Jesi li postila?
Ako jesi, cuvaj se da sokiras organizam naglim unosenjem vece kolicine hrane.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jesam, tri dana sam samo zabušavala ... ma meni se čini kao da je količinski puno, jer od jutra uvijek pomalo neșto uzmem, nikad da sjednem i najedem se.toxic wrote: 15 Jun 2018, 22:46 Ma, ja to jer te zamisljam dok jedes i forumas. Isto ja sto rucak pravim, a na forumuima da bude ukusno
Jesi li postila?
Ako jesi, cuvaj se da sokiras organizam naglim unosenjem vece kolicine hrane.

Baš mi je on I rekao, " Ciganko odi na wish ...

Super je fora, mogu se zanimljive fotke napraviti. Samo imaj na umu da je prilicno teska, i da nije bas nesto sto ces stalno nositi sa sobom. Ja sam svoju tek nekidan odnela na plazu, od zime, i ni tu nista specijalno nisam uspela

Ništa o njima ne znam. Vidjela kod tebe par fotki i na instagramu par naișlo, nisam ni istraživala o njima. Kad mi je brat rekao da nešto izaberem otišla na photo opremu I kugla mi se na startu ukazala. Međutim, naišla sam na nešto drugo ... Hvala Tox ...toxic wrote: 17 Jun 2018, 17:46Super je fora, mogu se zanimljive fotke napraviti. Samo imaj na umu da je prilicno teska, i da nije bas nesto sto ces stalno nositi sa sobom. Ja sam svoju tek nekidan odnela na plazu, od zime, i ni tu nista specijalno nisam uspela![]()
Users browsing this forum: uvijek_kontra and 1 guest