Pa dobro…zna se na sta sam mislila…arzuhal wrote: 28 May 2025, 13:20Znači, OVO nije nikakva prava slika rata, jer ovo što gledaš nije rat - to je jednostrana, brutalna agresija jedne od najzločinačkijih i najopremljenijih vojski na svijetu - koja ima vojnu podršku najjače države svijeta - da opsadom, izgladnjivanjem i nemilosrdnim zračnim udarima izvrši jedan od najstrašnijih genocida nad civilnim stanovništvom Gaze koje nema ničim da se brani.Morgen wrote: 27 May 2025, 08:24
Ovo je prava slika rata.
Za mene nesto najstrasnije sta sam videla. Toliko puno u par sekundi. Dete koje se bori za zivot, sa toliko malo godina ono to mora…. Dok je ovde najgore ako ne nadje svog medu za spavanje… covek koji snima, dal je bio u mogucnosti da pomogne? Ili je znao da nema spasa? I kako ima snage da snima? Ili je bio ukočen, u šoku…i mi koji to gledamo i znamo sta se desava u svetu i nista ne mozemo da preuzmemo…
I sto cemo to biće koje mozda vise i ne zivi zaboraviti za par sati…
Podebljaj me sad na svom spisku antipatičnih forumaša, ako sam te čim uvrijedio...
A posto sam tad reagovala bezveze zato sto sam bila nadrndana, i dala sam do znanja da je sve ok, ti sada preterujes i sad si mi stvarno antipatican.
Al samo nastavi da analiziras svaki moj post.
Zapravo, blokiraj me i ne moras nista vise da citas od mene.