Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Re: Samo da kažem.......
Dobro jutro svima

Ima li kod vas pauka (paukova?
)? Ja ne znam otkud kod mene ovol'ki dolaze, svi razlicitih oblika i boja.
Ima li kod vas pauka (paukova?
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
nema bas...ja sam na 8om spratu, mozda zato
je uvijek ima osa (ili pcela, ne znam sta su)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Verovatno se sklanjaju od zime, nemam pojma, dosadni su, po 2-3 dnevno izbacim napolje.
Sad si me setila kad sam ja zivela u stanu, neke bubamare, ma neke sa zutim - orange oklopom, ma to je ludilo bilo jedne godine sta ih je ulazilo. A ostanu onako zalepljene po prozorima pa ih sunce sprzi.
Sad si me setila kad sam ja zivela u stanu, neke bubamare, ma neke sa zutim - orange oklopom, ma to je ludilo bilo jedne godine sta ih je ulazilo. A ostanu onako zalepljene po prozorima pa ih sunce sprzi.
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Prije mjesec dana sam doslovno poludjela. Kuću sam okrenula naopačke. Sve izmicala, istresala ubila se čisteći ( i to čisto) zbog paukova. I opet ih je bila invazijatoxic wrote: 30 Sep 2018, 16:21 Dobro jutro svima![]()
Ima li kod vas pauka (paukova?)? Ja ne znam otkud kod mene ovol'ki dolaze, svi razlicitih oblika i boja.
Meni sad kako su hladnije večeri, na balkon ulijece bar po 4-5 strsljenova...veliki, debeli...toxic wrote: 30 Sep 2018, 16:21 Dobro jutro svima![]()
Ima li kod vas pauka (paukova?)? Ja ne znam otkud kod mene ovol'ki dolaze, svi razlicitih oblika i boja.
Poubijam ja to...al dosadni su
Izgleda...hladno, pa na toplo ide. Ok i ja sam imao upaljeno svjetlo, čitao nesto...neću više...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
Kod nas se kaze da ako ti paukovi ulaze u kucu, to znaci da ti je kuca cista. kazu da pauk nece u prljavoChloe wrote: 30 Sep 2018, 16:50Prije mjesec dana sam doslovno poludjela. Kuću sam okrenula naopačke. Sve izmicala, istresala ubila se čisteći ( i to čisto) zbog paukova. I opet ih je bila invazijatoxic wrote: 30 Sep 2018, 16:21 Dobro jutro svima![]()
Ne znam da sam iikad imala takav problem. Sad ih je nešto manje, ali sam na kraju kupila neku tečnost u poljoprivrednoj apoteci, pošpricala oko prozora i vrata te balkonske zidove kao prevrnciju od insekata ali i pored toga svakodnevno se svadjam s njima.
![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ja imam osinjak u the light fixture na terasi iza kuce.
Pauke nemoj ko da bi dir'o. To su mi omiljeni likovi.
Pauke nemoj ko da bi dir'o. To su mi omiljeni likovi.
. . . . . . . . .
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Pozdrav svima 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Kažu i kod nas, ali eto, pomislila sam da se nisu negdje ugnijezdili u kući... Pa opet ništa nisam napravila. Sad ih je manje ali zato mrtvih insekata na balkonima i prozorskim daskama s vanjske strane ima toliko da me savjest muči...Julia-Klara wrote: 30 Sep 2018, 17:13Kod nas se kaze da ako ti paukovi ulaze u kucu, to znaci da ti je kuca cista. kazu da pauk nece u prljavoChloe wrote: 30 Sep 2018, 16:50Prije mjesec dana sam doslovno poludjela. Kuću sam okrenula naopačke. Sve izmicala, istresala ubila se čisteći ( i to čisto) zbog paukova. I opet ih je bila invazijatoxic wrote: 30 Sep 2018, 16:21 Dobro jutro svima![]()
Ne znam da sam iikad imala takav problem. Sad ih je nešto manje, ali sam na kraju kupila neku tečnost u poljoprivrednoj apoteci, pošpricala oko prozora i vrata te balkonske zidove kao prevrnciju od insekata ali i pored toga svakodnevno se svadjam s njima.
![]()
- Chloe
- Žena za sva vremena

Kažu i kod nas, ali eto, pomislila sam da se nisu negdje ugnijezdili u kući... Pa opet ništa nisam napravila. Sad ih je manje ali zato mrtvih insekata na balkonima i prozorskim daskama s vanjske strane ima toliko da me savjest muči...Julia-Klara wrote: 30 Sep 2018, 17:13Kod nas se kaze da ako ti paukovi ulaze u kucu, to znaci da ti je kuca cista. kazu da pauk nece u prljavoChloe wrote: 30 Sep 2018, 16:50Prije mjesec dana sam doslovno poludjela. Kuću sam okrenula naopačke. Sve izmicala, istresala ubila se čisteći ( i to čisto) zbog paukova. I opet ih je bila invazijatoxic wrote: 30 Sep 2018, 16:21 Dobro jutro svima![]()
![]()
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Prije desetak godina, u staroj kući, ose su na nezgodnom mjestu napravile gnijezdo i počele su ulaziti u dnevni boravak. Onda sam ja pobio cijeli roj, pa sigurno bar 200 komada. I sve metlicom za muhe, jednog po jednog (doduše bilo je i po dva u nekim momentima). Trebalo mi je dva sata da to dovršim, ali eto.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Pustite zivotinje 
Meni je zmija bila u kuci pa niko nije ni mrdnuo. Sama izasla.
Meni je zmija bila u kuci pa niko nije ni mrdnuo. Sama izasla.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Ma ja, pustiti ose i jos im reci- osjecajte se ko u svojoj kuci. Kuhinja vam je tu pa se slobodno posluzite 
Samo sabura
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ja ih necu ubijati.
Radije cu unajmiti nekoga da to strucno obavi.
Radije cu unajmiti nekoga da to strucno obavi.
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
jednom mi je na selu dolazio lik koji se profesionalno bavi ubijanjem strsljenova da obavi poso. da vidis ti te opreme i utreniranosti... vjeruj mi taj lik je proso kroz vise obuke nego americki vojnici
🐽
- Chloe
- Žena za sva vremena

Zar ne bi same otišle nakon uništenog gnijezda?greeneyes wrote: 01 Oct 2018, 00:00 Ma ja, pustiti ose i jos im reci- osjecajte se ko u svojoj kuci. Kuhinja vam je tu pa se slobodno posluzite![]()