...šta ovo opet aspekti xy planeta pravdaju slinave kurvare i bijedne genitalce...
...kao moja ljubav prema tebi je tu neđe...jest da je nakupila malo prašine, sad će mene k'o šljivu otrest' ovaj novi dasa...ma ne, nije u pitanju moja želja, volja, htijenje, žudnja da mi se u međunožje drugi zavuče...i iz mene najbolje izvuče ...
..ne... ne, želim te ja dušo draga povrijediti i aritmiju ti nabiti, nisi mi ni dosadan... ali jebiga nisam mu mogla odoljeti...svoju glad sam utolila na njemu...hoćeš nam ti dragi opet izabrati novu mušemu...
...mislim je li tako ...mi smo u hepi vezi...đe mi je taj vrag onio šnalu...de ljubi svoju malu...ne treba dramiti znaš samo da ja tebe volim...drugi su mi ništica...a tek njegova kitica...pih, nema šta da te pakleno boli, ne budali bolan...samo me nisu pelcovali protiv šaranja, ne nema kod mene varanja...to se samo od sebe desilo, samo ovaj put, daj ne budi ljut...

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...