Hvala Klara!!!
Starshine
Moderators: spacebound, Duminjo

Luna. wrote:pa sado mazo il ti sjeda il ne sjeda... ima ih dosta koji su probali i svidjelo im se a isto tako, ima onih koji su probali i nije za njih.
nisam probala i na prvu mi je odbojno, ali da imam partnera koji bas voli, probala bi zbog njega... problem bi vjerovatno bio ako mi se ne bi svidjelo, jer smatram da je u dobroj vezi jako bitno da ljudi imaju iste seksualne sklonosti. mozda cak i bitnije od drugih interesa i pogleda na zivot, jer, ako ja volim umjetnost a moj muz, npr. ne voli, mogu sama posjecivat izlozbe ili sa prijateljima... ali ako u sexu nemamo iste sklonosti, onda je jebeno...
sto leb kaze, lagano po guzici, malo vezanja i ostale igrice nisu sado-mazo i mogu bas lijepo zasladit igranje u spavacoj sobi...
vec pravi sado-mazo mislim da nije moj slucaj...
poznavala sam jedan njemacki par, koji je upraznajvao bas pravi sado-mazo i jos neke, prilicno specijalne fetise.. na izgled normalni ljudi, ali u spavacoj imas sta da vidis

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

..to ono....iz ljubavi..bona....Julia-Klara wrote:Zagorka,ne mozeti mislis oni se zaoprave lemaju...cuj nogom u glavu...

Julia-Klara wrote:naginjes Rume,naginjes

ammar wrote:ja volim sado mazo volim biti ponizen ako ima neka domina nek mi se javi

nije ba da on mene, nego ja njega da maramZagorka wrote:Luna. wrote:pa sado mazo il ti sjeda il ne sjeda... ima ih dosta koji su probali i svidjelo im se a isto tako, ima onih koji su probali i nije za njih.
nisam probala i na prvu mi je odbojno, ali da imam partnera koji bas voli, probala bi zbog njega... problem bi vjerovatno bio ako mi se ne bi svidjelo, jer smatram da je u dobroj vezi jako bitno da ljudi imaju iste seksualne sklonosti. mozda cak i bitnije od drugih interesa i pogleda na zivot, jer, ako ja volim umjetnost a moj muz, npr. ne voli, mogu sama posjecivat izlozbe ili sa prijateljima... ali ako u sexu nemamo iste sklonosti, onda je jebeno...
sto leb kaze, lagano po guzici, malo vezanja i ostale igrice nisu sado-mazo i mogu bas lijepo zasladit igranje u spavacoj sobi...
vec pravi sado-mazo mislim da nije moj slucaj...
poznavala sam jedan njemacki par, koji je upraznajvao bas pravi sado-mazo i jos neke, prilicno specijalne fetise.. na izgled normalni ljudi, ali u spavacoj imas sta da vidis
I pustila bi da te frajer zvekne nogom u vugla?Ono,muški....dobro je to,još ako igra nogomet redovno,pa ima dobar šut....ima odmah da završiš.....(u hitnoj)
![]()