Zezam malo ali zar je nemoguće naručiti parfem ovdje? A tašna je odlična. Idi bona nb ukucaj, možda može

Zezam malo ali zar je nemoguće naručiti parfem ovdje? A tašna je odlična. Idi bona nb ukucaj, možda može
U USA, mozda Bloomingdale's, Macy's a moguce i Sephora. Ja sam kupila online.
Ako ides u douglas a online je jeftinije nego u radnji, onda im pokazi i dobices jeftinijeJulia-Klara wrote: 16 Jun 2025, 09:20 juce isla da snajkom u Douglas da ona mirise parfeme, i ebo te, skupo ko zara, a meni se jeftin svidio
i jos dobila nesesercic sa poklonima - maska za lice, parfem Eilish od B.Eilish (ono malo, valjda 10ml, za tasnu), maskaru i neki serum za kosu![]()
Tako i ja trazimNora Ibsenova wrote: 16 Jun 2025, 09:13 KaKo bi voljela da mi odmah nakačite piramidu nota![]()
Nisam nikad čula za parfem ali sviđa mi se ovako na papiru
Baš takve parfeme volim, cvijeće, bijelo cvijeće ili citrus u gornjim, a u bazi amber, vanilija, pačuli. evo na slijepo sam sigurna da je dobar parfem
znači i ti voliš te vintage stih parfeme, meni su omiljeniMorgen wrote: 16 Jun 2025, 09:41Tako i ja trazimNora Ibsenova wrote: 16 Jun 2025, 09:13 KaKo bi voljela da mi odmah nakačite piramidu nota![]()
Nisam nikad čula za parfem ali sviđa mi se ovako na papiru
Baš takve parfeme volim, cvijeće, bijelo cvijeće ili citrus u gornjim, a u bazi amber, vanilija, pačuli. evo na slijepo sam sigurna da je dobar parfem
Najvise volim Bergamotte, iris i amber
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests