Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
rethna wrote:Ja sam od ovih kojima nisam pozelio srecu jer bi bilo besmisleno
...aj ne moram ja sve kontati...
Neki zele onu kojunvole pa taman da je profutnjaca a neki zele onu koju uopce ne vole...da im pite pece, kuva i pere ih..
Neki zele samo ukras...a vecina naleti...pobudali..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
rethna wrote:Ja sam post pisao s osvrtom na jedan skladan zajednicki zivot a ne samo na zadovoljavanje sexualnih fantazija i apetita.
Zasto da ih pere?
Dc se ti malo smiri..sta ti je ..
Nasem postaru je zena umrla mlada...on se razbolio...zivci...ozenio dosta stariju zenu koja se brine o njemu
Relativno mlad je otisao u mirovinu....ima toga..mislim takvih slucajeva
Pa moj tetak ozenio jednu da mu bude domacica al nadrljo...zena matora a ne zna ni pite pravit..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Nasem postaru je zena umrla mlada...on se razbolio...zivci...ozenio dosta stariju zenu koja se brine o njemu
Relativno mlad je otisao u mirovinu....ima toga..mislim takvih sluvajeva
Pa moj tetak ozenio jednu da mu bude domacica al nadrljo...zena matora a ne zna ni pite pravit..
Kad bismo tražili ženu po svojim kriterijima vjerovatno bismo ostali samci za čitav život, a neki i ostanu jer ne odstupaju ni milimetar od svojih prohtjeva. A neki opet koriguju svoju "savršenu" ženu u skladu s vremenom ili tačnije u skladu s onim što se danas "nudi", vidi, ima pa ne ostanu samci. E sad, ko je pametniji, il' je u ovom slučaju pametniji, moglo bi se o tome diskutovati, no vjerovatno je to pitanje bez tačnog odgovora.
greeneyes wrote:Kad bismo tražili ženu po svojim kriterijima vjerovatno bismo ostali samci za čitav život, a neki i ostanu jer ne odstupaju ni milimetar od svojih prohtjeva. A neki opet koriguju svoju "savršenu" ženu u skladu s vremenom ili tačnije u skladu s onim što se danas "nudi", vidi, ima pa ne ostanu samci. E sad, ko je pametniji, il' je u ovom slučaju pametniji, moglo bi se o tome diskutovati, no vjerovatno je to pitanje bez tačnog odgovora.
greeneyes wrote:Kad bismo tražili ženu po svojim kriterijima vjerovatno bismo ostali samci za čitav život, a neki i ostanu jer ne odstupaju ni milimetar od svojih prohtjeva. A neki opet koriguju svoju "savršenu" ženu u skladu s vremenom ili tačnije u skladu s onim što se danas "nudi", vidi, ima pa ne ostanu samci. E sad, ko je pametniji, il' je u ovom slučaju pametniji, moglo bi se o tome diskutovati, no vjerovatno je to pitanje bez tačnog odgovora.
Jel' to u prvoj recenici prozivas muteveliju?
Pa sad, da l' je baš Mute takav-ne znam. Sad je malo tvrdoglav, al' ja vjerujem da će on popustiti što se tiče kriterija. Samo dok mu jedna pomuti pamet.
Ja sam skromne naravi, problem je što ja nedam da mi pomuti pamet, znaš kad sam onu sanjao i tome sam se opirao, ta ćemi osjećaji to je slabost i gluposti.
To ja satarem u korijenu jer ne volim patetiku.
Osjećajni ne opstaju i ti što se zamaraju sa osjećajima. nego što pametujem.
Ne mogu sve napisati a bio bi roman.
Last edited by Mutevelija on 22 May 2016, 23:03, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Stoji sve sto si reko.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.