kad se borio sa nosorogom čini mi se

Moderator: VIP
Sta ce ti to. Bolje da si prilego..Arthur Dent wrote: 08 Feb 2025, 11:50 prgav, uletim u mejhanu, pijem iz flase, konobaricu opaucim pepeljarom u glavu, u wc-u vicem liku u ogledalu, sta je glavonja, sta si zino? muzika mora 10 puta pjevati baščo moja roditelja moga, igram kolo na stolu u bijelim carapama, kumu kidam revere, razbijam srču i derem se gornju tuzlu opasala guja...
ma lazem bona, kakav ja. htio i ja da jenom budem cool..Shadow wrote: 08 Feb 2025, 14:48Sta ce ti to. Bolje da si prilego..Arthur Dent wrote: 08 Feb 2025, 11:50 prgav, uletim u mejhanu, pijem iz flase, konobaricu opaucim pepeljarom u glavu, u wc-u vicem liku u ogledalu, sta je glavonja, sta si zino? muzika mora 10 puta pjevati baščo moja roditelja moga, igram kolo na stolu u bijelim carapama, kumu kidam revere, razbijam srču i derem se gornju tuzlu opasala guja...
Prije džume sigurno ne.
Mon wrote: 09 Feb 2025, 23:29 Grozna, raspolozenje ide gore-dole, ne mogu mirovati, naravo usudim se reci ili uraditi stvari koje obicno ne bih…sve u svemu a lot of fun![]()
Jos uz tablete alkohol ideeee![]()
Arthur Dent wrote: 08 Feb 2025, 11:50 prgav, uletim u mejhanu, pijem iz flase, konobaricu opaucim pepeljarom u glavu, u wc-u vicem liku u ogledalu, sta je glavonja, sta si zino? muzika mora 10 puta pjevati baščo moja roditelja moga, igram kolo na stolu u bijelim carapama, kumu kidam revere, razbijam srču i derem se gornju tuzlu opasala guja...
jelde valjano!Nice wrote: 11 Feb 2025, 17:54Arthur Dent wrote: 08 Feb 2025, 11:50 prgav, uletim u mejhanu, pijem iz flase, konobaricu opaucim pepeljarom u glavu, u wc-u vicem liku u ogledalu, sta je glavonja, sta si zino? muzika mora 10 puta pjevati baščo moja roditelja moga, igram kolo na stolu u bijelim carapama, kumu kidam revere, razbijam srču i derem se gornju tuzlu opasala guja...evo, zamišljam te
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Quds and 3 guests