Hvala Nela...mene su baš iznenadili.Dosta svijeta navrati pa neznam više ni ko je uslikao.Nela wrote:Fruit, svaka cast, odmah sam skontala da je ovo tvoje
Obzirom da je 70% forumaša razasuto po bijlom svijetu ,ostale bi lahko ugostio...dakle ....Vrata uvijek otvorena.Rum wrote:fRuit kad cemo kod tebe na ribu svi dzuture
Hvala hvala svako dobro sve ti prelijepo izgleda neka je sa srecomfruit wrote:Hvala Nela...mene su baš iznenadili.Dosta svijeta navrati pa neznam više ni ko je uslikao.Nela wrote:Fruit, svaka cast, odmah sam skontala da je ovo tvojeObzirom da je 70% forumaša razasuto po bijlom svijetu ,ostale bi lahko ugostio...dakle ....Vrata uvijek otvorena.Rum wrote:fRuit kad cemo kod tebe na ribu svi dzuture
U nacionalnom parku Saska Švicarska (ili na njemackom Sächsische Schweiz), u Njemackoj, nedaleko Dresdena. Naziv Svicarska S. nastao je po svicarskom umjetniku koji je radio na Umjetnickoj akademiji u Dresdenu (u 18. stoljecu). :-) Brojni turisti hrle obici ovu lokaciju.Bla wrote:Jonas, smije li se znati gdje su ove stijene?