Božo Vrećo

Sve o muzici, šta je aktuelno, tekstovi pjesama
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 44615 times
Been thanked: 7964 times
Status: Offline

Re: Božo Vrećo razgovarao s bogom

Post by ElTriconi » 09 Dec 2024, 14:45

Nije ti ovo tema recite nesta o forumasu iznad vas 😂
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3686 times
Been thanked: 3411 times

Post by Naseef Mushroom » 09 Dec 2024, 15:35

ironman wrote: 08 Dec 2024, 15:55 Imidz i ono kako zivi me nikad nije interesovao. Jer mi je nebitan.
Ova izjava pak.
Usrana je.
Nisam gledao video ali ako je stvarno rekao ovo. Usro je.
Nije usrao, samo mnogi misle da oni za stolom i ispod stola isto misle.
Eno i Marjan Mijajlović prije nekoliko mjeseci slično kmečao “Jel to zato što sam Srbin?”
Tifa sa tri prsta, Kojović koji je poČetnike ubacio u stranku, Milan Pavlović sa Neletom i porukom “Malo vas je pichke!”, Igor Stojanović i komentar o 23% teritorije.

Napisah nekoliko puta i radi ću još jednom:
Caco je bio vizionar.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 22606 times
Been thanked: 23178 times

Post by ironman » 09 Dec 2024, 15:39

A vjeruj mi da me ne zanima.
Nego nako..supacki je pricat ono.
Nit sam kad pratio nit otvaro vijesti o doticnom.
A papak moze bit svako..Sa je vazda bilo vece od papaka.
dream of spring.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi » 09 Dec 2024, 15:39

Mlati ti pajdo svasta, boli tebe ona stvar, nema tamo stavka u zakonu govor mrznje za nacjonalizme na balkanu. Nemre te kaznit 🤔

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20512 times
Been thanked: 18522 times

Post by Masamune » 09 Dec 2024, 15:45

Naseef Mushroom wrote: 09 Dec 2024, 15:35 Caco je bio vizionar.
:psihic

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi » 09 Dec 2024, 15:49

Masamune wrote: 09 Dec 2024, 15:45
Pajdo je malo okurazen, nemre mu nas zakon tamo nista. Hoce da ga sipa preispita kad bude obalazio rodbinu :D.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 09 Dec 2024, 15:54

Ne opravdavam ubistva nevinih već govorim o njegovom načinu razmišljanja. Namjerno napominjem nevinih, jer je bilo dosta Srba koji su ostali u Sarajevu i koji su slali signale braći sa brda.

Kako to da toliko “poštenih” Srba uvijek na kraju izjavi nešto šta je identično izjavama braće im iz Banja Luke? Zaboravio sam staviti i Vuka Bačanovića na listu.

I to su ljudi u medijima, koliko ima još “poštenih” Srba koje nisu poznate ličnosti čije izjave nisu u medijima izašle.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 09 Dec 2024, 15:58

ElTriconi wrote: 09 Dec 2024, 15:49
Pajdo je malo okurazen, nemre mu nas zakon tamo nista. Hoce da ga sipa preispita kad bude obalazio rodbinu :D.
Evo sad kada budem u Bosni, napisat ću isto :oo
Maja će znati po IP adresi kad sam u Bosni.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 09 Dec 2024, 16:05

Ma bezze tako pises.
S pricom ovom to veze nema.
Slusaju ljudi zenu od arkana i sta sad.
Ako smo i na sta navikli to je da slusamo gluposti izvaljene od strane nebitnih..
Barem meni je nebitan.
dream of spring.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 09 Dec 2024, 16:43

Naseef Mushroom wrote: 09 Dec 2024, 15:54

Ne opravdavam ubistva nevinih već govorim o njegovom načinu razmišljanja. Namjerno napominjem nevinih, jer je bilo dosta Srba koji su ostali u Sarajevu i koji su slali signale braći sa brda.

Kako to da toliko “poštenih” Srba uvijek na kraju izjavi nešto šta je identično izjavama braće im iz Banja Luke? Zaboravio sam staviti i Vuka Bačanovića na listu.

I to su ljudi u medijima, koliko ima još “poštenih” Srba koje nisu poznate ličnosti čije izjave nisu u medijima izašle.
Ne možeš to dvoje gledati odvojeno bolan ne bio. To su monstrumi. Tipični primjeri ekstrema.

Pa tako bi danas neki mogli hladno govoriti i u vezi Hitlera, Staljina, Mao Ce-tunga, Pol Pota, Karadžića, Mladića, Miloševića i ostalih. Ima ih koji pričaju tako u vezi Hitlera vezano za ovaj rat i genocid u Palestini, ali je to apsolutno pogrešno i katastrofalno po svim osnovama. Mogu komotno i Netanyahua i Putina dodati među te gore.

Skontaj se malo jbt. Nemoj se brukati sa tim pričama. Odmetnuta jedinica koje se Armija RBiH odrekla i od kojih se odrekla zbog sramote i svega onog što su radili, koji su dali živote da ih likvidiraju jer su trebali biti likvidirani, a ti sad u 2024. godini pričaš takve priče. On je na stupu srama i biće uvijek.

