Brckaj se u SaviJulia-Klara wrote: 19 Aug 2018, 12:38Joj mene je smorilo vec samo tako. Pa od maja grije ko ludo![]()
A jos sad cu kuci, a kod nas bas tek pocinje![]()

Moderator: VIP
Brckaj se u SaviJulia-Klara wrote: 19 Aug 2018, 12:38Joj mene je smorilo vec samo tako. Pa od maja grije ko ludo![]()
Mozda je tebe smorilo jer je kod tebe grijaloJulia-Klara wrote: 19 Aug 2018, 12:38Joj mene je smorilo vec samo tako. Pa od maja grije ko ludo![]()
Kazem ja vama preselite u Brckigreeneyes wrote: 19 Aug 2018, 12:41 Jutro (kao)vrijednice
Mozda je tebe smorilo jer je kod tebe grijaloJulia-Klara wrote: 19 Aug 2018, 12:38Joj mene je smorilo vec samo tako. Pa od maja grije ko ludo![]()
kod nas od maja nije sve ukupno grijalo deset dana. Ostao sam zeljan sunca ko sibir urca hehe
Nisi valjdaJulia-Klara wrote: 19 Aug 2018, 16:55 Nocas sam snimala komsinicu i poslala Rumu, ali nije ni preslusao, dzaba zena vriSHCHala![]()
Ti znas da ja tebe gotivimJulia-Klara wrote: 19 Aug 2018, 16:55 Nocas sam snimala komsinicu i poslala Rumu, ali nije ni preslusao, dzaba zena vriSHCHala![]()
nemam tvoj brojgreeneyes wrote: 19 Aug 2018, 17:02Ti znas da ja tebe gotivimJulia-Klara wrote: 19 Aug 2018, 16:55 Nocas sam snimala komsinicu i poslala Rumu, ali nije ni preslusao, dzaba zena vriSHCHala![]()
![]()
Ma hanni zeza, a ja pristala.Danas na bn-u popodnevni program uzivo iz Doboja,iz parka, a ja se danas sa prijom i snahom tu dogovorila naci, da nam se djeca vide i poigraju