Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
- glasove daju bestidni Ricky Gervais, Samuel L. Jackson i legendardni Mel Brooks (i to sam mor'o gledat i slušat, ma kakav bio film)
- osim Henka, sve su mačke u filmu
I? Nikakvo remek-djelo, ali je meni bio super, s nekim pravo dobrim forama
Nonnas
Na Netflixu
Za one, koji su kao ja, ljubitelji talijanske kuhinje
(Po istinitom dogadjaju)
A susan Sarandon je jos uvek jedna od najzenstvenijih glumica, predobro izgleda
IMG_3185.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dok je vjetar nemilosrdno šibao, a kiša lila kao i vražijeg rukava, jednog akšama na Treskavici skoro se zakleh da NIKAD neću pogledati bezvezni film Minecraft... Pogledao sam sinoć i mogu reći da je dobar, opuštajući (takve najviše ganjam - antistresne filmove ) i ima dobrih fora.
Citam neku knjigu, Zlatna obala od Nelson DeMillea, fina je i razmisljam da bi se po njoj mogao dobar film snimiti, ako vec nije. Odem vidjeti, kad ono, bio prije 30 godine planiran, sa Al Pacinom u ulozi mafijaskog dona, koji je jedan od glavnih likova, al nije doslo do realizacije. Steta, njega bih vjerovatno pomenuo na ovoj temi