Tnxhoney bunny wrote:Odlicno!![]()
Mogla bih i ja svom coEku nesto, sad me sramota kad vidjeh ovo
Haj' kao da i ja nešto uradim
Moderator: VIP

Tnxhoney bunny wrote:Odlicno!![]()
Mogla bih i ja svom coEku nesto, sad me sramota kad vidjeh ovo

honey bunny wrote:Pa da kucu zapalim?![]()
Gaga sto sutisgovor' sta si dobila

Meni se to nikad nije desilo ali jest paparaciju i imex koliko se sjećam. Zato uvijek kad napišeš duži post označi ga tj poplavi mišem, klikni na copy i "drži ga na mišu" pa ako te izloguje samo ponovo odeš na temu, klikneš desnim klikom i na paste tj ubaciš opet tekst koji si napisala. Ja isto to radim jer kod mene puca konekcija češće.Gaga najpepša wrote:joj,jest mi ovo bezze kad napišem cijeli post i kaze uloguj se....sad vam neću ni reći kad sam počela izlaziti i koliko često izlazim

briga me,nije to do konekcije nego do tebe,namjerno to uradišBeba <3 wrote:Meni se to nikad nije desilo ali jest paparaciju i imex koliko se sjećam. Zato uvijek kad napišeš duži post označi ga tj poplavi mišem, klikni na copy i "drži ga na mišu" pa ako te izloguje samo ponovo odeš na temu, klikneš desnim klikom i na paste tj ubaciš opet tekst koji si napisala. Ja isto to radim jer kod mene puca konekcija češće.Gaga najpepša wrote:joj,jest mi ovo bezze kad napišem cijeli post i kaze uloguj se....sad vam neću ni reći kad sam počela izlaziti i koliko često izlazim

Zečice,sviđa mi se jako kako izgleda na meni,pa sve dođem u napast da iziđem u javuhoney bunny wrote:@Gaga - Hajd' sta fali, neces ga u kino oblacitiMislim, valjda neces?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)