Ja kad krenem, moras me iskopcat iz struje da stanem.

uslikacu je sutra fino na ofingeru
jel ovo kompliment?
Jest bona. Sama vices da si slaba na sjevernom i juznom frontu a vidi se da nisivrhbosnica wrote: 31 Aug 2020, 20:19uslikacu je sutra fino na ofingerui jednu novu sto juce kupih, slucajno..
jel ovo kompliment?mescini da nije
dobro jeElTriconi wrote: 31 Aug 2020, 20:21Jest bona. Sama vices da si slaba na sjevernom i juznom frontu a vidi se da nisi
Svaka cast![]()
Morevrhbosnica wrote: 31 Aug 2020, 20:24dobro jeElTriconi wrote: 31 Aug 2020, 20:21
Jest bona. Sama vices da si slaba na sjevernom i juznom frontu a vidi se da nisi
Svaka cast![]()
![]()
jer cu mozda uskoro nekad ici u konjic, pa sam te kontala zvati da pijemo kafu![]()
Uzmi fudo prouci mi sta
Nema tu prouci mi,
Mores ti samavrhbosnica wrote: 31 Aug 2020, 20:34 ofirno mi sad reci da me jaran zvao da idemo u konjic... reko sta ce tamo koji djavo...
i onda se sjetim ima trico...pa reko haj makar sa tricom kafu da popijem...
(jaran jedan od forumasa)
Jel to oni jaran koji ima rodbine vamo il je neki drugi?vrhbosnica wrote: 31 Aug 2020, 20:34 ofirno mi sad reci da me jaran zvao da idemo u konjic... reko sta ce tamo koji djavo...
(jaran jedan od forumasa)
imas ppElTriconi wrote: 31 Aug 2020, 20:40Jel to oni jaran koji ima rodbine vamo il je neki drugi?vrhbosnica wrote: 31 Aug 2020, 20:34 ofirno mi sad reci da me jaran zvao da idemo u konjic... reko sta ce tamo koji djavo...
(jaran jedan od forumasa)![]()
ElTriconi wrote: 31 Aug 2020, 20:40Jel to oni jaran koji ima rodbine vamo il je neki drugi?vrhbosnica wrote: 31 Aug 2020, 20:34 ofirno mi sad reci da me jaran zvao da idemo u konjic... reko sta ce tamo koji djavo...
(jaran jedan od forumasa)![]()
Stani bolan fudo da ne izadjem u avazu jadan bio nisi, ako je klisan mogu najebat, hoce oni pistolj povuc
Ti sad treba da se pravis kako nisi uopste cuo za nekog tamo jarana, ignorisi ko da ga nije spomenila.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests