Ne mogu to rimokatolici da razdvajaju zato što su potpisali vatikanske ugovore..razdvoji Crkvu od države
Zvezde Granda
Moderator: Krokodil Behko
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
- Status: Offline
Re: Zvezde Granda
Pogled Joca Vujičića
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25180 times
- Been thanked: 28902 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3682 times
- Been thanked: 3405 times
Pa o tome se i radi, da nije riječ o nekoj random Srpkinji već bukvalno arkanovkoj. Da je u žiriju umjesto nje npr. Vesna Zmijanac, ne bi ni bilo toliko takvih komentara.HAVANA wrote: 13 Jun 2024, 11:03Cuvaj se u njemackoj da te ne zapadne kakav sef srbin gluho bilo.Treba citav zivot samo o tome misliti i sa tim se opterecavati.Ratova i ratova je proslo pa ljudi se trude da zatvore pricu i zive dalje al eto mi cemo vijekovima stare price pricat.I zidov ode pa zivi i radi u njemackoj,cige je vole pravo i svi ostali al dobra je njemacka,odlicna.Njoj se moze halalit.Ja razumijem zasto ja ne bi kod cece,da je ne znam sta u pitanju ali nervira me i razapinjanje djevojke koja nikom zlo ne cini.Ona ne moze ni osjetiti ono sto ja ili neko osjeca.I ne treba da osjeti.Zivi i radi.To i svom djetetu zelim.Naseef Mushroom wrote: 13 Jun 2024, 10:45
Imam jednu ideju kako da se izbjegne skakanje kroz prozor.
Ideja je toliko šašava i nerealna, ali saslušajte me:
Ako se prijavljuješ na takmičenje gdje postoji mogućnost da te zapadne arkanovca, onda se i ne prijavljuješ na takmičenje
![]()
Ali mora se uvijek napomenuti, i kada nema veze sa temom, da je druga strana u Njemačkoj

Ono, zla dijaspora nam ne da da živimo, pEvamo i lumpujemo, da nas ne podsjećate da je to arkanova žena i da se možemo bez vaših provokacija grliti sa Draškom na Baščaršiji.
Evo ide ponovo za društvo u ćošku, od zle dijaspore
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13740 times
- Been thanked: 9502 times
kad Natasa pocne pjevat gasim sve, i skopku sa osiguracima...rijetko ko me iritira kao ona... i Kiki Lesandric

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2582 times
- Been thanked: 21455 times
Pa nije dijaspora zla nego ti radis kod nacista koji su malu bebu lozili u peci i tako redom…Tvojim nacinom gledanja kako smo navikli da mjeris ljude i po cemu,tako ispada.Znaci ti bi svakog svabu trebo pretrest ko su bili i sta su radili,niposto raditi u firmi koja ima korijene od nacista a znamo svi koliko ih ima…Zasto ti imas tu slobodu izbora da radis gdje hoces a zasto sejla ne bi to smjela?Ko ti je vlasnik firme?Gdje su mu otac,dedo il on bili u ratu?Sta su radili?Znas li i zanima li te to uopste?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
E nije bas tako HAVANA.
Ceca se ne uklapa u takvu pricu, da jebe rak raka.
Sejla je morala biti svjesna sta radi i na sta ce to sve izaci.
Nazalost po njene pjevacke kvalitete.
Ali, emisija je takva, kad se prijavljujes znas i u sta upustas
Samo jedna opaska - onom nekom malcu koji s ocem pjeva zabranise ulazak u Srbiju jer pjeva ratne BiH pjesme, a Ceca bi trebalo da se siri okolo pjevajuci cetnicke?
Nece da moze
Davno je politika zagazila preduboko u muzicke sfere.
Ali, emisija je takva, kad se prijavljujes znas i u sta upustas

Samo jedna opaska - onom nekom malcu koji s ocem pjeva zabranise ulazak u Srbiju jer pjeva ratne BiH pjesme, a Ceca bi trebalo da se siri okolo pjevajuci cetnicke?
Nece da moze

- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25180 times
- Been thanked: 28902 times
Julia-Klara wrote: 13 Jun 2024, 14:43kad Natasa pocne pjevat gasim sve, i skopku sa osiguracima...rijetko ko me iritira kao ona... i Kiki Lesandric![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28028 times
- Been thanked: 25706 times
- Status: Online
sta nije u redu sa tvojim usimaJulia-Klara wrote: 13 Jun 2024, 14:43
kad Natasa pocne pjevat gasim sve, i skopku sa osiguracima...rijetko ko me iritira kao ona... i Kiki Lesandric![]()
KIKI

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Bekvalac i Kiki na TV...
JA:
JA:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3682 times
- Been thanked: 3405 times
Ne ide ti od ruke bez obzira koliko pokušavaš.HAVANA wrote: 13 Jun 2024, 14:46 Pa nije dijaspora zla nego ti radis kod nacista koji su malu bebu lozili u peci i tako redom…Tvojim nacinom gledanja kako smo navikli da mjeris ljude i po cemu,tako ispada.Znaci ti bi svakog svabu trebo pretrest ko su bili i sta su radili,niposto raditi u firmi koja ima korijene od nacista a znamo svi koliko ih ima…Zasto ti imas tu slobodu izbora da radis gdje hoces a zasto sejla ne bi to smjela?Ko ti je vlasnik firme?Gdje su mu otac,dedo il on bili u ratu?Sta su radili?Znas li i zanima li te to uopste?
Zamimljivo je kako prvi takvi kao ti kmeče kada se napiše da su Srbi genocidan narod i kako su svi Srbi četnici, a sada potežeš neke priče o Nijemcima nacistima koji su ložili bebe u peći, iako nijedan Nijemac koji je za vrijeme 2. svjetskog rata bio punoljetan danas nije živ.
Ukratko, zbog vaše perverzne verzije suživota, spremni ste komplet njemački narod da okarakterišete kao genocidan dok u isto vrijeme kmečite kada neko napiše da su Srbi genocidan narod. Ko vas ne zna, dvolični FGRovci

I zašto komplikuješ gdje ne treba samo da bi odbranio neodbranjivo? Ovdje se ne radi o nekome trećem iz Srbije već bukvalno Ceci, sve je rečeno sa tim imenom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Eno nece biti koncert u Tuzli nego u Sanskom Mostu.
Sejla i Mirza Selimovic
Sejla i Mirza Selimovic

- HAVANA
- Pituljica
Ja napisah tvojim nacinom gledanja a svi znamo kakav je.Dzaba izvrces.Do juce si im allaho po njemackoj i veselio se i znamo sta si sve pisao.Danas si kao njihov zastitnik.Dogovori se sam sa sobom.Kod mene je sve jasno.Svuda ima divnih ljudi bez obzira koji je manitu za molitve i koje su boje itd.Eto izivljavaj se na sejli i kaci klipove ako ce ti lakse bit.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
HAVANA, Sejla niti njen koncert uopste nisu diskutabilni. Ceca jeste, u njoj je problem.

- HAVANA
- Pituljica
Jebe mi se za cecu.Ovoj krv piju a znamo kako to ide.Evo vidimo.Nije ona prva u slicnoj situaciji.Na kraju ce otici kao i mnogi drugi.Ne znam sta hoce uopste da postignu sa ovim.Nek idu cecu ganjat.Djeca im slusaju cece i cecice al eto sejla je zlo.Ma i ja budala sto ista pisem jebe mi se.Julia-Klara wrote: 13 Jun 2024, 16:22 HAVANA, Sejla niti njen koncert uopste nisu diskutabilni. Ceca jeste, u njoj je problem.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44519 times
- Been thanked: 7945 times
Pajdo moj cim iz bosne izidjes nema nacionalizma. Tegle isto srbin, hrvat i bosnjak na bausteli, sjede, piju. Al cim dodje taj srbin ili hrvat u bosnu preokrene plocuHAVANA wrote: 13 Jun 2024, 11:03Cuvaj se u njemackoj da te ne zapadne kakav sef srbin gluho bilo.Treba citav zivot samo o tome misliti i sa tim se opterecavati.Ratova i ratova je proslo pa ljudi se trude da zatvore pricu i zive dalje al eto mi cemo vijekovima stare price pricat.I zidov ode pa zivi i radi u njemackoj,cige je vole pravo i svi ostali al dobra je njemacka,odlicna.Njoj se moze halalit.Ja razumijem zasto ja ne bi kod cece,da je ne znam sta u pitanju ali nervira me i razapinjanje djevojke koja nikom zlo ne cini.Ona ne moze ni osjetiti ono sto ja ili neko osjeca.I ne treba da osjeti.Zivi i radi.To i svom djetetu zelim.Naseef Mushroom wrote: 13 Jun 2024, 10:45
Imam jednu ideju kako da se izbjegne skakanje kroz prozor.
Ideja je toliko šašava i nerealna, ali saslušajte me:
Ako se prijavljuješ na takmičenje gdje postoji mogućnost da te zapadne arkanovca, onda se i ne prijavljuješ na takmičenje
![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39591 times
- Been thanked: 25598 times
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9347 times
- Been thanked: 15679 times
Bezveze ti je ovo sto se pravis budala, a evo covjek ti lijepo stavio snimak, ako je malo to sto je Arkanova udovica i sto je sina odgojila kao cetnika, pa evo lijepo slika i ton sta ona pjeva na proslavi da li bi rodjenja ili rodjendana unuceta.HAVANA wrote: 13 Jun 2024, 14:46 Pa nije dijaspora zla nego ti radis kod nacista koji su malu bebu lozili u peci i tako redom…Tvojim nacinom gledanja kako smo navikli da mjeris ljude i po cemu,tako ispada.Znaci ti bi svakog svabu trebo pretrest ko su bili i sta su radili,niposto raditi u firmi koja ima korijene od nacista a znamo svi koliko ih ima…Zasto ti imas tu slobodu izbora da radis gdje hoces a zasto sejla ne bi to smjela?Ko ti je vlasnik firme?Gdje su mu otac,dedo il on bili u ratu?Sta su radili?Znas li i zanima li te to uopste?
Nemoj mi sad nju i Morgen stavljat u ravan, jer ne radi se o nekom random Srbinu nego svi vrlo dobro znamo ko je Ceca.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9347 times
- Been thanked: 15679 times
E BRAVO! Dobro si se ovoga sjetila. Sad se snebivaju sto nam Ceca smeta i sto ne gledamo naprijedJulia-Klara wrote: 13 Jun 2024, 14:54 E nije bas tako HAVANA.
Ali, emisija je takva, kad se prijavljujes znas i u sta upustas![]()
Nece da moze![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20488 times
- Been thanked: 18506 times
O Sanskom Mostu je i bilo riječ na početku, jer je ona tu rođena i to želi zbog oca najviše.Julia-Klara wrote: 13 Jun 2024, 16:17 Eno nece biti koncert u Tuzli nego u Sanskom Mostu.
Sejla i Mirza Selimovic![]()
Tuzla je bila tek druga opcija.