Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Prva predsjednica Hrvatske
lijepa je ova kolinda...
sta ste tolko navlili na nju...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7941 times
- Been thanked: 18781 times
Lijepa jest samo izgleda starija za svoje godine. Ja sam prije kontala žena u kasnim pedesetim koja se dobro drži kad 47 godina.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
može sad s Atifetom osnovati klub balkanskih žena predsjednica 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9762 times
- Been thanked: 11493 times
Kolindinih prvih 100 dana: "Pokazala je kako pojesti čobanac u Afganistanu i kako ne platiti

U SINOĆNJOJ emisiji Otvoreno govorilo se o prvih 100 dana mandata Kolinde Grabar-Kitarović, koja je na predsjedničkim izborima pobijedila 11. siječnja te prisegnula 15. veljače. Kako su protekla prva tri mjeseca na dužnosti predsjednice RH te što ih je obilježilo komentirali su potpredsjednici Sabora, HDZ-ov akademik Željko Reiner i SDP-ov Nenad Stazić te publicist dr. sc. Vjeran Zuppa i novinar Dražen Ćurić, prenosi HRT.
Stazić je 100 dana predsjedničkog mandata Grabar-Kitarović opisao kao neizvršavanje predizbornih obećanja, nepoštivanje Ustava i zakona te neslušanje povijesti.
"Nije Ured preselila u Visoku ulicu, nije imenovala savjetnika za gospodarstvo, u Afganistanu je 'pojela dobar čobanac', a pokazala nam je i kako ne platiti porez. U tome je našla idealnog partnera - HDZ. Osim toga, sama je predložila mimohod u Zagrebu, a onda uvukla kandžice", kazao je Stazić.
Reiner: Dosta mi je priče "Drž'te lopova"
Željko Reiner rekao je da je Grabar-Kitarović pozicionirala Hrvatsku u Europskoj uniji te je pritom nabrojio što sve Milanovićeva vlada nije napravila, a obećano je u predizbornoj kampanji. Dodao je i kako je njemu i građanima dosta priča "Drž'te lopova", kojom se prikriva nesposobnost aktualne vlasti.
Reiner je istaknuo kako je na proteklim izborima SDP bezrezervno podržavao kandidate s pravomoćnim presudama - Željka Sabu i Andra Vlahušića.
Zuppa: Kolinda nikad nije stala s predizbornom kampanjom
"U 100 dana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nastavila je svoju predizbornu kampanju, obavila nekoliko važnih vizita u Europi i izvan nje te nastavila vizitirati problem", rekao je Vjeran Zuppa.
Kolindine "tajne posjete" Jasenovcu i Bleiburgu ocijenio je kao suptilne. Odgovarajući Reineru na kritiku Vlade, kazao je kako je "političko licemjerje par excellance, kad slušamo kako nam bivši ministar Ivan Šuker drži lekcije o tome kako je zemlja dovedena u propast". Dodao je kako tijekom kampanje Grabar-Kitarović nije izrekla ni jednu jedinu riječ o gospodarstvu.
Ćurić: Pitanje je tko će prevladati, Kolinda ili Milanović
Dražen Ćurić je rekao kako Grabar-Kitarović mora vršiti pritisak na Vladu.
"Smatra kako je na gospodarskim pitanjima jako teško dobiti izbore, pa stranke pribjegavaju ideološkim temama", istaknuo je. Kazao je kako ni predsjednica ni premijer nisu izašli iz okvira Ustava te kako je pitanje tko će u njihovoj "borbi" odnijeti pobjedu.
"Ovakva borba najviše odgovara strankama - SDP-u i HDZ-u, a predsjednica mora biti oprezna", kazao je Ćurić te dodao kako je Milanović "sve samo ne osoba s kojom je lako komunicirati".
U emisiji se vodila žestoka rasprava između Reinera i Stazića o Jasenovcu i Bleiburgu te o pozivu Grabar-Kitarović čelnicima stranaka da dođu na konzultacije. U igri je "premijerova taština ega", "umatanje u celofan", naglasio je Reiner.
Stazić je kazao kako je svojim pozivom, kojim izlazi iz okvira Ustava, Grabar-Kitarović željela "isprovocirati premijera" i "pokazati ga kao osobu koja nije za dijalog".

