Etnički miješani brakovi smanjuju broj Bošnjaka
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22551 times
- Been thanked: 20690 times
- Status: Offline
Re: Etnički miješani brakovi smanjuju broj Bošnjaka
Tačno niko konvertiranje nije ni spominjao...
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22551 times
- Been thanked: 20690 times
Nego...
Sve veći broj Bošnjaka ugrožava multinacionalnu i multikulturalnu BiH
Sve veći broj Bošnjaka ugrožava multinacionalnu i multikulturalnu BiH
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7340 times
Re: Etnički Mješani Brakovi Smanjuju Broj Bošnjaka
A ja sam mislila da imaju dužnost (ili samo želju) gajiti u sebi vjeru. Kao i oni koji su naklonjeni drugačijim načelima i ličnim izabirima.Venera wrote: 31 Jan 2022, 18:00Hahaha moja rođaka me redovno zove iz auta, i svaki put na jednom dijelu vožnje joj nestane signal.ina wrote: 31 Jan 2022, 17:55
Potreba nametanja se može desiti i kod nevjernika..
Nego da ti ovo ispričam. Maloprije u autu razvezala ja na telefon i to ono baš.. poslije malo osjetim da druga strana ni a a ni b.. pogledam u telefon kad ono ne fata![]()
![]()
Da, nevjernici mogu nametnuti, ali vjernici imaju vjersku obavezu širenja religije, to ti je cigareta dobro rekao.![]()
A postoji i poširoka tendencija mišljenja nekih (i jednih i drugih) da su biva bolji od ostalih.. Ee kad bi se po tome mjerilo ljudstvo..
Dobro jutro, iz ledene Venecije
Svijest ima sidrište.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Nije suprotno, jer sam ranije napisala, u pojedinim dijelovima svijeta, muslimani teže konvertirati.The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 07:45Sto je i dalje suprotno od onoga sto si prvotno napisala. Ne budi alcak i priznaj previd.
Prenošenje poruke jeste dio utjecaja i motiva konvertiranja.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

Ina, vjernici nikad ne čuvaju isključivo vjeru u sebi i zbog sebe, jer je dio njihove dužnosti upoznavati druge sa njihovom religijom i vjerom.ina wrote: 01 Feb 2022, 08:06A ja sam mislila da imaju dužnost (ili samo želju) gajiti u sebi vjeru. Kao i oni koji su naklonjeni drugačijim načelima i ličnim izabirima.Venera wrote: 31 Jan 2022, 18:00
Hahaha moja rođaka me redovno zove iz auta, i svaki put na jednom dijelu vožnje joj nestane signal.
Da, nevjernici mogu nametnuti, ali vjernici imaju vjersku obavezu širenja religije, to ti je cigareta dobro rekao.![]()
A postoji i poširoka tendencija mišljenja nekih (i jednih i drugih) da su biva bolji od ostalih.. Ee kad bi se po tome mjerilo ljudstvo..
Dobro jutro, iz ledene Venecije![]()
Jutrić
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Ma ispostovat ce te zeto kako da ne,Naseef Mushroom wrote: 31 Jan 2022, 18:34Ako smo pozvani kao njegov punac i punica u jedan porodični krug i njemu se jede iako ima izbor 5-10 ostalih vrsta mesa baš taj dan svinjetina onda je to nepoštovanje, mogao nas je onda komotno u gaćama i potkošulji dočekati ili da prdi pred nama.Calla wrote: 31 Jan 2022, 15:34
Postovanje nije nikada jednosmjerna ulica.
U ovakvim situacijama sto za kojim zajedno sjedite nebitno kod tebe ili kod djece treba da bude pun svega I svinjetine, puretine, povrca salate slatka pa neka svako sebi uzme sto voli bez veze je ocekivati od zeta da u samom startu odvija nekako umjetno poštovanje prema hrani u ovom slučaju tebi ili njemu nebitno, koja se jede ili ne jede iz licnih razloga.
kazem ti,, umjetna poštovanja '' postoje.
Jos ako se potrefi da je zeto vegetarijanac ili vegan neces se ti nikakva mesa kod njeg najesti ,
bit ce vam obojici po taman.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
nisam ni sumnjo da neces priznati da si makar jednom u krivu.Venera wrote: 01 Feb 2022, 08:35Nije suprotno, jer sam ranije napisala, u pojedinim dijelovima svijeta, muslimani teže konvertirati.The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 07:45
Sto je i dalje suprotno od onoga sto si prvotno napisala. Ne budi alcak i priznaj previd.
Prenošenje poruke jeste dio utjecaja i motiva konvertiranja.
-
The 51st State
- Inventar foruma

po cemu se mjeri, bas me interesuje i ko je bazdar napravio.ina wrote: 01 Feb 2022, 08:06A ja sam mislila da imaju dužnost (ili samo želju) gajiti u sebi vjeru. Kao i oni koji su naklonjeni drugačijim načelima i ličnim izabirima.Venera wrote: 31 Jan 2022, 18:00
Hahaha moja rođaka me redovno zove iz auta, i svaki put na jednom dijelu vožnje joj nestane signal.
Dobro jutro, iz ledene Venecije![]()
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ne shvatam zašto se taj čin mora omaložavati i nazivati "umjetno poštovanje"?Calla wrote: 01 Feb 2022, 08:44Ma ispostovat ce te zeto kako da ne,Naseef Mushroom wrote: 31 Jan 2022, 18:34
Ako smo pozvani kao njegov punac i punica u jedan porodični krug i njemu se jede iako ima izbor 5-10 ostalih vrsta mesa baš taj dan svinjetina onda je to nepoštovanje, mogao nas je onda komotno u gaćama i potkošulji dočekati ili da prdi pred nama.
Jos ako se potrefi da je zeto vegetarijanac ili vegan neces se ti nikakva mesa kod njeg najesti ,
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
-
Venera
- Seksologinja

Šerijat zabranjuje muslimanima prelazak na drugu religiju.The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 08:46nisam ni sumnjo da neces priznati da si makar jednom u krivu.Venera wrote: 01 Feb 2022, 08:35
Nije suprotno, jer sam ranije napisala, u pojedinim dijelovima svijeta, muslimani teže konvertirati.
Prenošenje poruke jeste dio utjecaja i motiva konvertiranja.![]()
Ne postoji zabrana uvođenja nemuslimanu informacijama od strane muslimanskog vjernika.
-
Venera
- Seksologinja

Pa jeste umjetno, ako je svinjetina na stolu sa tolikom hranom, ne moraš ju je jesti. Nisi jedina osoba, naročito u većim okupljanjima.Naseef Mushroom wrote: 01 Feb 2022, 08:50Ne shvatam zašto se taj čin mora omaložavati i nazivati "umjetno poštovanje"?Calla wrote: 01 Feb 2022, 08:44
Ma ispostovat ce te zeto kako da ne,
-
The 51st State
- Inventar foruma

sad si se vec totalno pogubila, nece ti kruna zglove pasti ako si pogrijesila, desaje se.Venera wrote: 01 Feb 2022, 08:52Šerijat zabranjuje muslimanima prelazak na drugu religiju.The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 08:46
nisam ni sumnjo da neces priznati da si makar jednom u krivu.![]()
Ne postoji zabrana uvođenja nemuslimanu informacijama od strane muslimanskog vjernika.![]()
-
Venera
- Seksologinja

Nestalo ti je argumenata?The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 08:54sad si se vec totalno pogubila, nece ti kruna zglove pasti ako si pogrijesila, desaje se.Venera wrote: 01 Feb 2022, 08:52
Šerijat zabranjuje muslimanima prelazak na drugu religiju.
Ne postoji zabrana uvođenja nemuslimanu informacijama od strane muslimanskog vjernika.![]()
-
The 51st State
- Inventar foruma

od pocetka sam te razorucao istim, sad se samo zabavljam i pratim tvoje egotripovanjeVenera wrote: 01 Feb 2022, 08:56Nestalo ti je argumenata?The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 08:54
sad si se vec totalno pogubila, nece ti kruna zglove pasti ako si pogrijesila, desaje se.![]()
-
Venera
- Seksologinja

Kojim? Nisi uopće.The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 08:58od pocetka sam te razorucao istim, sad se samo zabavljam i pratim tvoje egotripovanje![]()
-
The 51st State
- Inventar foruma

ne vidim razlog zasto bi se vracao unatrag kad prvobitno nisi primjetila flop.Venera wrote: 01 Feb 2022, 08:59Kojim? Nisi uopće.The 51st State wrote: 01 Feb 2022, 08:58
od pocetka sam te razorucao istim, sad se samo zabavljam i pratim tvoje egotripovanje![]()
![]()
- Calla
- Legenda foruma

Netacno,The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 21:08 Svimjetina je svakako problem, najgore meso po svim parametrima.
Ako vec trebamo usporediti sve vrste Mesa, onda trebamo znati I napomenuti da je kolicina mesa koju jedem I kako meso obradujemo bitnija varijanta.
Skuhano meso,
vise vrsta, raznolikost po nutrijentnim sastojcima,
I ne vise od 300-600gr po sedmici.
- Calla
- Legenda foruma

Zato sto je to tako izmedu ljudi.Naseef Mushroom wrote: 01 Feb 2022, 08:50Ne shvatam zašto se taj čin mora omaložavati i nazivati "umjetno poštovanje"?Calla wrote: 01 Feb 2022, 08:44
Ma ispostovat ce te zeto kako da ne,
-
The 51st State
- Inventar foruma

tacno po svim parametrima, nutrcionisti su davno to utvrdili, ostalo je marketing za naivne i ljude koji ne mogu obuzdati porive za masnocom.Calla wrote: 01 Feb 2022, 09:02Netacno,The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 21:08 Svimjetina je svakako problem, najgore meso po svim parametrima.
Ako vec trebamo usporediti sve vrste Mesa, onda trebamo znati I napomenuti da je kolicina mesa koju jedem I kako meso obradujemo bitnija varijanta.
Skuhano meso,
vise vrsta, raznolikost po nutrijentnim sastojcima,
I ne vise od 300-600gr po sedmici.
i more ovakvih studija ispod, no mozes ignorant ostati, to je tvoj izbor
https://www.zmescience.com/science/why- ... -17072020/
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3838 times
- Been thanked: 7070 times
Ajde reci tigru da svinjetina ne valja..
Jedite sta hocete, samo nemojte pisati da je prljava i bljak..
to onda najvise govori o vasoj tolerantnosti..
.
Jedite sta hocete, samo nemojte pisati da je prljava i bljak..
to onda najvise govori o vasoj tolerantnosti..
.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..