Pasaga wrote:..mrzim svaku zensku odjecu sa rajfeslusom,dugmadima...a pogotovu uckur...
...idi,jadan ne bio!...ti bi odmah da je gola?!

Pasaga wrote:..mrzim svaku zensku odjecu sa rajfeslusom,dugmadima...a pogotovu uckur...

Zaštolaganini wrote:hulahopke organski mrzim....

Valjda su svi pretpostavili da je to već neko napisao.Bla wrote:126 postova i više od godine star thread, i baš sam se pitao ko je prvi izjavio da na ženi ne voli vidjeti nikakvu odjeću, pa mi ne bi mrsko pregledati sve iz početka.
Kad ono niko.
Pašaga je možda bio najbliži.

Sheval wrote:Nije odjeća ni obuća ali kad žena drži naočale na sred glave...ono ih podigne gore,to mi je pravo papanski.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ja ove vooolimTempy wrote:
bez posebnog razloga - ne volim

Sad si me podsjetio na jednu simpa situaciju. Nosila sam i ja hlače i jaknu od levisa, izblijedjele i pomalo ukrpane. Kad sam se udala, trebala sam ići sa svekrom rahmetli nešto kupiti, ja baš to obukla, a on se sve nešto izmotavao jedva smo mi otišli to riješiti. Poslije meni svekrva kaže kako joj se žalio, da ga je bilo jako sram, da pod hitno trebaju ići meni kupiti odjeće jer nemam šta obući, hodam ukrpana.Krokodil Behko wrote:Mogu li makar špagerice proći?
Meni se ne sviđaju nove farmerice koje su zapravo poderane. Vidi se iz aviona da su fabrički poderane. Nije to ko nekada, kad sam jedva čekao da mi se farmerice poderu na dupetu ili koljenima, pa da ih iskrpim i pravac čaršija! Rock je bio inn

Eto, jel vidiš kako su ti svekar i svekrva fini. Obukli te od glave do peteCiklama wrote:Sad si me podsjetio na jednu simpa situaciju. Nosila sam i ja hlače i jaknu od levisa, izblijedjele i pomalo ukrpane. Kad sam se udala, trebala sam ići sa svekrom rahmetli nešto kupiti, ja baš to obukla, a on se sve nešto izmotavao jedva smo mi otišli to riješiti. Poslije meni svekrva kaže kako joj se žalio, da ga je bilo jako sram, da pod hitno trebaju ići meni kupiti odjeće jer nemam šta obući, hodam ukrpana.Krokodil Behko wrote:Mogu li makar špagerice proći?
Meni se ne sviđaju nove farmerice koje su zapravo poderane. Vidi se iz aviona da su fabrički poderane. Nije to ko nekada, kad sam jedva čekao da mi se farmerice poderu na dupetu ili koljenima, pa da ih iskrpim i pravac čaršija! Rock je bio inn