ispravila sam ..kako je dobio bod skocio je gore, a nisam ga iz donjeg reda izbrisala...
btw, za vip, nora je dobila od benija 4boda..ako se mogu sva 4boda dati istoj osobi.. ne znam..inace ako moze samo jedan bod, onda ima 16ukupno
Moderator: Krokodil Behko
ispravila sam ..kako je dobio bod skocio je gore, a nisam ga iz donjeg reda izbrisala...
49Mutevelija wrote: 07 Sep 2020, 21:46 Jebo vas pa dje mala ima 40 poena i reakcija sa onom haljinom i nije među prvih pet sa outfitom
I sta mislis ti na sve ovo (glasanje mislim) ne frku.Mala_Mu wrote: 07 Sep 2020, 21:5249Mutevelija wrote: 07 Sep 2020, 21:46 Jebo vas pa dje mala ima 40 poena i reakcija sa onom haljinom i nije među prvih pet sa outfitom
ne umanjuj mi![]()
Pa cekaj..Socrates wrote: 07 Sep 2020, 21:49A Fuddo samo odgovara?animals wrote: 07 Sep 2020, 21:45 Ja kao neutralan i cijenjeni forumas cu samo jednu kazati..
svi koji imaju konflikt sa Fudom, su maltene isti tip forumasa..
nije ni jednom problem reci nekom da je glup,tup i sl..
pocev od Merlinke, Lavlje, pa dalje, i onda se bune kad im se odgovori na isti nacin...
De ba, malo realnosti.
Jednu normalnu covjek ne moze progovoriti. Druga je stvar sto ste vi navikli na to.
Navikne se covjek na svasta, iz razlicitih razloga. Kao primjer, Space pise da je Fuddino pisanje otjeralo sa nekog drugog foruma, a ovdje se navikla.![]()
Moja profesorica na fakultetu.
Ja sam napisala njemu da sam najruznija zena na svijetu, da ga preduhitrim u provokacijama, jer bi doslo do toga svakako.
Nema dok ja ne dođem redaKrokodil Behko wrote: 07 Sep 2020, 21:53 Dosadni ste, a palo je i dosta prijava, na smor postove koji veze nemaju s temom.
Rasprava o banovima, momentalno se prekida. Svaki sljedeći post bit će brisan.
Držite se teme a tema je oklagija.
Predlazem i ja tebi da ides na frizuruVeca wrote: 07 Sep 2020, 21:51Maja wrote: 07 Sep 2020, 21:37 Hajd sad, ako ste svi sve rekli, da se vratimo na temu.
Muta, glasaj.
...nismo!
...predlazem ban na mjesec dana za Fudu, da se stanje na forumu malo izgladi!
...jbt. ovako kad vas gledam, pa ja sam svjecka!
...za ono push qratz, Dado ga je stvarno treb'o banirat', bar na noc, da sacuva dostojanstvo urednika!
![]()
Fiziku.
Samo da ti je nadzorit posten svijet.
Users browsing this forum: Koraci_u_noci and 3 guests