Opet si završila.. jel to G tačka
Šalim se malo, samo nastavi
Moderator: spacebound

Opet si završila.. jel to G tačka

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Isto sam htela da napisemMorgen wrote: 24 Jul 2022, 16:32 A naravno da je ovisno o tezini sukoba.
Ako je taj neko mom nekom ucinio jako losu stvar, naravno da cu da preispitam i svoje osecaje i vrednost prijateljstva prema toj osobi i uopste karakter te osobe.
A ako se dvoje počačkaju radi gluposti, ne pada mi na pamet da se odlucim.
Jednom pojela ***** i nikad vise.

Pojela gowno?Morgen wrote: 24 Jul 2022, 16:32 A naravno da je ovisno o tezini sukoba.
Ako je taj neko mom nekom ucinio jako losu stvar, naravno da cu da preispitam i svoje osecaje i vrednost prijateljstva prema toj osobi i uopste karakter te osobe.
A ako se dvoje počačkaju radi gluposti, ne pada mi na pamet da se odlucim.
Jednom pojela ***** i nikad vise.

Jednom kad sam bio mlad i nisam koristio mozak sam to uradio,tadasnja djevojka mi je rekla da ne pricam sa njenom jaranicom koja mi nista uradila nije i ja glupan posluso....poslje logicno kad smo prekinuli nisam imao kontakt sa bivsom a ni jaranica se nije pozdravljala....dobra lekcija da shvatim kako tudje ratove nikad ne treba voditi.....ako te neko na nesto zeli prisilit njega odjebi jer da te postuje imalo tako nesto radio nebi......Maja wrote: 19 Aug 2011, 00:10 jeste li se ikad zadesili između dvije vatre. vama draga osoba posvađa se s drugom osobom koja vama lično nije uradila ništa nažao i sada ta draga osoba traži od vas da ne kontaktirate s osobom s kojom se ona posvađala, ili vam ne kaže to direktno, al se ljuti ako pričate s tom njoj mrskom osobom.
to se dešava i u reali i virtuali.
čak više u virtuali.
kako postupiti?

Mislis da se neko drugi ne bi? Coek o sebi pri sebi, logicno da ce tako postupit

Maja wrote: 04 Nov 2025, 23:29 A ti si najbolji primjer toga. Zbog 1 osobe zavadio si se s 3-4 druge

Maja wrote: 04 Nov 2025, 23:29 A ti si najbolji primjer toga. Zbog 1 osobe zavadio si se s 3-4 druge