Ulje....Kupila cement za hladnjak

Moderator: Krokodil Behko
Ulje....Kupila cement za hladnjak
Pa ni ovo drugo ti nije ulje.To je aditiv za ulje.Ulje moras po modelu itd 5w40 5w30 10w40…
samo dobro operi i kupi novi/polovni isolator. Isto zamjeni filter kabine... misevi cesto sebi tu gnijezdo prave.
pitaj google za bilo šta
sto ne uzmes kakvog japanca pojeftino. oni budu bruku dugo, a nista ne moras radit. vazda dobar.
A ne mogu nista uzeti jos jednu godinu, imam neke obaveze sa strane.Arthur Dent wrote: 12 Jun 2024, 16:20sto ne uzmes kakvog japanca pojeftino. oni budu bruku dugo, a nista ne moras radit. vazda dobar.
doduse, na kupovini auta se inace gubi. vazda nesto.. a gubi svakako na vrijednosti.¨Duminjo wrote: 12 Jun 2024, 16:21A ne mogu nista uzeti jos jednu godinu, imam neke obaveze sa strane.Arthur Dent wrote: 12 Jun 2024, 16:20
sto ne uzmes kakvog japanca pojeftino. oni budu bruku dugo, a nista ne moras radit. vazda dobar.
Kad to zavrsim onda cu uzeti Volvo S60
Do tad ovo krpit![]()
A i duplo skuplje ti je kvacilo od audija.I cesce im ide.Pa ti si ga satro nije nailova mater.Kvacilo je potrosni materijal,mijenjaj.Pa ja.
Odvuko ga danas u servis i parkiro. Kazu, tek cemo moci sljedece sedmice.
Ova kocka im je najbolja. Pravi VolvoArthur Dent wrote: 12 Jun 2024, 16:37doduse, na kupovini auta se inace gubi. vazda nesto.. a gubi svakako na vrijednosti.¨Duminjo wrote: 12 Jun 2024, 16:21
A ne mogu nista uzeti jos jednu godinu, imam neke obaveze sa strane.
Kad to zavrsim onda cu uzeti Volvo S60
Do tad ovo krpit![]()
volvo mi se cini cool, davno jednom sam imao volva. bio sam super zadovoljan.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests