Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote:
Ama ona od svega toga, samo zna ispravno nazivati hranu, to jeste: Lepinice, maslanica i sl. I to je dovoljno, da znaš. Zamisli, oženim se i žena mi za lepinicu kaže uštipak :ubihje
Polako bolan, to je samo lepinica.
samo ti nama kuhaj...a kako cu sta zvati nije problem...najbitnije da sam ja tu....u svojim vunenim
a ako treba i promjenit cemo malo, ipak je sunce usijalo
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Krokodil Behko wrote:
Ama ona od svega toga, samo zna ispravno nazivati hranu, to jeste: Lepinice, maslanica i sl. I to je dovoljno, da znaš. Zamisli, oženim se i žena mi za lepinicu kaže uštipak :ubihje
samo ti nama kuhaj...a kako cu sta zvati nije problem...najbitnije da sam ja tu....u svojim vunenim
Np! Spremi se za talijansku kuhinju. To mi je sada innnnnn
Krokodil Behko wrote:
Np! Spremi se za talijansku kuhinju. To mi je sada innnnnn
....... i ne nadaj se talijanskom zavodništvu
ali ja bi to drugooo
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Estakfirullah, posvadjat ce se.
Evo ja se prijavljujem da vam napravim zeljanicu specijale, bosansko-italijanski stajl. A vi se pozabavite chorap fetishom.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.