Ti moroni su đaci-mezimci tih stranih mentoraLebowski wrote:Najjače mi je kad mi počnemo o stranim političarima i njihovoj pameti a kakve morone trpimo na vlasti 20 godina.
Demokratska partija (USA)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
- Status: Offline
Re: Hillary Clinton će biti predsjednica SAD-a?
Ma jašta.. sve strani mentori uradili, mi ništa ne biramo. 
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Mohr
- Inventar foruma

Pazi, čemu nam onda služi prokurator Inzko (kao i svi njegovi prethodnici)? Ako smo mi idioti pa biramo morone, zašto ta veleumna gospoda ne intervenišu i ne spase nas (od) naše ludosti, kad već mogu i kad su radi toga tu i postavljeniLebowski wrote:Ma jašta.. sve strani mentori uradili, mi ništa ne biramo.
Ja sam njihovu ulogu shvatio da spriječe da se mi međusobno ne pubijamo dok ne dođemo pameti i okrenemo se budućnosti. Nisam ih shvatio kao nekakve Djeda Mrazove koji nam ispunjavanju želje a niti kako kakve psihijatre.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

ukratko
Ne znam što je s nekima tu, koji vide Trumpa, kao boljeg kandidata.... pa ono je idiot klase Sarah Palin, znači dno dna.
Što se USA tiče, država je tehnološki najnaprednija, još uvijek postoji američki san- istina je što je Oblak napisao, ja ni jednog nisam čuo da bi se žalio ili vratio, osim možda na penziju, kao naš kolega forumaš.
I bitna je razlika, ako se netko otisne u stranu zemlju iz ekonomskih razloga i zbog traženja perspektive za svoju obitelj i ako se čovjek putem ratnog vihora kroz izbjeglištvo zadesi u nekoj zemlji....oni prvi će se gotovo sigurno asimilirati, ovi drugi možda i ne... i nikog ne treba osuđivati zbog toga.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Zacarani krug globalne elite.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 2953 times
Svoje poglede iznesoh u predhodnim postovima.
Uglavnom,ko god bude.....povest ce nove ratove,produbit vec postojece.
Svom ce narodu opet prodat zvaku koju ce dudlit i bit u uvjerenju
da im predsjednik radi dobru stvar.
Uglavnom,ko god bude.....povest ce nove ratove,produbit vec postojece.
Svom ce narodu opet prodat zvaku koju ce dudlit i bit u uvjerenju
da im predsjednik radi dobru stvar.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
Pa bas zato sto je idiot. Da moze legitimno da predstavlja drzavu.storm wrote:
Ne znam što je s nekima tu, koji vide Trumpa, kao boljeg kandidata.... pa ono je idiot klase Sarah Palin, znači dno dna.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9870 times
- Been thanked: 11665 times
- Status: Online
Srpski lobisti u USA već lobiraju za Trumpa, jer Klintonka ima (kao što već napisah) i lični imperativ da ovdje stvar izgura do kraja. Čini mi se da je već i dala par zanimljivih izjava.
- Mohr
- Inventar foruma

Koju stvarKrokodil Behko wrote:Srpski lobisti u USA već lobiraju za Trumpa, jer Klintonka ima (kao što već napisah) i lični imperativ da ovdje stvar izgura do kraja. Čini mi se da je već i dala par zanimljivih izjava.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Onaj mali zajeb iz daytona.Mohr wrote:Koju stvarKrokodil Behko wrote:Srpski lobisti u USA već lobiraju za Trumpa, jer Klintonka ima (kao što već napisah) i lični imperativ da ovdje stvar izgura do kraja. Čini mi se da je već i dala par zanimljivih izjava.
- Mohr
- Inventar foruma

