Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote:eeee.. dobre slike fruit.
Sudeći po okolnoj vegetaciji to je slikano kod nas u BiH?
to je slikano kod mene na ribnjaku.
tema je "Vaših ruku djelo"..
Ahaa.. Pa tema se tako zove jer je namijenjena za sopstveni fotografski rad ali kod tebe je to doslovno tvojih ruku djelo. To znači da su ovo tvoje kućice?
Hvala lijepo,zato me nije bilo više od godinu na forumu
Prelijepo...svaka čast.Mogu misliti koliko posla imaš svakodnevno....
Ima li već ribe za konzumiranje,da se mi forumaši najavimo na sijelo?
Mi u gračanici imamo tradicionalno okupljanje forumaša sa Gračanica.net već dugi niz godina.nažalost ovaj forum već godinama zbog nekih "ljudi" živi na aparatima ali tradiciju druženja onih koji su bili jezgro foruma čuvamo kao zjenicu oka svoga.
(FOTO Druzenje 2009 godine)
(Foto -druzenje kod mene 2013 godine)
A što se tiče ribe i vina...ima sasvim dovoljno.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
Srne,konji,paunovi,razne ptice,ribe i.... tišina.Pravo mjesto za opuštanje i šetnju.
Ja ovdje često dolazim,ali u zadnje vrijeme ne obilazim cijeli kompleks koji se nalazi na zaista velikoj površini
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
Jonas ti zaboravio da imaš svoju temu
A zašto je ova zgođušna dama digla nogu ako sama sebe slika. Ta noga nikako ne može doći u kadar.
Ili ne slika lice već baš nogu.
Maja wrote:Jonas ti zaboravio da imaš svoju temu
A zašto je ova zgođušna dama digla nogu ako sama sebe slika. Ta noga nikako ne može doći u kadar.
Ili ne slika lice već baš nogu.
Onu svoju temu sam umirovio.
Sto se tice noge, valjda joj je smetala hladnoća (voda je bila hladna).