Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote: 07 Sep 2024, 15:38
Ma sta joj fali. Ne moras na 4, mozes na 3 dijela i imaju li ti djeca trokut, linijar, nesto
Uleknula se u sredini, Boga mi. A znala sam da ce, cim sam otvorila rernu, a ona nije bila jos ni na pola pecena.
Ma nemaju, zagladit cu nozem nekako. A evo i Morgen mi dade ideju za sjec koncem
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Kontala djetetu za rodjendan praviti neku Coko Moko tortu. Super izgleda i nije teška za napraviti. Ali prvo da vidim s vama je li je li je iko pravio i valja li?
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
ironman wrote: 07 Oct 2024, 19:06
Ovamo u nasim divljinama ima kompanija Gusto ...kolace pravi.
I jedni su mi posebni.
Vocne stanglice sa djemom od kajsije.
Nema di ne nadjemo fine kolace
Astas kad nam se uvjek jede nesto slatko
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Dori wrote: 07 Oct 2024, 05:37
Kontala djetetu za rodjendan praviti neku Coko Moko tortu. Super izgleda i nije teška za napraviti. Ali prvo da vidim s vama je li je li je iko pravio i valja li?
Meni je ovu tortu Vila preporucila davno.
Prvi put sam stavila bas ovu kiselu pavlaku i torta je bila kiselkasta. Drugi put sam stavila megle najmasniji mileram i bila je puno bolja. Bitno je i da kupis kore s videa, ako nema onda neke da su cvrste, da se ne mrve. Slag sam stavljala obicni iz tetrapaka. Stavis koji volis, srbi inace preferiraju slag u prahu s kiselom. Ja kad inace topim kore necim iz tetrapaka, mlijeko, sok od narance itd, zabodem slamku i saram po kori. Brze i lakse nego s kasikom. Jedino ako ces umjesto kupovnog praviti svoje (obicno mlijeko i nesquik, kras i sl)
Torta je fina.
Dori wrote: 07 Oct 2024, 05:37
Meni je ovu tortu Vila preporucila davno.
Prvi put sam stavila bas ovu kiselu pavlaku i torta je bila kiselkasta. Drugi put sam stavila megle najmasniji mileram i bila je puno bolja. Bitno je i da kupis kore s videa, ako nema onda neke da su cvrste, da se ne mrve. Slag sam stavljala obicni iz tetrapaka. Stavis koji volis, srbi inace preferiraju slag u prahu s kiselom. Ja kad inace topim kore necim iz tetrapaka, mlijeko, sok od narance itd, zabodem slamku i saram po kori. Brze i lakse nego s kasikom. Jedino ako ces umjesto kupovnog praviti svoje (obicno mlijeko i nesquik, kras i sl)
Torta je fina.
Hej vidiš pametno to sa slamkom. Hvala
Ništa, probacu pa ću vidjeti. Čini mi se ok
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”