Ham bi mogao ozivjeti. I to uz pomoc mrskog Red Bulla 
Samo sabura
Reci mi da si zaebo pa nazvao rest-hamgreeneyes wrote:Opa, i Rest Ham bi mogao ozivjeti. I to uz pomoc mrskog Red Bulla

- greeneyes
- Hadžija

greeneyes wrote:Nisam, to je spesli for ju, po tvom ukusu.
Čovjeće....dugo nisi bio ovako blizu bana....pomozi mi....urazumi me
- greeneyes
- Hadžija

- greeneyes
- Hadžija

Polako, znas da nije lako usvojiti njegov sistem. A neki na ljeto(mozda i u zimskom prelaznom roku) gube mogucnost da se uopce pokusaju prilagoditi. Tu gotovo izricito mislim na bekovske igrace gdje se od Kolarova, Clichyja, Sagne i Zabalete tesko moze napraviti jedan dobar bek. 
Samo sabura
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
Pa zar oni nisu kupili Leipzig?
Šta ako kupe West ham, pa se oba tima plasiraju u isto euro takmičenje?
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Kako ne podnosim vjestacke klubove poput npr Celzija i Citija, kojih godinama, decenijama nigdje nije bilo dok ih nisu kupili mocni milijarderi. ALi ta dva kluba su upravo medju navijackim Balkanskim "Skorojevicima" jedni od najomiljenijh.
Za takve klubove navijaju beskicmenjaci koji su forme radi uvijek na strani jaceg i na strani vecine
Uvijek sam pobornik tradicije, pa je Aston Villa u krvi jos od 1982 godine, skoro kada sam progledao, pa Premijer ligu i slabije pratim kako su ispali u Capmionsip, ta liga mi je zanimljivija
Ono sto sam upratio, vidim da Celzi koji je po meni jedna prosjecna ekipa dominira prvesntvom, sto vise govori o tome da je Engleski klubski fudbal u krizi, sto potvrdjuje i proslogodisnja titula skromnog Lestera.
Za takve klubove navijaju beskicmenjaci koji su forme radi uvijek na strani jaceg i na strani vecine
Uvijek sam pobornik tradicije, pa je Aston Villa u krvi jos od 1982 godine, skoro kada sam progledao, pa Premijer ligu i slabije pratim kako su ispali u Capmionsip, ta liga mi je zanimljivija
Ono sto sam upratio, vidim da Celzi koji je po meni jedna prosjecna ekipa dominira prvesntvom, sto vise govori o tome da je Engleski klubski fudbal u krizi, sto potvrdjuje i proslogodisnja titula skromnog Lestera.
Last edited by posmatrac on 27 Dec 2016, 17:44, edited 1 time in total.
Pa imaju i Salzburg otprijeKrokodil Behko wrote:Pa zar oni nisu kupili Leipzig?
Zapravo iz pozicije vlasnika, takav bi susret bio win win situacija... Jedan garant prolazi.
Navodno bi prva transa uloga iznosila 200 milijuna gbp