Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 05 Oct 2018, 12:48
ma kakva depresija, jednostavno sam premorena od sranja covjeka s kojim radim vec godinama... ko da imam 200 kila ne plecima, a kad vidim da stize novi email od doticnog gospodima, tih 200 se pretvori u 1000
srecom ima petak, dva dana cu se praviti da lik ne postoji
razumijem te, vjeruj. Moj je gori od tog tvog pomnoži sa 30....
Julia-Klara wrote: 05 Oct 2018, 12:40
Samo da ponovim, uvijek kada neko vidi da nestopogresno pisem (a da nije "tipkarska" greska) slobodno mi recite.
Ja nemam problem s tim, naprotiv.
Znam da ne baratam pravilno zarezom, nikad nisam. Mozda nekad i naucim, mlada sam
Dajte i meni kafu, glava mi puca od jutros. Jos sad imadoh sastancic sa menadzerom kod kojeg sam aplicirala za posao - nisam ga dobila
Pocinjem ozbiljno razmisljati o napustanju firme.
JK, tvoj način ukazivanja na taj "problem" je prezentiran na drugačiji način.
... možda bi meni na tvom mjestu tako nešto smetalo, al' trenutno pored svih životnih briga i obaveza meni nije bitan pravopis, niti siromašan riječnik (ne bih to zvala nepismenošću) jedino mi je žao što vam kvarim opći dojam foruma.
Samo da ponovim, uvijek kada neko vidi da nestopogresno pisem (a da nije "tipkarska" greska) slobodno mi recite.
Znam da ne baratam pravilno zarezom, nikad nisam. Mozda nekad i naucim, mlada sam
Dajte i meni kafu, glava mi puca od jutros. Jos sad imadoh sastancic sa menadzerom kod kojeg sam aplicirala za posao - nisam ga dobila
Pocinjem ozbiljno razmisljati o napustanju firme.
da i ja ispusem ventile
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.