Mislim da mozda 2 mjeseca imaju, ako i toliko, ali znam da imaju sigurno manje od 6 mjeseciironman wrote: 24 Jun 2024, 21:34Zato odvedi.Moxie wrote: 24 Jun 2024, 21:29 Ne znam kad da ih veterinaru odvedem. Je li vrijeme da ih vodim? Ne znam koliko su tacno stari :/
Oni ce te uputit u sve.
Bolje i ranije tj prije vremena nego da okasnis sa vakcinom ili sta vec ide.
Msm od 6 mjeseca da im se daje ali nisam siguran,zaboravio sam.
Kućni ljubimci
Moderator: spacebound
- Moxie
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 1537 times
- Been thanked: 1491 times
- Status: Offline
Re: Kućni ljubimci
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Predala sam macka 
On je danas bolje, cak je ustao dok je vrsio veliku nuzdu. Lijepo je jeo i jucer i jutros. Pravi je junak
Sad ce veterinaru i vidjet ce da li treba operaciju. Uglavnom dobit ce svu potrebnu pomoc i njegu
On je danas bolje, cak je ustao dok je vrsio veliku nuzdu. Lijepo je jeo i jucer i jutros. Pravi je junak
Sad ce veterinaru i vidjet ce da li treba operaciju. Uglavnom dobit ce svu potrebnu pomoc i njegu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
- spacebound
- Urednik foruma

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- spacebound
- Urednik foruma

Samo prvo je drugi razgovor, pa onda prvi. Nesto me internet da prostite... i to dobro 
- spacebound
- Urednik foruma

Operisan je danas. Dobro je. Rekao je veterinar da je ovo jedna sretna prica 
Evo kako je to izgledalo

Evo kako je to izgledalo

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6402 times
- Been thanked: 5827 times
Ne znam jesam li pricala ali herr Hans nam bio bolestan. I to pravo bolestan.
Vidim danima nesto nije kako treba, vidim mu po ocima. Kontam, odvest cu ga vetu i tako odlucim da ga ostavim u kuci. Sutradan prestao da jede, samo pomirise i ode. Petak prije odmora odem da ga vidim u njegovu sobu, vidim povracao. Pakuj se odma i odemo vetu. Kaze sta je bilo, ja kazem sve. On ne vidi nista posebno, s vana, pregleda ga i da mu antibiotik, kapalnu i pastu za laksu probavu dlaka. Ako ne bude bolje, nazad pa vadit krv.
Odemo kuci, par dana ni tam ni vam. Pocne jesti malo, povrati i sve tako. Evo, danas prvi put otkako se razbolio, vidim mu one njegove radoznale okice, zdrave i luckaste. Bas mi je laknulo. I odma treba ga vadit iz nekog smeca, a on nevinasce.
Vidim danima nesto nije kako treba, vidim mu po ocima. Kontam, odvest cu ga vetu i tako odlucim da ga ostavim u kuci. Sutradan prestao da jede, samo pomirise i ode. Petak prije odmora odem da ga vidim u njegovu sobu, vidim povracao. Pakuj se odma i odemo vetu. Kaze sta je bilo, ja kazem sve. On ne vidi nista posebno, s vana, pregleda ga i da mu antibiotik, kapalnu i pastu za laksu probavu dlaka. Ako ne bude bolje, nazad pa vadit krv.
Odemo kuci, par dana ni tam ni vam. Pocne jesti malo, povrati i sve tako. Evo, danas prvi put otkako se razbolio, vidim mu one njegove radoznale okice, zdrave i luckaste. Bas mi je laknulo. I odma treba ga vadit iz nekog smeca, a on nevinasce.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
jao
kao stid ga sto galamis...isto dijete
eh, moja mama definitivno nije normalna, moram tako reci
Mila se strasno boji grmljavine, inace bude napolju u svojoj kucici, ali kad grmi, kad je vatromet, oni je uvedu u kucu da bude s njima. Tako i preksinoc. Mila se boji, a mama pije apaurine jer se sekira za Milu. Sinoc sam joj rekla "zenska glavo, apaurine pijes, sta to radis sebi?" Kaze, nije imala Lexauirna, mora kupit
pa jebo te 
eh, moja mama definitivno nije normalna, moram tako reci
Mila se strasno boji grmljavine, inace bude napolju u svojoj kucici, ali kad grmi, kad je vatromet, oni je uvedu u kucu da bude s njima. Tako i preksinoc. Mila se boji, a mama pije apaurine jer se sekira za Milu. Sinoc sam joj rekla "zenska glavo, apaurine pijes, sta to radis sebi?" Kaze, nije imala Lexauirna, mora kupit
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Mama je dusa. 
Jesi li joj pokazala onaj trik s maramom? Zaista djeluje.
Nasa Aja nikad se nije bojala, cak i da je vani al kako je starija, valjda sve cuje pa se nekad zbuni.
Znam za slucaj gdje su psa dali u kupatilo i upalili muziku, da se ne cuje toliko i bilo je bolje. A prije epi napade imala od toga. A neki se zaista napate, uvijek ima slucajeva..
Jesi li joj pokazala onaj trik s maramom? Zaista djeluje.
Znam za slucaj gdje su psa dali u kupatilo i upalili muziku, da se ne cuje toliko i bilo je bolje. A prije epi napade imala od toga. A neki se zaista napate, uvijek ima slucajeva..
- Maja
- Administrator

- spacebound
- Urednik foruma

Poko je dosao kuci. Sad se zove Mustafa.
Mazen je i pazen, dobila sam slike, par videa, ima svoj krevetic, dekicu, igracke. Dobro jede. Patnja je velika nuzda, ali je dr rekao da je to normalno. Hoda, zavaljuje se, ustaje. Oporavak ce potrajati i do 2 mjeseca, ali bit ce on k'o nov
Mazen je i pazen, dobila sam slike, par videa, ima svoj krevetic, dekicu, igracke. Dobro jede. Patnja je velika nuzda, ali je dr rekao da je to normalno. Hoda, zavaljuje se, ustaje. Oporavak ce potrajati i do 2 mjeseca, ali bit ce on k'o nov
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26112 times
- Been thanked: 26753 times
- Moxie
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 1537 times
- Been thanked: 1491 times
Macici 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
oooo sto smo sWatkiiiiii
tom i jerry
tom i jerry
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Maja
- Administrator

- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
I mini Update za Hansa. Zaista je bolestan.
Vet pretpostavlja da je bolestan vec dosao kod nas..
Ne znam sta ce bit dalje, ima ljekove i nadati je se da ce bit bolje i da ce bit dovoljno iako prognoza nije najbolja.
I sad sam zaista odlucila da nijedan macak, ni macka vise ne dolazi u obzir jer zalutaju kod nas pa se desi bolest jer sve su to lutalice i odbacene, i na kraju napatim se ja i svi moji jer se sikiramo. Dosta je. Sto je doslo i bilo, bilo je. Od sad pa dalje, ne moze.
Vet pretpostavlja da je bolestan vec dosao kod nas..
Ne znam sta ce bit dalje, ima ljekove i nadati je se da ce bit bolje i da ce bit dovoljno iako prognoza nije najbolja.
I sad sam zaista odlucila da nijedan macak, ni macka vise ne dolazi u obzir jer zalutaju kod nas pa se desi bolest jer sve su to lutalice i odbacene, i na kraju napatim se ja i svi moji jer se sikiramo. Dosta je. Sto je doslo i bilo, bilo je. Od sad pa dalje, ne moze.