Eh, upravo ovo.Lavlje_srce wrote: 23 Aug 2020, 12:48O njemu i njoj se pise duze vrijeme. Prvo se pisalo jer je u jeku karijere nestala da bi se posvetila porodici i djeci, a onda su polako ali sigurno poceli isplivavati podaci o njemu kao nekome ko se lijecio od ovisnosti o narkoticima, kao i potencijalnom nasilniku. Uz podatke koji su izasli u javnost u zadnje vrijeme o otmici djece i kradji njene ustedjevine, mozemo legitimno zakljuciti da se radi - o sjajnom covjeku.MarlboroGold wrote: 22 Aug 2020, 12:54 Tanja nije loša pjevačica kakvih ima... ona je jedna od boljih kakvih sve ima loših, a i gore od lošeg.
Lavlje ni ti ne poznaješ Tanju kao osobu. Znaš o njoj kao skoro svi koji su na ovoj temi. Dakle jedno veliko ništa. S druge strane se slažem da ne treba ići putem predrasuda i potcjenjivanja. Najbolje je šutiti i uzeti u obzir činjenično stanje, a to je da joj je muž kreten što je to uradio. To su informacije sa kojima raspolažemo i treba se njih držati. Što je to uradio, odnosno da li je imao dobar razlog (ne znam da ijedan razlog njegov čin može opravdati, ali se može eventualno pokazati donekle malo razumijevanja) - ne znamo dok se ne oglasi.![]()
Ona s druge strane nije imala nijednu mrlju u karijeri, jedina greska joj je sto se udala za sljama, pa daj da je i mi - pljunemo?![]()
Kako vas samo nije sramota drzati musku stranu usprkos ociglednim dokazima o tome o kakvom se olosu radi? Da je prica obrnuta. ja je nikad ne bih podrzala.
Njen poziv i zanimanje se koristi da je se okarakteriše kao "lošu" majku a upravo je ona odustala od te karijere kad je bila najuspješnija. I tačno se sjećam da je kao razlog govorila da je to da bi se posvetila djeci i ulozi majke.