Šta vas je danas nasmijalo?
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Šta vas je danas nasmijalo?
Jaro, koji je već duže vrijeme opsjednut lošim higijenskim navikama ugostitelja u našim ugostiteljskim objektima, danas je nadmašio sam sebe....nakon što mu je poslužena kafa, iz džepa je izvadio slamku, zabio je u šoljicu i hladno počeo srkati kaficu. Ponudio je i meni jednu.
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11854 times
E pa jaro ti je za desetku. Originalan.niska grana wrote:Jaro, koji je već duže vrijeme opsjednut lošim higijenskim navikama ugostitelja u našim ugostiteljskim objektima, danas je nadmašio sam sebe....nakon što mu je poslužena kafa, iz džepa je izvadio slamku, zabio je u šoljicu i hladno počeo srkati kaficu. Ponudio je i meni jednu.
Nasmijah se i ja i evo još se smijem :555
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9156 times
- Been thanked: 5851 times
-
Blackhawk
Sjedim na balkonu, sprema se kisa, taman fino za sjediti..
I gledam komsinica, starija zena voda dvoje unucadi... Jedno starije hoda pored a drugo vozi u kolicima.. Izlazi iz dvorista i vec tad pocinje kap po kap kise, ali ona se ne vraca nego ide dalje.. I vec kad otisla dalje malo od kuce, poce pljusak onako jaci.. A ona ni tamo ni vamo... kreni pa se vrati pa opet kreni i pod neku strehu se sakrije.. AL vec je malo pokisla.. Nije trajao pljusak dugo, prestade i krenu ona opet u setnju, nece kuci nego opet dalje.. nije otisla 20 m a ono pljusak opet i opet pokisla dok nije pod tu strehu. stade kisa, a ona krenu opet, en reko vid budale pa mogla je okrenut bar kuci. i opet je uhvati pljusak i tad nije vise pod strehu nego po kisi kuci nazad...
I sjedim ja jos tu, prestala je kisa... Kad ide komsija (mladji, 20 i neka), na biciklu, skinuo majicu i onako premotao je i oko vrata i tako bez majice vozi se a kisa samo prestala i vec je ono svjeze..
Da stvar bude gora.. u nekakvom je sorcu, a gore ledja mu pocrvenila od sunca, vjerovatno kako sijeno kupio il nesto i sad iznad sorca nekih 2 cm bijelo a gore onda crveno.. I on ko pravi frajer tako se vozi... a razvijen ono ko albanski turizam... Mozes svirat na rebra
I gledam komsinica, starija zena voda dvoje unucadi... Jedno starije hoda pored a drugo vozi u kolicima.. Izlazi iz dvorista i vec tad pocinje kap po kap kise, ali ona se ne vraca nego ide dalje.. I vec kad otisla dalje malo od kuce, poce pljusak onako jaci.. A ona ni tamo ni vamo... kreni pa se vrati pa opet kreni i pod neku strehu se sakrije.. AL vec je malo pokisla.. Nije trajao pljusak dugo, prestade i krenu ona opet u setnju, nece kuci nego opet dalje.. nije otisla 20 m a ono pljusak opet i opet pokisla dok nije pod tu strehu. stade kisa, a ona krenu opet, en reko vid budale pa mogla je okrenut bar kuci. i opet je uhvati pljusak i tad nije vise pod strehu nego po kisi kuci nazad...
I sjedim ja jos tu, prestala je kisa... Kad ide komsija (mladji, 20 i neka), na biciklu, skinuo majicu i onako premotao je i oko vrata i tako bez majice vozi se a kisa samo prestala i vec je ono svjeze..
Da stvar bude gora.. u nekakvom je sorcu, a gore ledja mu pocrvenila od sunca, vjerovatno kako sijeno kupio il nesto i sad iznad sorca nekih 2 cm bijelo a gore onda crveno.. I on ko pravi frajer tako se vozi... a razvijen ono ko albanski turizam... Mozes svirat na rebra
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
niska grana wrote:Jaro, koji je već duže vrijeme opsjednut lošim higijenskim navikama ugostitelja u našim ugostiteljskim objektima, danas je nadmašio sam sebe....nakon što mu je poslužena kafa, iz džepa je izvadio slamku, zabio je u šoljicu i hladno počeo srkati kaficu. Ponudio je i meni jednu.
eh, super duper...................tu idemo
sta mu je .....boji se suge , herpesa..........
