Klix.ba

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times
Status: Offline

Re: Klix.ba

Post by Duh » 23 Jul 2023, 15:38

Kent wrote: 23 Jul 2023, 15:30 Nemas ti pojma sta je sloboda govora . Ono tamo je govor mrznje a to je zabranjena po zakonu. Za ono se ide 15 godina u zatvor u ozbiljnoj drzavi .
REKAO SAM DA SAM SKONTAO I OSTAO BEZ RIJECI.
:D.
To ja tebi vjerujem, ali sam vec i prije odlucio da necu to ni citati.
Meni je ignore sasvim dovoljno.
To opstaje na neki nacin i zahvaljujuci tebi koji citas.
ignore i bojkot...
njih ce pojesti ionako njihovi demoni....jer su ih hranili, jacali...

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija
Been thanked: 20 times

Post by Kent » 23 Jul 2023, 15:46

Ok shvatio. Sorry.
Slazem se

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13556 times
Been thanked: 22307 times
Status: Online

Post by Fuddo » 23 Jul 2023, 15:58

Kent wrote: 23 Jul 2023, 13:12
Pasaga wrote: 23 Jul 2023, 12:58

Danasnja BIA
ok ! sada znam . to je tajna policija ! tajna srpska sluzba !
i kakve veze oni imaju sa portalom klix i komentarima o djokovicu , bakiru, becirovicu ???
Ljudino, zena sve izdala
Objavila imena 15 hiljada ljudi koji su placeni da budu profesionalni botovi za vucica. Ruski patent koji umalo nije izazvao gradjanski rat u Americi. Nije to nimalo naivno i bezveze kako ti mislis da se radi o bezveznom trabunjanju po internetu.
Eno ti masa vjeruje kako Biden pritisce dugmad po nakom haarp cudu i izaziva oluje po Evropi. A svaka ta laz vodi do istog izvora.
Dozvolite da se obratimo

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 16:03

Fuddo wrote: 23 Jul 2023, 15:58

i kakve veze oni imaju sa portalom klix i komentarima o djokovicu , bakiru, becirovicu ???
Ljudino, zena sve izdala
Objavila imena 15 hiljada ljudi koji su placeni da budu profesionalni botovi za vucica. Ruski patent koji umalo nije izazvao gradjanski rat u Americi. Nije to nimalo naivno i bezveze kako ti mislis da se radi o bezveznom trabunjanju po internetu.
Eno ti masa vjeruje kako Biden pritisce dugmad po nakom haarp cudu i izaziva oluje po Evropi. A svaka ta laz vodi do istog izvora.
Ne sumnjam ni Sekunde ljudino. Ovdje je rijec o klix komentarima
Prati temu

...

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Jul 2023, 16:06

Kent wrote: 23 Jul 2023, 16:03

Ljudino, zena sve izdala
Prati temu

...
Zasto pi klitorix platforma bila postedjena djelovanja istih, obzirom da je jedan od najposjecenijih portala( Bog sami zna zasto, u BiH?
Dozvolite da se obratimo

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 17:17

Fuddo wrote: 23 Jul 2023, 16:06
Prati temu

...
Zasto pi klitorix platforma bila postedjena djelovanja istih, obzirom da je jedan od najposjecenijih portala( Bog sami zna zasto, u BiH?
ja se predstavio kao Srbin i lijepo napisao nesto o Srbiji ..... komentar obrisan u roku od 2 sekunde a ja banovan.
Nikad nisam nista ruzno napisao niti sirio mrznju jer to nije lijepo nije humano , nije pristojno i zbog toga se ide u zatvor.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3771 times
Been thanked: 3492 times

Post by Naseef Mushroom » 23 Jul 2023, 17:20

Kent wrote: 23 Jul 2023, 10:16
Krokodil Behko wrote: 23 Jul 2023, 10:03

Uzepeovci.

Mnogo je primjera promocije fgrovštine i suživotaštva.
Kad bi prosječan Bošnjak, trošio makar 10% energije na borbu protiv tih pojava, kao što ih troši oko LGBT populacije, rezultati ne bi izostali.
ne vidim nista lose u suzivotu jer to je jedini nacin zivota u cijelom svijetu. Bez toga bi cijela planeta propala. Kako mislis zivjeti sam ?
Nema ništa loše u tome ako ti druga strana želi dobro.
Nema ništa loše ako u Americi latino-amerikanac Jose živi normalno živi sa afro-Amerikancem Johnom, ili u Njemačkoj Hans i Murat.

Problem kod naših suživotaša je što glume antifašiste kod Srba i Hrvata a pokazuju najveći fašizam kod ostalih “Hoćete li čuti novi vic o lopovu cigi? Hajmo na burek kod šiptara. Opet onaj prljavi migrant prodaje maramice ispred Binga, e neka su onu bulu otjerali sa jezera”.
Tu se radi o licemjeru i pseudo-antifašizmu.

Jedan od najpoznatijih primjera je onaj govor Nikšića “Hoćemo da živimo sa Srbima i Hrvatima kao sa braćom i sestrama, a ne kao ona braća sa bradama i kratkim pantalonama, stop nacionalizmu, mržnji i podjelama” :oo
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4149 times
Been thanked: 2048 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu » 23 Jul 2023, 17:27

Ljudino, zena sve izdala
A zasto ih je zena izdala? Izgleda slaba im je bila sluzba sa tako neprofesionalnim i neprovjerenim osobama.

I npr. ti ljudi koji su bili na tom spisku, ostaju za neko dobro vrijeme u problemima zbog toga.
Nemam pretenzije ni za i protiv, ali ipak jako lose je ispalo
Ko te jubi kad nisam tu beeboooo ?

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 17:48

Naseef Mushroom wrote: 23 Jul 2023, 17:20

ne vidim nista lose u suzivotu jer to je jedini nacin zivota u cijelom svijetu. Bez toga bi cijela planeta propala. Kako mislis zivjeti sam ?
Nema ništa loše ako u Americi latino-amerikanac Jose živi normalno živi sa afro-Amerikancem Johnom, ili u Njemačkoj Hans i Murat.

Problem kod naših suživotaša je što glume antifašiste kod Srba i Hrvata a pokazuju najveći fašizam kod ostalih “Hoćete li čuti novi vic o lopovu cigi? Hajmo na burek kod šiptara. Opet onaj prljavi migrant prodaje maramice ispred Binga, e neka su onu bulu otjerali sa jezera”.

Jedan od najpoznatijih primjera je onaj govor Nikšića “Hoćemo da živimo sa Srbima i Hrvatima kao sa braćom i sestrama, a ne kao ona braća sa bradama i kratkim pantalonama, stop nacionalizmu, mržnji i podjelama” :oo
Bosnjaci takodje Albance zovu Sipatrima. ne svi naravno ----------
Bosnjaci takodje Rome zovu Ciganima i firaunima
Bosnjaci takodje zovu Srbe vlasima a Hrvate sokcima i skriparima i jos traznim imenima - cijeli arsenal . niko nije mastovit kao mi !
Last edited by Kent on 23 Jul 2023, 21:47, edited 2 times in total.

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 17:48

Prati temu

...
ti nisi citao klix komenatre

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 18:01

Prvi covjek IVZ Reis Ul Ulema Ef Kavazovic u Svicarskoj pred dzematlijama kaze ,, Necemo halaliti da vlah vlada Srebrenicom ,, i jos kaze ponovicu to jos jednom i ponovio je. Javno na sav glas . poslije se pravdao. prvi covjek IVZ BiH to kaze. i ti pises ovdje o cigicima , licemjerstvu fasizmu i anti fasizmu. Skaka i Novalic otvoreno promovisu fasizam.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 23 Jul 2023, 18:15

Kent wrote: 23 Jul 2023, 17:48

Bosnjaci takodje zovu Srbe vlasima a Hrvate sokcima i skriparima i jos traznim imenima - cijeli arsenal . niko nije mastovit kao mi !
Bosnjaci u americi crnce zovu nigerima a Meksikance zovu mexima . nasi skontali da su bijeli pa se prave vazni. prednjace seljaci iz SDA. oni gledaju na crnce i mexikance latino i hipanez sa orlovskih visina.
Bosnjaci takodje zovu migrante mungosima, arapcinama, tekbirasima. Ja cuo hiljadu puta . i u Sarajevu i Bihacu i u Frnakfurtu !!!
Bosnjaci koji ne idu dzamiju i piju pivu i jedu krmetinu , ateisti , takodje za bule kazu da su zamatane kao sarme , da nose vrecu od kromipra na sebi a za vehabije kazu da im je poplava bila u kuci pa zato imaju kratke pantole
To sve govore Bosnjaci svaki dan po hiljadu puta . ako sam cuo ja cuo si i ti !!! Srpski i hrvatski nacionalisti, mediokriteti uopste nisu usamljeni. imamo i mi konja za trku. Takodje valja istaci da to sve skupa nije razlog za SUZIVOT : na zapadu niko nikog ne voli ( nemoj da gajis iluziju u tom smislu oni samo glume toleranciju i ljuibav prema drugima ) ali se postuju jer moraju. Zakon se postuje i za uvredu se placa kazna a to je najgore zapadnjacima kada ih udaris po dzepu.
I ne negiram da i drugi tako zovu Rome i Albance, kao i ostale primjere što si naveo, ali oni bar nisu dvolični i ne ponose se antifašizmom kao ti suživotaši.
Ja imam dosta familije na selu za koje je svaki Srbin vlah, ne smatraju čak ni sve Srbe četnicima, jednostavno sve zovu tako, od Stevandića do Kojovića. I danas kada neka djevojka izađe u grad, kažu joj “Nemoj samo za vlaha”.

Ali je nešto potpuno drugačije kada se neko zgražava kada čuje riječ vlah a onda kaže sam cige i šiptari, kako nisu svi Srbi i Hrvati isti ali je za njih svaki Rom i migrant isti.

Znam i sam da na Zapadu svako živi za sebe, kao prvo i sam živim tamo a kao drugo to sam napisao i sam mnogo puta i na ovom i na onom forumu.
Ali žive zajedno tako što moraju raditi zajedno i živjeti u istoj zgradi i imaju zajedničko što svi plaćaju porez i račune u toj državi.

Tako i u današnjoj Bosni i Hercegovini, šta se tačno misli sa tim suživotom i kako neki misle da to izgleda?

Prije rata su se Senad, Franjo i Jovan družili iz jednostavnog razloga jer su u svakom gradu sva tri naroda živjeli, isto tako taj Senad nije imao potrebu se družiti sa nekim Hasanom jer je taj Hasan živio u drugim gradu.
To što se neki novi Senad danas ne druži sa novim Franjom i Jovanom je zato što je njegov grad poslije rata većinsko bošnjački grad, pa je veća vjerovatnoća da će se prije družiti sa nekim Ramizom nego sa nekim Draganom.

I zbog čega se sada pokušava okriviti neko što ne žele suživot? Što ne troši pare na gorivo/autobusku kartu i da ode u drugi grad gdje nikoga ne zna da pokaže je za suživot? Prijateljstva i kontakti nastaju spontano.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 23 Jul 2023, 18:19

Kent wrote: 23 Jul 2023, 18:01

Prvi covjek IVZ Reis Ul Ulema Ef Kavazovic u Svicarskoj pred dzematlijama kaze ,, Necemo halaliti da vlah vlada Srebrenicom ,, i jos kaze ponovicu to jos jednom i ponovio je. Javno na sav glas . poslije se pravdao. prvi covjek IVZ BiH to kaze. i ti pises ovdje o cigicima , licemjerstvu fasizmu i anti fasizmu. Skaka i Novalic otvoreno promovisu fasizam.
Na stranu što je reis, ali Kavazović ne izgleda kao neko ko bi glasao za Njihovu Stranku ili bio njihov član, za razliku od suživotaša.
Problem je kada se neki suživotaš zgražava tbog naziva vlah a sam kaže cigo ili šiptar.
Za razliku od Roma i Albanaca, oni nam nisu zla učnili da bi neko prema njima stvorio antipatiju i generalizovao ih.

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 18:28

Naseef Mushroom wrote: 23 Jul 2023, 18:15

Bosnjaci u americi crnce zovu nigerima a Meksikance zovu mexima . nasi skontali da su bijeli pa se prave vazni. prednjace seljaci iz SDA. oni gledaju na crnce i mexikance latino i hipanez sa orlovskih visina.
Bosnjaci takodje zovu migrante mungosima, arapcinama, tekbirasima. Ja cuo hiljadu puta . i u Sarajevu i Bihacu i u Frnakfurtu !!!
Bosnjaci koji ne idu dzamiju i piju pivu i jedu krmetinu , ateisti , takodje za bule kazu da su zamatane kao sarme , da nose vrecu od kromipra na sebi a za vehabije kazu da im je poplava bila u kuci pa zato imaju kratke pantole
To sve govore Bosnjaci svaki dan po hiljadu puta . ako sam cuo ja cuo si i ti !!! Srpski i hrvatski nacionalisti, mediokriteti uopste nisu usamljeni. imamo i mi konja za trku. Takodje valja istaci da to sve skupa nije razlog za SUZIVOT : na zapadu niko nikog ne voli ( nemoj da gajis iluziju u tom smislu oni samo glume toleranciju i ljuibav prema drugima ) ali se postuju jer moraju. Zakon se postuje i za uvredu se placa kazna a to je najgore zapadnjacima kada ih udaris po dzepu.
I ne negiram da i drugi tako zovu Rome i Albance, kao i ostale primjere što si naveo, ali oni bar nisu dvolični i ne ponose se antifašizmom kao ti suživotaši.
Ja imam dosta familije na selu za koje je svaki Srbin vlah, ne smatraju čak ni sve Srbe četnicima, jednostavno sve zovu tako, od Stevandića do Kojovića. I danas kada neka djevojka izađe u grad, kažu joj “Nemoj samo za vlaha”.

Ali je nešto potpuno drugačije kada se neko zgražava kada čuje riječ vlah a onda kaže sam cige i šiptari, kako nisu svi Srbi i Hrvati isti ali je za njih svaki Rom i migrant isti.

Znam i sam da na Zapadu svako živi za sebe, kao prvo i sam živim tamo a kao drugo to sam napisao i sam mnogo puta i na ovom i na onom forumu.
Ali žive zajedno tako što moraju raditi zajedno i živjeti u istoj zgradi i imaju zajedničko što svi plaćaju porez i račune u toj državi.

Tako i u današnjoj Bosni i Hercegovini, šta se tačno misli sa tim suživotom i kako neki misle da to izgleda?

Prije rata su se Senad, Franjo i Jovan družili iz jednostavnog razloga jer su u svakom gradu sva tri naroda živjeli, isto tako taj Senad nije imao potrebu se družiti sa nekim Hasanom jer je taj Hasan živio u drugim gradu.
To što se neki novi Senad danas ne druži sa novim Franjom i Jovanom je zato što je njegov grad poslije rata većinsko bošnjački grad, pa je veća vjerovatnoća da će se prije družiti sa nekim Ramizom nego sa nekim Draganom.

I zbog čega se sada pokušava okriviti neko što ne žele suživot? Što ne troši pare na gorivo/autobusku kartu i da ode u drugi grad gdje nikoga ne zna da pokaže je za suživot? Prijateljstva i kontakti nastaju spontano.
To ljudima izleti. To apsolutno nista ne znaci. Nekad zajebancija nekad izleti ali to je totlano benigno. Siptar i Cigan izleti i meni ali nisam nacionlista ni sovinista ni fasita. Ne dao Bog.
drugo
ja ne znam sta Niksic misli kada to kaze ali ja mogu reci za sebe.... sta je to . povratak na R BiH . gradjansku, sekularnu ,demokratku , pluralnu, ravnopravnu, povratk na sve sto bilo u R BiH jedan glas jedan covjek ,jedna zastava jedna himna , ukinuti konstitutivnost , jedan predsjednik, jedna vlada jedan Ustav , jedan premijer , unitrana i centralizovana i podjeljena na 110 opstina kakva je bila do 1992 !! nesto slicno kao Francuska ili Slovenija . To je To !!! Volim te Bosno moja domovino
sta ti kazes na to ?

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 23 Jul 2023, 18:40

Za to bi prvo morao pobjediti i procerati malar pola RS-a i kamenjara. Da se ne lazemo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 18:45

insomnia wrote: 23 Jul 2023, 18:40 Za to bi prvo morao pobjediti i procerati malar pola RS-a i kamenjara. Da se ne lazemo
ne bi se ja slozio s tobom opet. nikog ja ne bi protjerivao niti cerao. to rade fasisti i monstrumi.
narod je prevaren.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Jul 2023, 18:48

Jesam
Jednom.
Toliko mazohista nisam za vise puta.
Dozvolite da se obratimo

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 18:49

insomnia wrote: 23 Jul 2023, 18:40 Za to bi prvo morao pobjediti i procerati malar pola RS-a i kamenjara. Da se ne lazemo
takodje moras gledati iz druge perspektive. i medju Srbima i Hrvatima postoje oni koji su za R BiH. Divjak, Bogicevic,Siber, Vikic, Sucur, Mijatovic..komsic i mnogi drugi. i medju Bosnjacima imas one koji su za podjelu.
sljedeci tvoju logiku i oni bi trebali cerati ....stap ima dva kraja

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Jul 2023, 18:51

Koteljubi_kadnisamtu wrote: 23 Jul 2023, 17:27

Ljudino, zena sve izdala
A zasto ih je zena izdala? Izgleda slaba im je bila sluzba sa tako neprofesionalnim i neprovjerenim osobama.

I npr. ti ljudi koji su bili na tom spisku, ostaju za neko dobro vrijeme u problemima zbog toga.
Nemam pretenzije ni za i protiv, ali ipak jako lose je ispalo
Ciganija, velika
Dozvolite da se obratimo

Kent
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Kent » 23 Jul 2023, 18:51

Fuddo wrote: 23 Jul 2023, 18:48

Jesam
Jednom.
Toliko mazohista nisam za vise puta.
nisam ja nikakav sado - mazo bolan ne bio ....niti si ti nesto zagrijan za drzavu ...povrsan si skroz a forumanje ti je zabava i ubijanje vremena -----
ja volim svoju Bosnu i pratim dusmane a neprijatelja moras dobro upoznati ! Borim se logikom i istinom za Bosnu . moras citati bljuvotine i pratiti sve skupa .....ako volis i patis za svojom jedinom
Last edited by Kent on 23 Jul 2023, 18:53, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “Mediji”