Pa daj, objasni raji o kom (i čijem, za koga tj. protrvu koga) zajebu je riječ...Krokodil Behko wrote:Onaj mali zajeb iz daytona.Mohr wrote:Koju stvarKrokodil Behko wrote:Srpski lobisti u USA već lobiraju za Trumpa, jer Klintonka ima (kao što već napisah) i lični imperativ da ovdje stvar izgura do kraja. Čini mi se da je već i dala par zanimljivih izjava.
Krokodil Behko wrote:Srpski lobisti u USA već lobiraju za Trumpa, jer Klintonka ima (kao što već napisah) i lični imperativ da ovdje stvar izgura do kraja. Čini mi se da je već i dala par zanimljivih izjava.
... ne bih slozila za -klintonku
ova druga zena na slici je zasluzna za --smirivanje srbije

madeleine olbright
storm wrote:
ukratko![]()
Što se USA tiče, država je tehnološki najnaprednija, još uvijek postoji američki san- istina je što je Oblak napisao, ja ni jednog nisam čuo da bi se žalio ili vratio, osim možda na penziju, kao naš kolega forumaš.
I bitna je razlika, ako se netko otisne u stranu zemlju iz ekonomskih razloga i zbog traženja perspektive za svoju obitelj i ako se čovjek putem ratnog vihora kroz izbjeglištvo zadesi u nekoj zemlji....oni prvi će se gotovo sigurno asimilirati, ovi drugi možda i ne... i nikog ne treba osuđivati zbog toga.
..
- Mirelam
- Forum [Bot]
Jest,jest.Rek'o joj:Cuvajte mi BiH"Salahuddin wrote:Mohr wrote:Pa daj, objasni raji o kom (i čijem, za koga tj. protrvu koga) zajebu je riječ...Krokodil Behko wrote:Onaj mali zajeb iz daytona.Mohr wrote: Koju stvar
Pa nije da nema toga, kolega Mohr. Koliko je taj licni neuspjeh iz proslosti vazan danas, vidjecemo jako brzo. Nista se nemoj cuditi ako se pojavi vece interesovanje oko BiH ako ona pobijedi. mozda joj je na samrti Holbrooke rekao stogod. [emoji14]usi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Mirelam
- Forum [Bot]
Nista ja ne podcijenjujem, varas se. Nego navodim na pricu da nema nikakve razlike izmedju demokrata i republikanaca po pitanju vanjske politike. Po pitanju unutrasnje malo bi bilo po pitanju socijale i tu prica zavrsava.
Nije Amerika rokala Srbiju , zato sto je ova to zasluzila ili nije, nego ne voli gazda da se neko kofrci bez njegovog odobrenja.
E tu je radio ego, a ne po pitanju zavrsenih ili nezavrsenih poslova.
Bosna je stavljena ad akta, osim malih cesanja po guzici u sluzbi trenutne situacije.
Nije Amerika rokala Srbiju , zato sto je ova to zasluzila ili nije, nego ne voli gazda da se neko kofrci bez njegovog odobrenja.
E tu je radio ego, a ne po pitanju zavrsenih ili nezavrsenih poslova.
Bosna je stavljena ad akta, osim malih cesanja po guzici u sluzbi trenutne situacije.
- Mirelam
- Forum [Bot]
Ma ego je pomjeren na druge teritorije, tako da kod nas ne pije vode. Valja prvo rijesiti Siriju da se Rusi ne uvale, Ukrajina zapela u grlu, Krim zulja, Nijemci se nesto kurce, onaj Iraq hoce nece, Kurdi sada nesto ce htjet' kakve drzave, a Turci partneri, Iran jos uvijek nepoznanica ...Podugacak red.
A jadni smo mi kad ocekujemo da nam oni promijene šnit.
A jadni smo mi kad ocekujemo da nam oni promijene šnit.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: HILLARY CLINTON kandidirat će se za predsjednicu SAD-a
Hillary garantovano demokratski kandidat.
Skupila je ubjedljivo najviše novca u kampanji. Negdje oko 120 miliona dolara, a ono što istiću kao najvažnije, više od 80% od te sume, donacije su -100$, što znači da za nju novac ponajviše odvajaju obićni građani iz najširih slojeva.
Skupila je ubjedljivo najviše novca u kampanji. Negdje oko 120 miliona dolara, a ono što istiću kao najvažnije, više od 80% od te sume, donacije su -100$, što znači da za nju novac ponajviše odvajaju obićni građani iz najširih slojeva.