Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote:Žene vole starije muškarce starije od sebe barem 10 godina. Dok muškarci vole starije žene polovnjače tkz milfače.
To je tako individualno i puno toga zavisi, kad i ako proradi kemija....to samo vi stariji tinejdžeri još brojite, zbrajate i oduzimate godine
bezveze ti generalizacija jer ti se može dogoditi u određenom periodu života sasvim oprečna situacija (puno stariji ili puno mlađi partner)
I malo pristojnosti....ili bi ti isto volio da si etiketiran kao balonja (što u biti i jesi )
Eto sad ću ja ići plakat što si me nazvao balonjom
PA iznosim nekakve konstatacije onako otprilike, i da nisam više tinejdžer nego adolescent tj balavi adolescent. Nema mi više teen u godinama. Sad je sufiks ty umjesto teen.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:Eto sad ću ja ići plakat što si me nazvao balonjom
PA iznosim nekakve konstatacije onako otprilike, i da nisam više tinejdžer nego adolescent tj balavi adolescent. Nema mi više teen u godinama. Sad je sufiks ty umjesto teen.
Ja znam, ti da nisi balonja a isto tako one nisu polovnjače....pretjerivao sam....kontaš
Koji je to hadis, da je ok nekoga (ili čak čitav ženski rod) nazivati pogrdno?
Pa tako se zovu jbg, to je naziv polovnjača za ženu od 30 do 40 godine. Nisam ni ja znao za njega uče me drugi, a ja slušam te nazive. Žena u srednjim godinama.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote:Pa tako se zovu jbg, to je naziv polovnjača za ženu od 30 do 40 godine. Nisam ni ja znao za njega uče me drugi, a ja slušam te nazive. Žena u srednjim godinama.
Tigris wrote:kazu da su 30-te najbolje godine.........balavce neupuceni
s kim se ti druzis Allah tvoj zna
Pa nametnuto mi poslom ne bi se ja družio, sve alkoholičari, možeš me zamisliti kakav sam pod dejstvom alkkohola ako sam trijezan šovinjara, ali ima istine u ovome.
Što si bolji one su gore, što si gori one su bolje, ali vraga sad znaju karate, mada je to malo seksi kad znaa karate i kad je makar malo obrazovana i kad zna odbrusiti jer nije nešto fer kad šuti i kad je mutava, nije interesantno.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Pa nametnuto mi poslom ne bi se ja družio, sve alkoholičari, možeš me zamisliti kakav sam pod dejstvom alkkohola ako sam trijezan šovinjara, ali ima istine u ovome.
Što si bolji one su gore, što si gori one su bolje, ali vraga sad znaju karate, mada je to malo seksi kad znaa karate i kad je makar malo obrazovana i kad zna odbrusiti jer nije nešto fer kad šuti i kad je mutava, nije interesantno.
Mutevelija wrote:Đe si tigri ma zovi me kako hoćeš nek si se ti javila malo.
Šta ima.
nista, bila u kinu gledala legendu o Tarzanu
dobar film...dobar tarzan a i Dzejn je dobra........
Nisam mislio da te interesuju ti filmovi gdje je ženski lik u nekoj nevolji da ga muškarac mora spašavati, to je poniženje žena. Kako is mogla u tome učestvovati žene su davno emancipovane.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
ma ti si komplikovaniji od svih tih, vjerujem
tezak si ko cumur
Nisam ja težak kad me se bolje upozna, samo što je poblem ta težina i ne da da me se bolje upozna, pod upozna nisam mislio na sex.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Šta ima.
Nisam mislio da te interesuju ti filmovi gdje je ženski lik u nekoj nevolji da ga muškarac mora spašavati, to je poniženje žena. Kako is mogla u tome učestvovati žene su davno emancipovane.
Boze olaksaj a ne otezaj
rado bi odselila u divljinu i bila sretna sa zivotinjama prirodom i svojim licnim tarzanom
Šta ima.
Boze olaksaj a ne otezaj
rado bi odselila u divljinu i bila sretna sa zivotinjama prirodom i svojim licnim tarzanom
Mutevelija wrote:Pa tako se zovu jbg, to je naziv polovnjača za ženu od 30 do 40 godine. Nisam ni ja znao za njega uče me drugi, a ja slušam te nazive. Žena u srednjim godinama.
Vreme ti je da konačno počneš samostalno da misliš ili da bar promeniš te "učitelje". Na dosta tvojih postova zažmurim kad pročitam, da nismo više puta komunicirali, možda bi ih smatrala i bezobrazlukom, ovako znam da voliš da lupetaš
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Efendija,ne ode li ti u bijeli svijet,zeni sto te skoro rodit more,zbog para bas?
Nema ni ona legendo ako ti je za utjehu haha...
Neka polako bit ce svijeta. A godine su samo broj (bar onom ko proba drugo nesto).
Nije mi za utjehu kad neko nema, volim cuti kad ljudi imaju i dobro zive.
Nego htjedoh reci da vi sto prvi komentirate sponzoruse,i sami bi se udali ili uvalili kakvoj za dobru vulu
Toliko samo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Vreme ti je da konačno počneš samostalno da misliš ili da bar promeniš te "učitelje". Na dosta tvojih postova zažmurim kad pročitam, da nismo više puta komunicirali, možda bi ih smatrala i bezobrazlukom, ovako znam da voliš da lupetaš
Uhh...vidi se da sam i ja imao nekog utjecaja na tebe
ma kakve polovnjače?
Te su najvruće u krevetu. :krevet :krevet