Za otvoriti malt ...Dorian wrote: 21 Jul 2020, 13:46Šta će kome čakija osim na planini?Mutevelija wrote: 21 Jul 2020, 13:30 Jok nece tebe ubost čovjek koji je jači nego sto je slabi od tebe. I otkud ti to da su ljudi klošari sa čakijamaako je tako onda je pola Bosne klošarsko bilo.
Muzevnost..Sta je to?
Moderator: spacebound
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
Re: Muzevnost..Sta je to i da li je "inn" ??
Nije toliko bitno biti jak nego znati gdje udariti. Kažu da su bokseri sa najjačim udarcem od svih borilačkih vještina, ali nindže su najopasnije zbog mjesta na tijelu u koje udaraju. Oni ciljaju spletove nerava, grlo itd, mjesta za koja nije potrebna velika snaga da se čovjek onesposobi ili ubije.almir90 wrote: 21 Jul 2020, 13:13Pa nisam ni napisao da se fizička snaga ogleda u veličini, ali tvrdim da je potrebna.Luna. wrote: 21 Jul 2020, 13:05
Pa za fizicku snagu nije bitno imati izgled gorile. Nije ni Bruce Lee bio dvometras.
Zastiti zenu ne znaci udarat se zbog nje. Zena se moze zastiti i verbalno.
A šta kada se verbalno ne može riješiti i mora se upotrijebiti sila?
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Hipotetička situacija je bila u pitanju, desi da vas oboje napadne neko. Ne radi se o situaciji gdje je žena nešto prouzrokovala i dvojica se radi nje udaraju, već o situaciji da ste negdje i neki muškarac nasrne na tebe, ili nasrne na oboje.Chloe wrote: 21 Jul 2020, 13:48almir90 wrote: 21 Jul 2020, 12:50 Pa kako će se isprsiti i zaštiti te ako nema fizičku snagu? Čovjek mora biti svjestan da je jak i sposoban u takvoj situaciji, jer u protivnom ako dobije batine pred ženom ta ista žena ohladi od njega. Ne mora značiti da će ga ostaviti, ali će sigurno zahladniti.![]()
Kakav fizički obračun u današnje vrijeme?
Šta bi se to moralo desiti, kontam tj. kako bih se ja trebala ponašati da dođem u situaciju da bi me neko mlatio pa mi treba pomoć mog muškarca?
Ama sebi ne bih oprostila da prouzrokujem takvu situaciju, isto kao što ne bih podnijela muškarca pored sebe da je sklon ispadima i scenama, još nasilju ... nije to muževnost to je divljaštvo. Bar za mene.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
- Status: Online
Ako imas zgodnu curu lijepo veca je vjerovatnost da ti se valja tucialmir90 wrote: 21 Jul 2020, 13:53Hipotetička situacija je bila u pitanju, desi da vas oboje napadne neko. Ne radi se o situaciji gdje je žena nešto prouzrokovala i dvojica se radi nje udaraju, već o situaciji da ste negdje i neki muškarac nasrne na tebe, ili nasrne na oboje.Chloe wrote: 21 Jul 2020, 13:48
![]()
Šta bi se to moralo desiti, kontam tj. kako bih se ja trebala ponašati da dođem u situaciju da bi me neko mlatio pa mi treba pomoć mog muškarca?
Ama sebi ne bih oprostila da prouzrokujem takvu situaciju, isto kao što ne bih podnijela muškarca pored sebe da je sklon ispadima i scenama, još nasilju ... nije to muževnost to je divljaštvo. Bar za mene.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
Snaga je, doduše, ponekad potrebna u seksu. Mislim priđeš joj, uhvatiš ispod pazuha, podigneš i natakneš. I nastaviš je dizati i spuštati. Valja 50 kg ( dabogda...
) dizati kao teg.
Neka snage.
Neka snage.
Ma, eto im jealmir90 wrote: 21 Jul 2020, 13:53Hipotetička situacija je bila u pitanju, desi da vas oboje napadne neko. Ne radi se o situaciji gdje je žena nešto prouzrokovala i dvojica se radi nje udaraju, već o situaciji da ste negdje i neki muškarac nasrne na tebe, ili nasrne na oboje.Chloe wrote: 21 Jul 2020, 13:48
![]()
- Chloe
- Žena za sva vremena

Pravi muškarac sebi neće dozvoliti da svoju dragu vodi na mjesta gdje ima sirovina i prostaka,Mutevelija wrote: 21 Jul 2020, 13:54Ako imas zgodnu curu lijepo veca je vjerovatnost da ti se valja tucialmir90 wrote: 21 Jul 2020, 13:53
Hipotetička situacija je bila u pitanju, desi da vas oboje napadne neko. Ne radi se o situaciji gdje je žena nešto prouzrokovala i dvojica se radi nje udaraju, već o situaciji da ste negdje i neki muškarac nasrne na tebe, ili nasrne na oboje.![]()
ponašanje djevojke također ima svoju ulogu, što reče fufe "bolje imati damu negu snagu" .....
