(aha, lakse je,

Ako je jako radijalan onda moguće da je Dolce & Gabbana, neki njegov.arzuhal wrote: 31 May 2025, 13:32 Samo sam znatiželjan, kao mačak... A možda ovdje mogu dobit odgovor.
Ima nakav ženski miris - zaključujem da nije skup i da je popularan među ženama, barem zrelije dobi... U zadnjih par sedmica, prošao sam pored nekoliko žena koje su nosile taj miris, cestom ili u troli...
Znači miriše na čistoću, kao na dobro oprano rublje sa nekim intenzivnim i radijalnim omekšivačemKad osjetim taj miris, imam osjećaj kao da sam se bacio u veliki krevet sa stotinu mirisnih jastuka i naku posteljinu...
Na prvu mi je veoma pozitivan, ali ne znam, mozda bi me ugušio poslije...
Dakle, miriše k'o pravo, lijepo opran veš, prostrt vani, na suncu, neđe na zelenom iza kuće![]()
Da nije Silan Fresh Sky..arzuhal wrote: 31 May 2025, 13:32 Samo sam znatiželjan, kao mačak... A možda ovdje mogu dobit odgovor.
Ima nakav ženski miris - zaključujem da nije skup i da je popularan među ženama, barem zrelije dobi... U zadnjih par sedmica, prošao sam pored nekoliko žena koje su nosile taj miris, cestom ili u troli...
Znači miriše na čistoću, kao na dobro oprano rublje sa nekim intenzivnim i radijalnim omekšivačemKad osjetim taj miris, imam osjećaj kao da sam se bacio u veliki krevet sa stotinu mirisnih jastuka i naku posteljinu...
Na prvu mi je veoma pozitivan, ali ne znam, mozda bi me ugušio poslije...
Dakle, miriše k'o pravo, lijepo opran veš, prostrt vani, na suncu, neđe na zelenom iza kuće![]()
To je parfem kojeg je stvorio Cosmo Kramer tj. ukrao mu je ideju onaj modni kreator.Komshija wrote: 31 May 2025, 17:02 Setam maloprije gradom prodjose momak i cura sad ne znam ko je tacno mirisao posto moze bit unisex parfem,isto kao da si na plazi taj miris,da su nasi tacno bi pitao koji je ovako mi bilo bezze da ih dzaba ne traumiram,pricaju neki strani jezik.
Komshija wrote: 31 May 2025, 17:02 Setam maloprije gradom prodjose momak i cura sad ne znam ko je tacno mirisao posto moze bit unisex parfem,isto kao da si na plazi taj miris,da su nasi tacno bi pitao koji je ovako mi bilo bezze da ih dzaba ne traumiram,pricaju neki strani jezik.
E ne znam,gdje ima taj za probat?Mon wrote: 06 Jun 2025, 19:23Komshija wrote: 31 May 2025, 17:02 Setam maloprije gradom prodjose momak i cura sad ne znam ko je tacno mirisao posto moze bit unisex parfem,isto kao da si na plazi taj miris,da su nasi tacno bi pitao koji je ovako mi bilo bezze da ih dzaba ne traumiram,pricaju neki strani jezik.
Mozda je Beach by Bobbi Brown. Mirise kao ulje za suncanje
Screenshot_20250606_132134_Gallery.jpg
Naruči. Dobićeš i torbu
Mislila sam U BOSNI
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest