SVJETSKI TERORIZAM
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Pucnjava kod sinagoge u Beču: Ima mrtvih, u toku velika antiteroristička operacija
Pa to i jesu znakovi radikalizacije. Covjek iznenada promjeni navike, odjecu, izgled, drustvo, pocne hodati po dzamijama, skupovima. Nece napraviti sranje onaj sto je u dzamiji citav zivot. Nego ovi polovicni
Upravo iz takvih se i regrutuju teroristi. Pogledaj biografije. Haman 90% ista prica.
Upravo iz takvih se i regrutuju teroristi. Pogledaj biografije. Haman 90% ista prica.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6953 times
Re: Pucnjava kod sinagoge u Beču: Ima mrtvih, u toku velika antiteroristička operacija
Pa ja mu sve ovo kazem u oci..Veca wrote: 03 Nov 2020, 21:22 ...poslije citam, radni kolega mu, prijatelj, nece on njega...mislim, neam sta da mislim...o meni da je ovako prijatelj i radni kolega napis'o, a ja cula, dobio bi lopatu po ledjima, u po firme i nikad se vise ne bi smio zvat' mojim prijateljem! ...a poslije se vadi, koliko ti je drago!
![]()
I nije se nikad naljutio na mene.
Kazem mu i da je i budala i svasta,
iako i ne mislim bas tako..
ali ajd, mozda na prvu kad sam cuo
da je ubica Albanac, malo i pretjerao..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1223 times
- Been thanked: 3876 times
Sad će Insomnia: Da, ali...harlekin wrote: 03 Nov 2020, 21:24Nije to nist,u Francuskoj je to cisto legalno i cak dobro placeno,obuce te plate i posalju da ubijas ljude po svijetu,je da se te ustanove ne zovu dzamije nego legija stranaca,vojna akademija i tako ti ozbiljniji nazivi,ali cilj je slican osim sto mete nisu Francuzi.HAVANA wrote: 03 Nov 2020, 20:39
Naravno da je u pravu. Po tim nekim dzamijama, zna se i ko i kojim. Vec dugo.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2724 times
- Been thanked: 8530 times
Al sto na srbijanskim portalima placu u komentarima kako je makedonija zavaljena.. Kako su Austrijaci hinje i taj ubica je njihov gradjanin a ne makedonac + plus kako niko ne pise da je ustvari albanac
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14045 times
- Been thanked: 23305 times
- Status: Online
Eto vidis, sve znaju.
A niko se ne pita sto ne reaguju?
Eeee
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23977 times
- Been thanked: 6248 times
...djeca koja se radikaliziraju, ja bih bogumi prvo roditelje za gusu, pustili su djecu iz ruku, prije nego su smjeli! (cast izuzecima)...ja ovdje jos nikad nisam usla u dzamiju, djeca jesu...imali su moju dozvolu da idu, bog je jedan, neka nauce nesto ili bar cuju nesto o tobe, sto vise znas, vise vrijedis...da mogu s nekim o religiji i progovoriti...imali su zelju, ja im dozvolila, a prije toga s njima razgovarala...pratila im ponasanje...isli dokle su htjeli i prestali! ...navodila ih na to da mi svaki put prepricaju, kako je bilo itd...dzamija je turska, a moram rec' da mi nije bilo jednostavno, jbg. bojim se i ja radikalizma i terora!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ojjj, dzaba si titu mecala na zidVeca wrote: 03 Nov 2020, 21:39 ...djeca koja se radikaliziraju, ja bih bogumi prvo roditelje za gusu, pustili su djecu iz ruku, prije nego su smjeli! (cast izuzecima)...ja ovdje jos nikad nisam usla u dzamiju, djeca jesu...imali su moju dozvolu da idu, bog je jedan, neka nauce nesto ili bar cuju nesto o tobe, sto vise znas, vise vrijedis...da mogu s nekim o religiji i progovoriti...imali su zelju, ja im dozvolila, a prije toga s njima razgovarala...pratila im ponasanje...isli dokle su htjeli i prestali! ...navodila ih na to da mi svaki put prepricaju, kako je bilo itd...dzamija je turska, a moram rec' da mi nije bilo jednostavno, jbg. bojim se i ja radikalizma i terora!
Dozvolite da se obratimo
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
polako ,,,puste pa prate ove sicusne ribice neko vrjeme ne bi li dospjeli do vise informacija da odmotaju malo vece klupko ..
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

- Been thanked: 6 times
Dvojicu Turaka zovu herojima Beča https://faktor.ba/vijest/dvojicu-turaka ... jcu/103245
Palestinca Osamu i njegovu porodicu u Austriji nisu željeli u komšiluku, sada su ga odlikovali u Beču
https://faktor.ba/vijest/palestinca-osa ... ecu/103323
Palestinca Osamu i njegovu porodicu u Austriji nisu željeli u komšiluku, sada su ga odlikovali u Beču
https://faktor.ba/vijest/palestinca-osa ... ecu/103323
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23977 times
- Been thanked: 6248 times
Fuddo wrote: 03 Nov 2020, 21:44Ojjj, dzaba si titu mecala na zidVeca wrote: 03 Nov 2020, 21:39 ...djeca koja se radikaliziraju, ja bih bogumi prvo roditelje za gusu, pustili su djecu iz ruku, prije nego su smjeli! (cast izuzecima)...ja ovdje jos nikad nisam usla u dzamiju, djeca jesu...imali su moju dozvolu da idu, bog je jedan, neka nauce nesto ili bar cuju nesto o tobe, sto vise znas, vise vrijedis...da mogu s nekim o religiji i progovoriti...imali su zelju, ja im dozvolila, a prije toga s njima razgovarala...pratila im ponasanje...isli dokle su htjeli i prestali! ...navodila ih na to da mi svaki put prepricaju, kako je bilo itd...dzamija je turska, a moram rec' da mi nije bilo jednostavno, jbg. bojim se i ja radikalizma i terora!
...nije dzaba, neka djeca stvaraju svoje licno misljenje i stav! ...da vidis kako me je Dino poceo ispitiati o Titi i traziti videe po youtubu
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Da ali ne placaju dobroLaser wrote: 03 Nov 2020, 21:31Sad će Insomnia: Da, ali...harlekin wrote: 03 Nov 2020, 21:24
Nije to nist,u Francuskoj je to cisto legalno i cak dobro placeno,obuce te plate i posalju da ubijas ljude po svijetu,je da se te ustanove ne zovu dzamije nego legija stranaca,vojna akademija i tako ti ozbiljniji nazivi,ali cilj je slican osim sto mete nisu Francuzi.![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Poznanica od mog prijatelja u Njemackoj je bila udata za radikalnog islamistu.
Rekla mu je u povjerenju da je inteligencija hendikep za bombase-samoubice.
Rekla mu je u povjerenju da je inteligencija hendikep za bombase-samoubice.
Glup sam!
- TAFKAP
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Upravo odgledao intervju/isječak, momak u bijeloj majci priča normalno, sa lokalnim akcentom uz slang koji je normala u omladini.Veca wrote: 03 Nov 2020, 20:29animals wrote: 03 Nov 2020, 20:18
https://tvthek.orf.at/profile/ZIB-1/1203
nadam se da mozes naci..ispod ovaj u bijeloj majici..
...hvala ti!
...ovo par recenica sto rece? ...pa ne mozes reci da bas ne zna, ima jak dijalekt! ...super je on, kakvih ima, oni kod kuce ne smiju zucnut' njemacki!
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40982 times
- Been thanked: 27549 times
Dofu ko vodi znal se
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

To se u kontraobavestajnim i bezbedonosnim strukturama zove koristan idiot.
Treba neka babaroga, za domacu upotrebu da se malo sve drzi u suri, a bogami i da se podjahkad more intervenisat po dunjaluku.
Ima sve o nastanku tog kulta, vehabijama, ko i kad, sta i kako, sam se treba raspitat.
Dozvolite da se obratimo
- Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 471 times
To se nemoze pausalno reci da su dzamije izvorVeca wrote: 03 Nov 2020, 21:39 ...djeca koja se radikaliziraju, ja bih bogumi prvo roditelje za gusu, pustili su djecu iz ruku, prije nego su smjeli! (cast izuzecima)...ja ovdje jos nikad nisam usla u dzamiju, djeca jesu...imali su moju dozvolu da idu, bog je jedan, neka nauce nesto ili bar cuju nesto o tobe, sto vise znas, vise vrijedis...da mogu s nekim o religiji i progovoriti...imali su zelju, ja im dozvolila, a prije toga s njima razgovarala...pratila im ponasanje...isli dokle su htjeli i prestali! ...navodila ih na to da mi svaki put prepricaju, kako je bilo itd...dzamija je turska, a moram rec' da mi nije bilo jednostavno, jbg. bojim se i ja radikalizma i terora!
radikalizma i terrorista.Za zato mora biti nesto
rodjeno i zavisi od odgoja djeteta.
Ja sam isto musliman,ali mene Islam ne vuce kao
da nisam iz ovog svijeta ili sam bio u bolnici
zamjenut kad sam se rodio.
U dzamiju sam otisao samo sa puncom kad sam bio u bosni na odmor,radi reda. - ali inace nevidim
u sebi nikakav mentalni razlog ici u dzamiju.
Ja vodim jedan eficijentan zivot, - gdje god ja ode
tu ima jedan razlog.Bez razloga neidem nikuda.
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

- Been thanked: 6 times
Za teroristički napad u Beču odgovornost preuzeo IDIL
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/za-t ... /201103173
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/za-t ... /201103173
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Znace oko 10 po lokalnom
Citaj, 4 am bosanskom
Nista se jos ne zna
Niko nikud
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4360 times
- Been thanked: 3292 times
A baš se ležerno izvuko, a takav jedan šovinizam sročio. Još uvijek mi je zagonetka da se to barem ne cenzuriše. Čuj, napiše se fašizma crno na bijelo i onda veli da mu se pakuje i da mu se omaklo. I nikom ništa, nastavi moralisati na ovakvoj jednoj temi. Zaponevjerovati.Veca wrote: 03 Nov 2020, 21:12animals wrote: 03 Nov 2020, 14:23
Austrijanci imaju blage zakone za takve stvari, jer se do sad nisu susretali sa takvim stvarima..
valjda ce ih sad poostriti, jer ovakvi potencijalni idiota imas na izvoz..
imam u firmi istog takog siptara, koji je bio prije sasvim normalan, sad se okrenuo vjeri i samo o tome prica..
redovno posjecuje dzamiju, i jednog dana moze i on pobudaliti..
...trazila sam po sata ovaj post...jel' se ovo nije moglo drugacije formulirati? ...pa kad se netko nakaci odaK vici koliko hoces, niiiisaaam jaaaaa taaakoooo misliooooooo
![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4360 times
- Been thanked: 3292 times
To bi komotno moglo u novine, ovaj isječak. Pa da narod malo globalnije pročita kakve mi bljuvotine forumamo.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.