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Ne moraš se tući ako ti je cura lijepa i zgodna i nabacuju joj se mnogi, ona će njih lako riješiti ako si muškarac sa kojim ona hoće da bude. Reaguješ u situaciji kada je neki baš napadan.Mutevelija wrote: 21 Jul 2020, 13:54Ako imas zgodnu curu lijepo veca je vjerovatnost da ti se valja tucialmir90 wrote: 21 Jul 2020, 13:53
Hipotetička situacija je bila u pitanju, desi da vas oboje napadne neko. Ne radi se o situaciji gdje je žena nešto prouzrokovala i dvojica se radi nje udaraju, već o situaciji da ste negdje i neki muškarac nasrne na tebe, ili nasrne na oboje.![]()
- Mutevelija
- Selonačelnik

Hm ja mislim da ce izbiti tuča.almir90 wrote: 21 Jul 2020, 13:59Ne moraš se tući ako ti je cura lijepa i zgodna i nabacuju joj se mnogi, ona će njih lako riješiti ako si muškarac sa kojim ona hoće da bude. Reaguješ u situaciji kada je neki baš napadan.Mutevelija wrote: 21 Jul 2020, 13:54
Ako imas zgodnu curu lijepo veca je vjerovatnost da ti se valja tuci![]()
Vavik izbije
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ne znam obicno bude tako taksirataChloe wrote: 21 Jul 2020, 13:57Pravi muškarac sebi neće dozvoliti da svoju dragu vodi na mjesta gdje ima sirovina i prostaka,Mutevelija wrote: 21 Jul 2020, 13:54
Ako imas zgodnu curu lijepo veca je vjerovatnost da ti se valja tuci![]()
ponašanje djevojke također ima svoju ulogu, što reče fufe "bolje imati damu negu snagu" .....![]()
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Trebao bi.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Stavit ' ću na stranu ove situacije gdje treba upotrijebiti silu, one su svakako rijetke. Ono što ja mogu reći da je muškarac koji djeluje fizički jak, kao i psihički će privući prije pažnju žene i koja će pokazati interesovanje za njega u odnosu na onoga koji djeluje fizički i psihički slab.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Tvoje mišljenje kao muškarca.almir90 wrote: 21 Jul 2020, 14:08 Stavit ' ću na stranu ove situacije gdje treba upotrijebiti silu, one su svakako rijetke. Ono što ja mogu reći da je muškarac koji djeluje fizički jak, kao i psihički će privući prije pažnju žene i koja će pokazati interesovanje za njega u odnosu na onoga koji djeluje fizički i psihički slab.
I ja ću opet reći u svoje ime, sa ženske strane, ne mora imati mišiće niti ifizički izgledati jak, da bi bio psihički jak i muževan.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 751 times
- Been thanked: 1136 times
juce se ovdje u DZ obranuca neki kabadahija sa sekjuritijem... nije gospodin htio da mu mjere temperaturu, razbaca one sestre oko sebe i prodje tamo naprijedChloe wrote: 21 Jul 2020, 13:48almir90 wrote: 21 Jul 2020, 12:50 Pa kako će se isprsiti i zaštiti te ako nema fizičku snagu? Čovjek mora biti svjestan da je jak i sposoban u takvoj situaciji, jer u protivnom ako dobije batine pred ženom ta ista žena ohladi od njega. Ne mora značiti da će ga ostaviti, ali će sigurno zahladniti.![]()
nije dugo trajao
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Nije mišljenje, već iskustvo.Chloe wrote: 21 Jul 2020, 14:12Tvoje mišljenje kao muškarca.almir90 wrote: 21 Jul 2020, 14:08 Stavit ' ću na stranu ove situacije gdje treba upotrijebiti silu, one su svakako rijetke. Ono što ja mogu reći da je muškarac koji djeluje fizički jak, kao i psihički će privući prije pažnju žene i koja će pokazati interesovanje za njega u odnosu na onoga koji djeluje fizički i psihički slab.![]()
I ja ću opet reći u svoje ime, sa ženske strane, ne mora imati mišiće niti ifizički izgledati jak, da bi bio psihički jak i muževan.![]()
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Ja sam pokusala objasniti da je snaga vazna..al kazu ne nosao ti ja kofer i lubenicu...Dorian wrote: 21 Jul 2020, 13:55 Snaga je, doduše, ponekad potrebna u seksu. Mislim priđeš joj, uhvatiš ispod pazuha, podigneš i natakneš. I nastaviš je dizati i spuštati. Valja 50 kg ( dabogda...) dizati kao teg.
Neka snage.
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
A kada čitaš na drugim temama sve izjave "Meni da tako, ja bih ga slomio"
Kako ćeš ga slomiti kad lubenicu ne možeš ponijeti? I kofer...
Kako ćeš ga slomiti kad lubenicu ne možeš ponijeti? I kofer...
Hajde, koji prije privuče, onaj kome su bokovi širi od ramena, iste širine kao ramena ili uži od ramena?Chloe wrote: 21 Jul 2020, 14:12Tvoje mišljenje kao muškarca.almir90 wrote: 21 Jul 2020, 14:08 Stavit ' ću na stranu ove situacije gdje treba upotrijebiti silu, one su svakako rijetke. Ono što ja mogu reći da je muškarac koji djeluje fizički jak, kao i psihički će privući prije pažnju žene i koja će pokazati interesovanje za njega u odnosu na onoga koji djeluje fizički i psihički slab.![]()
I ja ću opet reći u svoje ime, sa ženske strane, ne mora imati mišiće niti ifizički izgledati jak, da bi bio psihički jak i muževan.![]()
Majka mu stara, krečite, a on ne može pomaknuti ormar. Kakva korist od njega? A nema para za majstora, zato sami krečite.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Ja se slazem sa dorijanom...
I biram tog sa sirokim ramenima, koji moze da mi izmakne ormar da okrecim..a krecim sama, jer nijedan majstor to ne zna kao ja uraditi ...
I biram tog sa sirokim ramenima, koji moze da mi izmakne ormar da okrecim..a krecim sama, jer nijedan majstor to ne zna kao ja uraditi ...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...