Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
Re: Prva predsjednica Hrvatske
..ajde argumentiraj svoju tvrdnju.....ili zavezi...... 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
...drugu iako ni prva nije po mom gustu...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9361 times
- Been thanked: 11106 times
- Status: Offline
Milanović kritikovao Grabar Kitarović u Јasenovcu

„Kada političar, kada javno odgovorna osoba koju je birao hrvatski politički narod, kaže da je veličanstvena atmosfera na stadionu na kojem se skandiralo, odnosno urlalo "Za dom spremni', onda je bolje da to prećuti ili da hladno i dostojanstveno ode s tog stadiona. To nije veličanstvena atmosfera, to je tužna atmosfera, to je turobna atmosfera. Volim Hrvatsku i volim da pobijedi 10:0, ali ne na takav način, ne po svaku cijenu. Živjela moderna i humana Hrvatska”, poručio je Milanović i zaključio svoje obraćanje.
Spominjanje stadiona i skandiranja "Za dom spremni" očigledna je aluzija na izjavu predsjednice Grabar Kitarović nakon nedavnog susreta Hrvatska-Norveška, na kojem se sporadično skandiralo, a reprezentacija je zbog toga kasnije zaradila kaznu, piše Јutarnji list.
Oskarovac Branko Lustig je, kao izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, položio vijenac, ali dio okupljenih se okrenuo i otišao uz komentar: "To nećemo gledati. Da je htjela, došla bi".
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila je u srijedu kompleks Јasenovac uoči tradicionalnog obilježavanja proboja logoraša koji je zakazan u nedjelju.
Predsjednici mnogi zamjeraju da se "nenajavljeno ukazala u Јasenovcu", kako bi danas izbjegla susret sa premijerom Zoranom Milanovićem, a da će na komemoraciji u Blajburgu, 16. maja, održati javni govor.
Na mjestu gdje se, kako u zagrebačkim "Novostima" piše Ivica Đikić, "manje moli za žrtve, a više veliča ustaštvo i slavi nikad preboljena NDH". Autor dodaje i da je u ta dva prizora iz života hrvatske predsjednice, samotnjački u Јasenovcu i raspojasani na Blajburgu, sadržana i žalosna istina o Hrvatskoj.
(Vijesti.ba)
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7639 times
- Been thanked: 18042 times
Re: Milanović kritikovao Grabar Kitarović u Јasenovcu
Prvi predsjednik Hr koji nije došao na obilježavanje Jasenovca. U Blajburgu će eto govor držati, po stadionima pije pivu, uklanja Titovu bistu. Mislila sam da je malo pametnija i kulturnija, svjetska žena. A ono baš primitivac.
A i Milanović je kenjac.
A i Milanović je kenjac.
A eto meni je otuzno da premijer ne zna ili kobajagi ne zna od kada potječe poklič...pa to i vrapci na grani vec znaju..He he, pa sta se on cudi ili ce on morebit u Bleiburgu govor odrzati (naš hodža govori bogme svake godine ) i žaliti...oce
Kolinda obecava doduse ono sto ispuniti ne moze ali primitivka nije...primitivac je onaj koji je nasem ministarstvu dozvolio da ono dozvoli razlicite udzbenike, znamo gdje...ma nisam vidjela nesto gospodju Terselic u Jasenovcu...bas steta...krasna zena
...šta ima loše u tome da pije malo pive, pa samo poručuje da razme muški rod hbga....ajd, bista bas nije ni smetala ali ni vajde nikake od nje...ko kad bi Milance poglavnikovu kraj sebe drzo...ali eto on i dalje tupi kak je antifasizam donio drzavu...dokle ce majko mila...a i onih partizana sto dođu...majke mi da su oni patnje patili pa ne bi zivi bili do sada...a oni ko kornjace malte ne 

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Kolinda je lutka na koncu.... od tu treba krenuti ....Maja wrote:Prvi predsjednik Hr koji nije došao na obilježavanje Jasenovca. U Blajburgu će eto govor držati, po stadionima pije pivu, uklanja Titovu bistu. Mislila sam da je malo pametnija i kulturnija, svjetska žena. A ono baš primitivac.
A i Milanović je kenjac.
Baš me zanima, koji je klinac imala bitnije za raditi, pa nije mogla u Jasenovac

Strašna rupa u povijesti hrvata ( ali opet ne tako velika, kako neki tvrde .... no nebitno, užas svakako )
a milanović ..... on je samo glup

Habibti, ya nour el - ain... 

Imamo mi vaznijih rupa od onih koje Kolindica dela...a i Milance nije glup...
Stara je to skola 

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9361 times
- Been thanked: 11106 times
Brzo će nam Kolinda postati neomiljena, pa i među popriličnim brojem svojih glasača.
Vladimir Šeks podnio je u utorak ostavku na mjesto zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru jer postaje posebni savjetnik predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za ustavno-pravna pitanja, potvrđeno je Hini iz HDZ-a.
Aaaaa seks stara ispicutura 
Njemu suza ima 2promila
Mislim da joj jako pada kredibilnost...

Njemu suza ima 2promila

Mislim da joj jako pada kredibilnost...

- drugrankovic
- Inventar foruma
Maja wrote:Prvi predsjednik Hr koji nije došao na obilježavanje Jasenovca. U Blajburgu će eto govor držati, po stadionima pije pivu, uklanja Titovu bistu. Mislila sam da je malo pametnija i kulturnija, svjetska žena. A ono baš primitivac.
A i Milanović je kenjac.
sve si rekla...
a ti bibo idi vrapcima trucaj o poklicu... znamo odakle i sta se snjim radilo... klalo sve srpsko eto sta sunac im ustaski
to je u globalu ta nacija, blajburg su zrtve, na stadionu piva i za do spremni (posle ko picke negiraju ustastvo mjesto lepo priznat)
i hajka na cirilicu... ili seselja... kad im se ne digne srbin im kriv...
ustasija posla
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma
Biba wrote:A eto meni je otuzno da premijer ne zna ili kobajagi ne zna od kada potječe poklič...pa to i vrapci na grani vec znaju..He he, pa sta se on cudi ili ce on morebit u Bleiburgu govor odrzati (naš hodža govori bogme svake godine ) i žaliti...oceKolinda obecava doduse ono sto ispuniti ne moze ali primitivka nije...primitivac je onaj koji je nasem ministarstvu dozvolio da ono dozvoli razlicite udzbenike, znamo gdje...ma nisam vidjela nesto gospodju Terselic u Jasenovcu...bas steta...krasna zena
...šta ima loše u tome da pije malo pive, pa samo poručuje da razme muški rod hbga....ajd, bista bas nije ni smetala ali ni vajde nikake od nje...ko kad bi Milance poglavnikovu kraj sebe drzo...ali eto on i dalje tupi kak je antifasizam donio drzavu...dokle ce majko mila...a i onih partizana sto dođu...majke mi da su oni patnje patili pa ne bi zivi bili do sada...a oni ko kornjace malte ne
sta ti znas o drzavi?
u II sv ratu ste ko pickice poslednje mirno gledale prisvajanje dalmacie italiji a onda uz fasiste oteli bosnu i deo vojvodine praveci tzv NDH...
njen epilog znamo... ko god da je doso mjesto vasih cestitiji je covjek a ne ustaski krvnik u kojima ste bili vecinski...
i imas obraza pricat...

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..najveći stručnjak opće priznat za ustavno pravo će joj sigurno srušit kredbilitet 

- Slučajni prolaznik
- Aktivni forumaš
kuplung wrote:gdje su one slike kad je u kopacem. bas jedinica mjere kako zensko treba izgledati. sto se tice politike, tu je zalutala, kao i vecina.
dal je netko pitao za slike

izgled plus,a politika upitna

Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)
Opasno ustavno pravo kad je ta pijandura stručnjak...laganini wrote:..najveći stručnjak opće priznat za ustavno pravo će joj sigurno srušit kredbilitet

A tebi je ionako bitno da je kradezeovac

- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
Znas kako se kaze i poslije Šeksa Šeks!storm wrote:Opasno ustavno pravo kad je ta pijandura stručnjak...laganini wrote:..najveći stručnjak opće priznat za ustavno pravo će joj sigurno srušit kredbilitet
![]()
A tebi je ionako bitno da je kradezeovac
opasan igrač.,premazan svim bojama,,,mislim da on drži sve konce hdz-a u svojim rukama
sto se tice oblasti ustavnog prava tu mu priznajem strucnost
A ostalo?
jedan manipulatorski lik,pogodan za politiku
ukratko,,,ne sviđa mi se
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
šta se šeksate po ozbiljnim temama.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
jel' to pokušavaš da mi digneš pritisak? 

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
: