Sta si ceko do sada,,,da ode na odmorPasaga wrote:Nedostaje mi jedan trgovac....poznanik...
otiso na odmor...
a treba mi nekog materijala...
po cjenama u butiku...preskupo....
...isplati se malo sacekat....

Moderator: VIP
Sta si ceko do sada,,,da ode na odmorPasaga wrote:Nedostaje mi jedan trgovac....poznanik...
otiso na odmor...
...pa bona sad u ove dane ima rabata puno....Lanci wrote:Sta si ceko do sada,,,da ode na odmorPasaga wrote:Nedostaje mi jedan trgovac....poznanik...
otiso na odmor...
opet si pospana....Dalia wrote:San
awwww.... pocelismos misli i citat, eo.Ruana wrote:Taman htjela napisati mirallem.
Nije nego sam odgovorila Pašagi na njegov post zašto sam pospana.mirallem wrote:Tis, Dalija, bas enigma jedna. Velika.
Pa mislim... ko ti to nedostaje sad ??
Olis, pod sedativima jos, pomisala ove dvije
susjedne nam teme "kovam momentalno nedostaje"
i "samoda kazen......" ae
Kasike mi tako bacile. Ne boj se coeka mi u mene on je vehabija ne bije on mene svaki dan samo ponekad.mirallem wrote:awwww.... pocelismos misli i citat, eo.Ruana wrote:Taman htjela napisati mirallem.![]()
Staj sledece, Ru, bojinse i pi*at.![]()
A bojinse i cojka ti, tbh.![]()
E...sace jedan VELKACKI mi (post) bas, si ready ?
Ah, da. Silli me...Dalia wrote:Nije nego sam odgovorila Pašagi na njegov post zašto sam pospana.
Nebojinse zaTe, jadna, vec zaSe ono.Ruana wrote:Kasike mi tako bacile. Ne boj se coeka mi u mene on je vehabija ne bije on mene svaki dan samo ponekad.
E ovo me uvijek rastuži...paparaci wrote:familija, rodni kraj, rodbina.
Znaci, Ru, kolko ja bar svatih, muz te mlati ponedeljkom, srijedom i vikendomRuana wrote:Kasike mi tako bacile. Ne boj se coeka mi u mene on je vehabija ne bije on mene svaki dan samo ponekad.
Ma problem je sto zaboravi kad me izmlatio pa mora ponove. Dusa moja kako volim kad me mlati.mirallem wrote:Znaci, Ru, kolko ja bar svatih, muz te mlati ponedeljkom, srijedom i vikendomRuana wrote:Kasike mi tako bacile. Ne boj se coeka mi u mene on je vehabija ne bije on mene svaki dan samo ponekad.
(samo), te vjerskim, drzavnim i opcinskim (al nikad federalnim) blagdanima te te,
tu i tam, pocasti i za dan drzavnosti i, naravno, dan zena. Ah... kakoj pedantan samo,![]()
dem reci... vodil statistiku neku ? Vodil mu neko knjige, oli sve, ajme, u glavi si pamti ??![]()
Eh, toj ljubav prava !Ruana wrote: Ma problem je sto zaboravi kad me izmlatio pa mora ponove. Dusa moja kako volim kad me mlati.
On meni tako govori da me voli.
Kukuakonaletinaovostocuostatbezovehaberkutije.