Zagorka wrote:Iskreno,da me kandžija Meho a da me gleda Huso ili Zumra,nije moj izbor.....ili još gore da se pokušavaju ubaciti....
looda si skroz.
Zagorka wrote:Iskreno,da me kandžija Meho a da me gleda Huso ili Zumra,nije moj izbor.....ili još gore da se pokušavaju ubaciti....

paparaci wrote:Zagorka wrote:Iskreno,da me kandžija Meho a da me gleda Huso ili Zumra,nije moj izbor.....ili još gore da se pokušavaju ubaciti....![]()
looda si skroz.
![]()
Ruana wrote: aiiiiiii pa hairlija ti je umro ima i nekoliko godina, nije umro nego ga voz pregazio, vraco se pjan iz ribe, pa bona bilo ti je na televiziji zar nisi gledala, kad su nas snimali ja ko da sam znala taman bila kosu ofarbala"
Ja sam se jedva suzdrzala da se ne nasmijem na sav glas.

Sva sreća pa novi glanjc za tv-a nabacilaRuana wrote:Ovo je crni humor
aiiiiiii pa hairlija ti je umro ima i nekoliko godina, nije umro nego ga voz pregazio, vraco se pjan iz ribe, pa bona bilo ti je na televiziji zar nisi gledala, kad su nas snimali ja ko da sam znala taman bila kosu ofarbala"
Ja sam se jedva suzdrzala da se ne nasmijem na sav glas.
Ruana wrote: aiiiiiii pa hairlija ti je umro ima i nekoliko godina, nije umro nego ga voz pregazio, vraco se pjan iz ribe, pa bona bilo ti je na televiziji zar nisi gledala, kad su nas snimali ja ko da sam znala taman bila kosu ofarbala"
.

Ruana wrote:
aiiiiiii pa hairlija ti je umro ima i nekoliko godina, nije umro nego ga voz pregazio, vraco se pjan iz ribe, pa bona bilo ti je na televiziji zar nisi gledala, kad su nas snimali ja ko da sam znala taman bila kosu ofarbala"
a ja žene... 

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

kim jong un wrote:tetka od mame bakina sestra nazvala mama bila u kuhinji ja se javim i počnemo pričat tetka se dere
ja kažem što se dereš čujem te i ovako kad normalno pričamo?
ona kaže a ja mislila hrvatska daleko pa se moram deratona je iz švedeske
dobro nije joj zamjerit ima 88 godina.
...odakle no ona dodje u svedsku.... 
baba je oženjena za šveđanina ima stan tamo a njena sestra otišla s njomPasaga wrote:kim jong un wrote:tetka od mame bakina sestra nazvala mama bila u kuhinji ja se javim i počnemo pričat tetka se dere
ja kažem što se dereš čujem te i ovako kad normalno pričamo?
ona kaže a ja mislila hrvatska daleko pa se moram deratona je iz švedeske
dobro nije joj zamjerit ima 88 godina.
...odakle no ona dodje u svedsku....