Pusti se priča šta govori jedan Milan četničina iz Banja Luke. Budi bolji od Milana.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 09 Dec 2024, 17:31

Masamune wrote: 09 Dec 2024, 16:43
Naseef Mushroom wrote: 09 Dec 2024, 15:54

Ne možeš to dvoje gledati odvojeno bolan ne bio. To su monstrumi. Tipični primjeri ekstrema.

Pa tako bi danas neki mogli hladno govoriti i u vezi Hitlera, Staljina, Mao Ce-tunga, Pol Pota, Karadžića, Mladića, Miloševića i ostalih. Ima ih koji pričaju tako u vezi Hitlera vezano za ovaj rat i genocid u Palestini, ali je to apsolutno pogrešno i katastrofalno po svim osnovama. Mogu komotno i Netanyahua i Putina dodati među te gore.

Skontaj se malo jbt. Nemoj se brukati sa tim pričama. Odmetnuta jedinica koje se Armija RBiH odrekla i od kojih se odrekla zbog sramote i svega onog što su radili, koji su dali živote da ih likvidiraju jer su trebali biti likvidirani, a ti sad u 2024. godini pričaš takve priče. On je na stupu srama i biće uvijek.

Pusti se priča šta govori jedan Milan četničina iz Banja Luke. Budi bolji od Milana.
Pa nekako se previše slažu te priče od Srba od kojih se to ne bi trebalo čuti.
99% Bošnjaka su bili bolji od Milana i četnika iz Banja Luke u najgorim uslovima, kada je svako imao opravdanje da postane zvijer, pa ovo je šta su dobili kao hvala. Kao da su svi bili Caco, pa mogli su onda to komotno i biti.

Ako Milan, Božo i Mladen se ne trude biti drugačiji, zašto bih bio ja politički korektan i biti bolji od Milana?
Bar po razmišljanju, ne po činjenju zločina jer da sam htio nešto uraditi, mogao sam to prije 30 godina.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 09 Dec 2024, 17:41

ironman wrote: 09 Dec 2024, 16:05 Ma bezze tako pises.
Ako smo i na sta navikli to je da slusamo gluposti izvaljene od strane nebitnih..
Barem meni je nebitan.
Nebitni su u poređenju sa Dodikom, Vučićem i Putinom, ali nisu baš toliko nebitni.
Kada Srbi iz Sarajeva nešto izjave šta se slaže sa pričom Srba iz Banja Luke i Beograda, onda neko neutralan stvori određenu sliku o Sarajevu.
Koliko ima Hrvata iz Hrvatske koji se ne bave Bosnom i Hercegovinom ali imaju predrasude jer čuju jednom u mjesecu šta Plenković i Milanović govore o BiH, ali kada čuju da Severina gostuje i lijepo priča o gostoprimstvu u Sarajevu, drugačije će razmišljati.

Ili kada neko iz BiH se osjeća slobodnije otići u Beograd zahvaljujući Merlinu i našim takmičarima Zvezdi Granda iako mi ostali znamo da je tamo i dalje nacionalizam 90-ih.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 09 Dec 2024, 18:10

Naseef Mushroom wrote: 09 Dec 2024, 17:41
ironman wrote: 09 Dec 2024, 16:05 Ma bezze tako pises.
Barem meni je nebitan.
Nebitni su u poređenju sa Dodikom, Vučićem i Putinom, ali nisu baš toliko nebitni.
Kada Srbi iz Sarajeva nešto izjave šta se slaže sa pričom Srba iz Banja Luke i Beograda, onda neko neutralan stvori određenu sliku o Sarajevu.
Koliko ima Hrvata iz Hrvatske koji se ne bave Bosnom i Hercegovinom ali imaju predrasude jer čuju jednom u mjesecu šta Plenković i Milanović govore o BiH, ali kada čuju da Severina gostuje i lijepo priča o gostoprimstvu u Sarajevu, drugačije će razmišljati.

Ili kada neko iz BiH se osjeća slobodnije otići u Beograd zahvaljujući Merlinu i našim takmičarima Zvezdi Granda iako mi ostali znamo da je tamo i dalje nacionalizam 90-ih.
Ma kazem zbog tebe.
Dzaba se nerviras.
Supak je supak.
Nebitno u sta bio umotan.
To izbije na povrsinu.
I da. Covjeka moze prenijet,moze mu izletit rijec,recenica
Ali kad to ponovis,onda ...
Msm na ove izjave o Sa.
A opet Sa je vece od toga..i od papanluka i od pasjaluka..
dream of spring.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 8961 times
Been thanked: 10641 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 10 Dec 2024, 09:48