U SINOĆNJOJ emisiji Otvoreno govorilo se o prvih 100 dana mandata Kolinde Grabar-Kitarović, koja je na predsjedničkim izborima pobijedila 11. siječnja te prisegnula 15. veljače. Kako su protekla prva tri mjeseca na dužnosti predsjednice RH te što ih je obilježilo komentirali su potpredsjednici Sabora, HDZ-ov akademik Željko Reiner i SDP-ov Nenad Stazić te publicist dr. sc. Vjeran Zuppa i novinar Dražen Ćurić, prenosi HRT.
Stazić je 100 dana predsjedničkog mandata Grabar-Kitarović opisao kao neizvršavanje predizbornih obećanja, nepoštivanje Ustava i zakona te neslušanje povijesti.
"Nije Ured preselila u Visoku ulicu, nije imenovala savjetnika za gospodarstvo, u Afganistanu je 'pojela dobar čobanac', a pokazala nam je i kako ne platiti porez. U tome je našla idealnog partnera - HDZ. Osim toga, sama je predložila mimohod u Zagrebu, a onda uvukla kandžice", kazao je Stazić.
Reiner: Dosta mi je priče "Drž'te lopova"
Željko Reiner rekao je da je Grabar-Kitarović pozicionirala Hrvatsku u Europskoj uniji te je pritom nabrojio što sve Milanovićeva vlada nije napravila, a obećano je u predizbornoj kampanji. Dodao je i kako je njemu i građanima dosta priča "Drž'te lopova", kojom se prikriva nesposobnost aktualne vlasti.
Reiner je istaknuo kako je na proteklim izborima SDP bezrezervno podržavao kandidate s pravomoćnim presudama - Željka Sabu i Andra Vlahušića.
Zuppa: Kolinda nikad nije stala s predizbornom kampanjom
"U 100 dana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nastavila je svoju predizbornu kampanju, obavila nekoliko važnih vizita u Europi i izvan nje te nastavila vizitirati problem", rekao je Vjeran Zuppa.
Kolindine "tajne posjete" Jasenovcu i Bleiburgu ocijenio je kao suptilne. Odgovarajući Reineru na kritiku Vlade, kazao je kako je "političko licemjerje par excellance, kad slušamo kako nam bivši ministar Ivan Šuker drži lekcije o tome kako je zemlja dovedena u propast". Dodao je kako tijekom kampanje Grabar-Kitarović nije izrekla ni jednu jedinu riječ o gospodarstvu.
Ćurić: Pitanje je tko će prevladati, Kolinda ili Milanović
Dražen Ćurić je rekao kako Grabar-Kitarović mora vršiti pritisak na Vladu.
"Smatra kako je na gospodarskim pitanjima jako teško dobiti izbore, pa stranke pribjegavaju ideološkim temama", istaknuo je. Kazao je kako ni predsjednica ni premijer nisu izašli iz okvira Ustava te kako je pitanje tko će u njihovoj "borbi" odnijeti pobjedu.
"Ovakva borba najviše odgovara strankama - SDP-u i HDZ-u, a predsjednica mora biti oprezna", kazao je Ćurić te dodao kako je Milanović "sve samo ne osoba s kojom je lako komunicirati".
U emisiji se vodila žestoka rasprava između Reinera i Stazića o Jasenovcu i Bleiburgu te o pozivu Grabar-Kitarović čelnicima stranaka da dođu na konzultacije. U igri je "premijerova taština ega", "umatanje u celofan", naglasio je Reiner.
Stazić je kazao kako je svojim pozivom, kojim izlazi iz okvira Ustava, Grabar-Kitarović željela "isprovocirati premijera" i "pokazati ga kao osobu koja nije za dijalog".
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41031 times
- Been thanked: 27602 times
Dobra Kolinda 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
...kako onako kako su politicki komentatori i ocjenili mudrim potezom...bez protokola odala postivanje za sve zrtve totalitarnih sistema...ja bi osobno osa na bleiburg ali ja nisam predsjednikvila wrote:@Laganini
zanima me tvoj komentar na kolindin odlazak na blajburg?
hrvatska šutnja se ocito duboko ukorjenila
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Ma nije niko navalio vec dolaze sami...meni vala i dodija icu ubcentralnu skolubsvako malo i djecu po autobusu muciti na vrucini...a sta ja znam sta su navalili ovamo...eto i sjednica vlade bila kod nas...ja, ko biva nesto ce se poboljsati...ma jok...drugrankovic wrote:lijepa je ova kolinda...
@Maja...dobeo primijetila...Kolinda jest lijepa zena...mislim da starije djeluje jer je malo i pokrupna...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Meni uopste žena ne smeta, naprotiv. Dosta mi je ovih muških lopova. Neka žena.
...sve neki svjetski forumasi a svi je gledaju kroz prizmu zene.. 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- drugrankovic
- Inventar foruma

a jes ti si je gledo prvo kao predsjednicu...
neka je zena, muski su presrali
neka je zena, muski su presrali
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Čak ju je i Index kovao u zvijezde, kad je pobijedila. Već sad je pljuju. Taj ćlanak je upravo s Indexa. Hoću reći, činilo se da je pobjeda HDZ-a neminovnost ali sada nakon 100 dana, ništa posebno od Kolinde. U redu, pretpostavljam da će HDZ ipak pobijediti (tijesnom većinom ili kroz bolju koaliciju) ali ne vjerujem da će biti nešto bolji od ovih sada.
Pusicka ju kritizira bome gadno...kaze da bintrebala biti umjerenija u pisanju poruka..kaze oce da izvrsi drzavni udar.. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Sve mi se čini, da se HDZ-ova početna prednost istopila i da će SDP opet pobijediti.
Ovo dvoje stalno valjaju neke bisere.
Ovo dvoje stalno valjaju neke bisere.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1567 times
- Been thanked: 1439 times
kako mi je drago vidjeti tzv. hrvatske ljevičare da laju na Kitarevićku,a ne mogu joj ništa...
i još jedna stvar se da iščitati iz njihovih postupaka i izjava,a to je da su im maske pale,lažnih boraca za prava slabijih,obespravljenih,a otkad je postalo jasno da će Kolinda biti kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu ne prestaju šovinistički ispadi na nju,samo zato jer je žena...
za to vrijeme b.a.b.e. kurvanjski šute...
sad su totalno podivljali kako se približavaju parlamentarni izbori,osjećaju da im se kraj neupitno bliži...
i još jedna stvar se da iščitati iz njihovih postupaka i izjava,a to je da su im maske pale,lažnih boraca za prava slabijih,obespravljenih,a otkad je postalo jasno da će Kolinda biti kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu ne prestaju šovinistički ispadi na nju,samo zato jer je žena...
za to vrijeme b.a.b.e. kurvanjski šute...
sad su totalno podivljali kako se približavaju parlamentarni izbori,osjećaju da im se kraj neupitno bliži...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
...ovo je jedini predsjednik drzave ...da mu niko ne spominje familiju..
...nego njega licno.....
..no....ja nemogu tako o predsjedniku susjedne nam zemlje.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".