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
Šuga i herpes su manje zlo, jab vise obracu paznju
S KIM ides "na kavicu". Mos se fasovat sifillys.
Naravno ovaj je post SASVIN slucajno ispod tvog,
Tigris. Ma majkemi.... slucajnoj ba, svegam.
S KIM ides "na kavicu". Mos se fasovat sifillys.
Naravno ovaj je post SASVIN slucajno ispod tvog,
Tigris. Ma majkemi.... slucajnoj ba, svegam.
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Moj komsija Helmut.
Pricala sma sa njim (ulovio me dok sam cistila auto) pa ga pitam gdje mu je zena ( Annalise)?
Helmut: otisla je u bolnicu na dogovor.
Ja :
sta joj je?
Helmut: ma opet je "dole" sve pokvarila ( imala je vec op "dole" pa je i mokracni mjehur handri.
Ja: ma nemoj rec, jao jadnica, pa nije smijela cupat korov, vako nako itd...Helmute moram ici .
Otisla sam auto cistiti dalje ali sam pucala od smijeha na njegovu mimiku kad mi je reko da je dole sve pokvarila
Pricala sma sa njim (ulovio me dok sam cistila auto) pa ga pitam gdje mu je zena ( Annalise)?
Ja :
Helmut: ma opet je "dole" sve pokvarila ( imala je vec op "dole" pa je i mokracni mjehur handri.
Ja: ma nemoj rec, jao jadnica, pa nije smijela cupat korov, vako nako itd...Helmute moram ici .
Otisla sam auto cistiti dalje ali sam pucala od smijeha na njegovu mimiku kad mi je reko da je dole sve pokvarila
siromah nema sta a bogatas nema kad
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Nisi b ti to skontala....bubica wrote:Moj komsija Helmut.
Ja :sta joj je?
Cojk ti objasnio kako je on sad jadan....ugrozen....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Komentarisemo muz i ja mogu li se grah i leca pokvariti. Kaze on da je negdje nasao da su kod faraona u piramidi nasli lecu.
JA: Sta je faraon znao sta je leca
ON: Cuj sta je znao i imao - sve. Pa imao covjek svoje piramide.
JA: Imali su i Adam i Eva cijeli svijet pa nisu imali avion i nisu znali sta je.
ON: Pa nisu nasli lecu kuhanu sa kobasicama nego onako kao u kesama.
JA: Jasta, kupio covjek u Merkatoru na akciji utorkom, posto je bio penzioner imao i 10%popusta.
Nismo dalje mogli od smijeha
JA: Sta je faraon znao sta je leca
ON: Cuj sta je znao i imao - sve. Pa imao covjek svoje piramide.
JA: Imali su i Adam i Eva cijeli svijet pa nisu imali avion i nisu znali sta je.
ON: Pa nisu nasli lecu kuhanu sa kobasicama nego onako kao u kesama.
JA: Jasta, kupio covjek u Merkatoru na akciji utorkom, posto je bio penzioner imao i 10%popusta.
Nismo dalje mogli od smijeha
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41519 times
- Been thanked: 28306 times
[media]zrS3Zzqz5Wo[/media]
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Jedan naš lokalni gazda vlasnik tržnog centra,ima u tom tržnom centru kafić u kome radi cura veoma duhovita,komunikativna ...pa ti nešto milina popit kahvu kad ona radi.
E taj gazda ,doveo neke svoje poslovne partnere i naručili kahve a ona cura baš se počela zezati sa svima.
Nakon nekog vremena kaže njoj ,taj njezin gazda:
"Draga curo damije tvoju glavu samo jednu heftu da se odmorim"
"Dragi moj gazda da ti samo znaš al bi se kurčeva napušio"--kaže ona njemu.
Svi prisutni kažu pocrkali od smijeha .
Ja se cijeli dan smijem kad mi naupadne,i valja mi je počastit pićem prvom prilikom ,jer odavno nisam čuo ništa originalnije.
E taj gazda ,doveo neke svoje poslovne partnere i naručili kahve a ona cura baš se počela zezati sa svima.
Nakon nekog vremena kaže njoj ,taj njezin gazda:
"Draga curo damije tvoju glavu samo jednu heftu da se odmorim"
"Dragi moj gazda da ti samo znaš al bi se kurčeva napušio"--kaže ona njemu.
Svi prisutni kažu pocrkali od smijeha .
Ja se cijeli dan smijem kad mi naupadne,i valja mi je počastit pićem prvom prilikom ,jer odavno nisam čuo ništa originalnije.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
Opet muz i ja
Komentarisemo kako su ova dva prijatelja otisli zajedno na ljetovanje i s obzirom da je ovaj jedan jako peglativan kad popije, govorim ja kako ce se ovaj upucat kad ga uhvati u pilanu. Govori muz"i ovaj voli cugnut i pegla i on", rekoh "hajd, taman su se onda nasli", kaze muz"jest ali K. je sreca pa se brzo napije, on popije dvije pive i natoci se do cipela kolipacni je" 
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
prijatelj turcin.
bili smo danas u gradu u jednoj robnoj kuci gdje je on prepoznao svog dobrog prijatelja iz mladjih dana. kaze, ono ti je zemljak. uslijedilo je njihovo pozdravljanje i nase upoznavanje. nakon toga smo se uputili dalje. kaze on meni:"on se zove Admir, ali ja mislim mu je pravo ime Admire. tako ga je otac uvijek zvao. to mi je ostalo u sjecanju. ali, eto. ja sam ga uvijek zvao Admir." ja sam prasnuo u smijeh kad sam to cuo. on me onako malo zbunjeno gleda. a ja mu kroz smijeh govorim da cu mu objasniti zbog cega se smijem (samo da dodjem sebi, jel
).
bili smo danas u gradu u jednoj robnoj kuci gdje je on prepoznao svog dobrog prijatelja iz mladjih dana. kaze, ono ti je zemljak. uslijedilo je njihovo pozdravljanje i nase upoznavanje. nakon toga smo se uputili dalje. kaze on meni:"on se zove Admir, ali ja mislim mu je pravo ime Admire. tako ga je otac uvijek zvao. to mi je ostalo u sjecanju. ali, eto. ja sam ga uvijek zvao Admir." ja sam prasnuo u smijeh kad sam to cuo. on me onako malo zbunjeno gleda. a ja mu kroz smijeh govorim da cu mu objasniti zbog cega se smijem (samo da dodjem sebi, jel
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8214 times
- Been thanked: 19318 times
U Stolac je došao jedan lik iz Srbije...ovako oko 30g, Bošnjak. Tačnije vratio se kući i živi sam.
A inače uzima razne droge i sluša onaj...kako bih sad rekla...metal ali neki "pravac" gdje štuju sotonu
Lik ima u kući oltar gdje pali svijeće sotoni ili čemu već.. A nikad ne izlazi iz kuće i sve živo naručuje preko interneta
Kažu ovi koji su mu ulazili u kuću da je za čudo Božije nenormalno čista i da komotno možeš jesti s poda u wc-u.
Kad su ga pitali zašto nikad ne izađe u grad (Stolac) rekao je...što ću, samo jedna ulica
A ima love dosta. Između ostalog reže se žiletom i slika, pa slike šalje nekoj ženskoj osobi koja mu za njih plaća 300 eura
I danas mi ga brat pokazuje na facebooku......zgodan brate
Stavio je neku svoju sliku, a nekakva žena, starija i poružna ispod piše My darling... A on njoj odgovara I´m not your darling 
A inače uzima razne droge i sluša onaj...kako bih sad rekla...metal ali neki "pravac" gdje štuju sotonu
Lik ima u kući oltar gdje pali svijeće sotoni ili čemu već.. A nikad ne izlazi iz kuće i sve živo naručuje preko interneta
Kažu ovi koji su mu ulazili u kuću da je za čudo Božije nenormalno čista i da komotno možeš jesti s poda u wc-u.
Kad su ga pitali zašto nikad ne izađe u grad (Stolac) rekao je...što ću, samo jedna ulica
A ima love dosta. Između ostalog reže se žiletom i slika, pa slike šalje nekoj ženskoj osobi koja mu za njih plaća 300 eura
I danas mi ga brat pokazuje na facebooku......zgodan brate
-
Ruana