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord » 11 Dec 2024, 08:03

Masamune wrote: 09 Dec 2024, 09:23 Naravno da ću ih braniti, ali ih ja neću sigurno izvoditi na pogrešan put. Dok me ne diraju ja sam sretan s njima kakvi god da su. Sami imaju izbor kakvi će oni biti i u tome je poenta.
Razumijem ja da ti kao liberal braniš pravo svakome da praktikuje vjeru kako želi dok ne dira drugoga a kao ateista želiš da živiš sa ljudima koji praktikuju islam što bliže ateističkim životom. Problem je što valjaš gluposti, bias si i onda pričaš o haramu i halalu na poprilično smiješan način kroz smiješne argumente u stilu ravnozemljaša. Nije normalno da ih braniš, normalno je da braniš kao liberal njihovo prakitkovanje ali nije normalno da budeš šejtanski advokat u haramu pa ovdje radiš PR za njihove grijehe ("oni su liberalni pa je mala cijena toga da se popije koja čašica ako je i cijena"). Tako je imaju izbor, kao što imaju izbor hoće li uzeti alkohola ili ne, problem je što u oba slučaja ti govoriš da su izabrali islam.
Ne brini se ti za hodže. To su prije svega normalni ljudi koji bi sjeli i popili kafu s tobom čak i ako si ateista. Kao što rekoh, liberalni muslimani.
Odgovaraju ti dokle god se zabiju u džamiju i šute i dok šute dok se rade grijesi u njihovim sredinama. Čim se i oni počnu boriti za neke stvari i vrijednosti kao što se svako bori, onda više nisu poželjni i vi im kažete da je vjera za džamiju samo. Ako će me neko poštovati jer šutim na ono što smatram lošim ili ako skrivam prakitkovanje vjere osim ahlaka ne mora me ni voliti. Vrlo brzo se te hodže upoznaju sa vašim pravim licem čim kažu nešto što vam ne paše. Nedavno si ovdje kritikovao imama Velića, isti taj imam je bio opran od strane vas sličnih kada je pričao protiv alkohola i golotinje za vrije SFF. Bolje me smatraj ekstremom i svakakvim nego da me poštuješ na taj način i smatraš gospodom.
To ne tvrdim samo ja - mnoge intelektualne gromade su za Bošnjake to isto tvrdili od Hitchensa do Chomskog
Čestitam Bošnjacima, anti-teista koji je čitav život proveo na radu protiv religija je pohvalio praktikovanje islama Bošnjaka. Dobar znak za njih, treba vidjeti šta kaže i Karadžić vjerovatno će i on imati realan pogled na praktikovanje vjere. Gledam sam jedan govor Hitchensa, kaže da je upoznao "muslimane ateiste" u Bosni ovo su vjerovatno i za tebe pravi Bosanski muslimani uz koje ti voliš živjeti jer oni defitivno žive onako kako ima vjera piše.
I još jednom ponavljam, šta tebe boli kurac šta drugi rade? Utuvi sebi u glavu da vas ljudi ne mogu najviše zbog toga. Dosadni ste kao proljev.
Kao Bošnjak musliman komentarišem neke stvari kod drugih Bošnjaka muslimana. Ne vidim ja da pretjerano diram Bošanje ateiste ili druge vjere, ali moram intervenisati kada se valjaju gluposti oko islama. Ako ćeš pričaš o ljudima koji se miješaju u Bošnjake muslimane i koji su dosadni kao proljev, moraš upoznati kojeg Bosanca ateistu, ti se najviše vole miješati u Bošnjake muslimane i komentarisati njihovo praktikovanje vjere, čim vide da Bošnjaci urade neku najosnovniju stvar odmah kreću sa pričom o Iranu, Evropi itd.

Ja nisam nikada negirao ljudima pravo da o u demokratskoj Bosni rade šta žele. Ali se neke stvari moraju nazvati pravim imenom. Neko će na jaciju a neko u kafanu, obje osobe imaju pravo na to ali se mora reći istina o ovom što ide u kafanu. Neko će na jaciju a neko će na koncert Severine 31.12, obje osobe po ustavu BiH imaju pravo na svoje stvari ali opet kažem, ne dam da se laže o Allahu, Kur'anu i Muhammedu a.s. od strane kojekakvih FGR ateista koji se sramote pričom o vjeri jer valjaju gluposti i koji su ništa drugo nego vukovi u jagnjećoj koži.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 11 Dec 2024, 08:06

Brate, dosadan si. Nemam namjeru da ti odgovaram na to.

Uživaj i pozdrav.

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord » 11 Dec 2024, 08:12

Masamune wrote: 11 Dec 2024, 08:06 Brate, dosadan si. Nemam namjeru da ti odgovaram na to.

Uživaj i pozdrav.
Bitno je da si pričitao. A šteta fino je se priča razvila, bez vrijeđanja je prošlo 3 strane ali nejse

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2582 times
Been thanked: 21475 times

Post by HAVANA » 11 Dec 2024, 14:18

I sta kaze bozo,jel ga narezilio svevisnji,vaki si,naki si…?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 12091 times
Been thanked: 12670 times

Post by immuno » 11 Dec 2024, 15:17

Papak

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2582 times
Been thanked: 21475 times

Post by HAVANA » 11 Dec 2024, 15:47

IMG_0881.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Post Reply

Return to “Muzika”