vase paprike su milionput ukusnije, svaki trud se isplatispacebound wrote: 09 Aug 2023, 07:33Je li to tvoj ajvar
Ja jednom pravila i nikad vise. Jeftinije kupit![]()
Ja ako kupim ajvar, Mario to baca kroz prozor

vase paprike su milionput ukusnije, svaki trud se isplatispacebound wrote: 09 Aug 2023, 07:33Je li to tvoj ajvar

Ma bjezi, dva dana posla oko 5 tegli, za 15 dana se pojeduMorgen wrote: 09 Aug 2023, 07:47vase paprike su milionput ukusnije, svaki trud se isplatispacebound wrote: 09 Aug 2023, 07:33
Je li to tvoj ajvar
Ja ako kupim ajvar, Mario to baca kroz prozor![]()

15?spacebound wrote: 09 Aug 2023, 07:49Ma bjezi, dva dana posla oko 5 tegli, za 15 dana se pojeduMorgen wrote: 09 Aug 2023, 07:47
vase paprike su milionput ukusnije, svaki trud se isplati
Ja ako kupim ajvar, Mario to baca kroz prozor![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A nego koChan wrote: 17 Aug 2023, 10:32 Biće da sam je ja nagovorio
ja i jedem samo te veggie argete od kad su se pojavile... jok one standardne
ta sa paprikom je beton![]()

Standardni humus pravim domaChan wrote: 17 Aug 2023, 10:33 Mada je još zdraviji standardni humus od tih argeta, al je obično i skuplji

Ta paprika i čili limun... ja njih jedem. Ova čili limun pravo osvježi upravo zbog limuna, a nije puno ljuta ako je uopšte.Zanki wrote: 17 Aug 2023, 10:42A nego koChan wrote: 17 Aug 2023, 10:32 Biće da sam je ja nagovorio
ja i jedem samo te veggie argete od kad su se pojavile... jok one standardne
ta sa paprikom je beton![]()
Odlična bome, dugo san se razmišljala jer od paštete kupovne jedino od tune kupin i to gavrilović, argetina mi nie sjela baš.
Tnx![]()

A jorgut?Chan wrote: 17 Aug 2023, 10:42 Pusti Edu on doručkuje pola tepsije bureka.
Ne možemo se mi s njim porediti![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest