Pa tad si sebi izabrao nerku da ti finansira plivanje.
Jesi li ti samo bezobrazan, ili si fakat glup k’o zvono?
Moderator: Krokodil Behko
Fuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:07Jok, ti i damir niksic se upeli i sve platili.Kent wrote: 25 Jul 2023, 08:04
Fadil, Skaka , Memic,Budnjo, Sarajlic, Bisera, Brankovic.... Bakir odvojili od svojih usta i Lana kupila peraje
https://www.klix.ba/sport/fadil-novalic ... /210318068
je li ovo tvoj domet ??? ne spavas dva dana zbog ,,tovara,, i ergele i daj sto prije da uvrijedim covjeka, da mu vratim milo za drago, po bilo koju cijenu, bez povoda´, bez icega , onako samo da nesto ruzno kazem .... onako bjanko, i od oka, jer mi mozeFuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:22Kent wrote: 25 Jul 2023, 08:17
Tvoj clanak je iz 2021 a ja sam napisao da u prosloj godini, 2022, nije dobila ( NE MARKU ) nego nije dobila ni fening
Je li te sramota bar malo malo sto lazes?
Pa tad si sebi izabrao nerku da ti finansira plivanje.
Jesi li ti samo bezobrazan, ili si fakat glup k’o zvono?
Fuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:26 Fadil je biznismen, bio multimilioner prije nego se uhvatio corava posla da debilima pravi ekonomiju.
Ostavio ti suficit u budzetu
Doveo si sebi debila koji ne zna dvije nacrtane ovce cuvat
I vices sebi da si pametan?
![]()
HoS u EU?
Ozbiljno?
Komunjarske price ne mogu vala..oni bi i givit sjebali. A kad im kazes to naljute seKent wrote: 25 Jul 2023, 07:58Lani Pudar je Fadil Novalic obecao bazen u drustvu HDZ - ovog gradonacelnika Kordioca ali je narvno po ko zna koji put slagao .ironman wrote: 24 Jul 2023, 21:54 Kad Historijski muzej BiH dobije isto novca kao institut za zastitu ustipaka iz Gruda onda montipajtonovstina oktroisanih dolazi do vrhunca..
A to je u kratkim crtama opisan i set zakona koji je " dogovoren" danas.
Spor je oko kolicine love za institut za zastitu sljivovice zvan "deda Manojlo"iz Laktasa![]()
Za Lanu Pudar u prosloj godini nije izdovjreno niti jedne marke . na donjem linku mozete vidjeti ko je sve dobio novac. Cak i ona plicacka udruzenja gdje seljaci na planini ne znaju ni plivati su dobila pare ali za Lanu ni feninga. Novac kao i uviojek uredno dijele SDA/HDZ/SNSD svojoj familiji, jaranima i slicno
https://static.klix.ba/media/images/vij ... mn.jpg?v=1
Ama bolimekurac za tobomKent wrote: 25 Jul 2023, 08:35Fuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:26 Fadil je biznismen, bio multimilioner prije nego se uhvatio corava posla da debilima pravi ekonomiju.
![]()
HoS u EU?
Ozbiljno?de jos malo po gasu ....dao sam ti kompliment ( tovar) da te sacuvam i sakrijem od raje a ti zagrizo udicu ko som,
pa sada pokazujes pravo lice i otkirivas se ......smiri se , vec si puno, previse rekao o sebi. zatvori karte, zivot je drugacka igra
otkud ti uopste ideja da sam ja galasao za niksica ??Fuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:31 Genije je dodatno operezovao wizz air
Zamandalio aerodrom u Tuzli koji je pravio profit
Poguro Ryanair u Banjaluci
Placa subvenciju aerodromu u Mostaru
Ima sest letova godisnje
I vices sebi da si pri zdravom razumu, zelis naprednu BiH?
Bogtejebo
Vas ce raja sve pobit kad skonta u sta ih uvalili
Nisi ti glasac snsdKent wrote: 25 Jul 2023, 08:38otkud ti uopste ideja da sam ja galasao za niksica ??Fuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:31 Genije je dodatno operezovao wizz air
Zamandalio aerodrom u Tuzli koji je pravio profit
Poguro Ryanair u Banjaluci
Placa subvenciju aerodromu u Mostaru
Ima sest letova godisnje
I vices sebi da si pri zdravom razumu, zelis naprednu BiH?
Bogtejebo
Vas ce raja sve pobit kad skonta u sta ih uvalili
ja sam glasac SNSD-a !
naravno da te cuvam, magare je predivno stvorenje , nemas pojma kako je pametan,on je zakon i jako je koristan ...moze na svoja pleca primiti dosta toga .... kompliment sam ti dao a ti meni tako.Fuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:37Ama bolimekurac za tobomKent wrote: 25 Jul 2023, 08:35
de jos malo po gasu ....dao sam ti kompliment ( tovar) da te sacuvam i sakrijem od raje a ti zagrizo udicu ko som,
pa sada pokazujes pravo lice i otkirivas se ......smiri se , vec si puno, previse rekao o sebi. zatvori karte, zivot je drugacka igra
Ti da me sacuvas od raje i sakrijes?
Hos bit debil, pa budi
Koga vise briga
ma nista nemoj se izvinjavati jako se lijepo i plasticno opisujes jutros u naletu emocija i kofeina ....Nego da te pitamFuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:41Nisi ti glasac snsdKent wrote: 25 Jul 2023, 08:38
otkud ti uopste ideja da sam ja galasao za niksica ??
ja sam glasac SNSD-a !
Ti si dosadna konjina
Izvini sto koristim teske rijeci, jebemte kroz tramvajtrojku
I tebe, i bloo, i sve niksice i forte sto hodaju okolo, i sebiju i respiratore, i jesam li koga zaboravio?
Zar nemas pametnijeg posla? ok, samo ali samo da znas da imam djevojku .....Pasaga wrote: 25 Jul 2023, 08:47 Pratim ga,i ibretom se ibretim.
U pocetku je bio haman dobar.
Sta droge urade od cojka,to je cudo jedno.
opasan taj tvoj bizMizMan ....nece da snizi cijenu hljeba zbog bogatasa , neka i oni kupuju skupi hljeb ....Fuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:26 Fadil je biznismen, bio multimilioner prije nego se uhvatio corava posla da debilima pravi ekonomiju.
![]()
HoS u EU?
Ozbiljno?
Biznis -haj-VAN Fadil Von Novalic i njegovi biseri koji sijajuFuddo wrote: 25 Jul 2023, 08:26 Fadil je biznismen, bio multimilioner prije nego se uhvatio corava posla da debilima pravi ekonomiju.
![]()
HoS u EU?
Ozbiljno?
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests