Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
koteljubi_kadnisamtu wrote: 02 Nov 2020, 19:44 tako je Fudo, ne znaju oni nase jade tih osam sati, da su letili preko okeana 20x tamo vamo , pitala bi ih ja
ajd ajd tako mladi a kme me mi mi mi me me Cuj ovoga jos i apaurin popije da ne zna ni kada je poletio ,
ja vam te relacije preletim svake godine najmanje dva tri puta
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Eh. Sa strane uz zemaljski muzej, kod mosta na cvili gdje ide ona cijev prema skoli na drugoj strani, u wc-u bivse kafane posta kod bb-a, u haustoru kod pozorista mladih tamo prema prolazu za titovu, garaze iza omer maslic. Eto toga se sjecam. Fino je bilo. Pusa za ucesnice.
Cuj uz muzej...
Coek u ovom gradu nije nigdje siguran..naograjisati na svakom koraku
HAVANA wrote: 02 Nov 2020, 21:56
Eh. Sa strane uz zemaljski muzej, kod mosta na cvili gdje ide ona cijev prema skoli na drugoj strani, u wc-u bivse kafane posta kod bb-a, u haustoru kod pozorista mladih tamo prema prolazu za titovu, garaze iza omer maslic. Eto toga se sjecam. Fino je bilo. Pusa za ucesnice.
Pozorista, muzeji...
Rocko, znao sam da si kustos
Al da si bas toliko predan kulturnoj djelatnosti, jebiga
Nisam.
HAVANA wrote: 02 Nov 2020, 21:56
Pozorista, muzeji...
Rocko, znao sam da si kustos
Al da si bas toliko predan kulturnoj djelatnosti, jebiga
Nisam.
I dedo mi je guzio pored muzeja i pozorista. Ibrahim velicanstveni.